Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van itt olyan akinek van aktív, kitelepített Reolink Go PT Plus kamerája?
A napokban telepítettem ki én is egyet egy telekre, viszont a napelem nem tölt vissza annyit, amennyi napközben elmegyTudom, rövidülnek a nappalok, télen kevesebbet süt a nap, de azért azt feltételeztem, hogy simán visszatölti néhány nap alatt a 6000mAh -s akksit.
Ez így elég nagy szívás, előbb-utóbb lefog merülni.Minden alapértelmezetten van az alábbi beállítások tekintetében.
A területen nincs aktív mozgás, tehát nem az van, hogy agyba főbe rögzít/értesít a kamera.
Valakinek valami ötlet, hogy hogyan lehetne "optimalizálni", hogy az eredeti funkcióját ne veszítse el a kamera?
Akinek ugyanilyen van, az milyen beállításokkal használja?Köszi a választ.
-
motrola
aktív tag
[link] Valakinek talán pont ez a fajta kamera hiányzik.
-
pruzsi
őstag
Összefoglalóban talán beleférne hogy, aki annke firmware-ről "frissít" Hikvision-ra az többet az annke firmwaret nem tudja visszatenni!
Példának okáért nem éri meg nekem eltűnt az ember érzékelés és 5mp helyett csak 4mp felbontások érhetőek el!
-
ReSeTer
senior tag
válasz
sambenez #25797 üzenetére
Miután visszakapcsolom a wifi-t, megnézem az app-ban, az adott időpont nem létezik, hiába integettem előtte, hogy a mozgásérzékelés elindítsa.
Tehát olyan mintha nem vett volna. Külön az SD kártyát nem vettem ki és néztem meg, gondolom ha venne, akkor megjelenne az appban is, nem? -
Keef_Lee
senior tag
Tapo kamerák (C310 és C500) egész jól működnének, ha be tudnám hangolni az érzékenységet.
Most a 10-es skálán 5-ösön van, de éjjel az infra ledre jön a bogár és riaszt. Eső esik a cseppeket fújja a szél és "embert lát".
Van valakinek beállítási javaslata? -
nokia123
aktív tag
válasz
AlyrArkhon #25804 üzenetére
Szia! Érdekes mert amit most szervizbe küldök (megadta magát az infra sötétben semmit nem látni) [link] ott nem volt kikapcsolva a akksi optimalizálása és küldte az értesítéseket. Lehet a taponál bezavar?
-
GabN73
addikt
Sziasztok,
Adott egy Amiko NVR-4100 egy pár kamerával. BitVision appot használok, eddig tökéletesen tudta hogy mobilnetről is ugyan úgy láttam mindent, most már nem akarja betölteni a képeket.
Természetesen minden újra lett indítva hátha alapon, de nem segített.
Merre érdemes elindulni?
-
belgast
csendes tag
Milyen beállítások a legjobbak az annke c500 nak?
(macska,kutyát) is szeretném ha érzékelné és felvenné. -
AlyrArkhon
senior tag
válasz
nokia123 #25803 üzenetére
nem szakszeruen, csak ugy hetkoznapian: az ertesitest az applikacio kuldi a kepernyore. ha nem fut az applikacio, nem is fog ertesitest kuldeni. Az android logikaja szerint, ha elhagysz egy applikaciot, az elvileg a hatterben fut tovabb. viszont az optimalizacio, az akkukimeles pont azt csinalja, hogy lelovi a (szerinte) hatterben feleslegesen futo folyamatokat. ezert kell az ilyen jellegu progik eseteben megmondani a telefonnak, hogy oket ne optimalizalja, ne hasznaljon akkukimelot, es ha netan megis lehal, automatikusan induljon is vissza.
(nincs direkt koze a program frissitesehez, az mas tortenet) -
boborján2
senior tag
Beüzemeltül a IMOU IPC-F42EAP kamerákat ,dahua nvr-el. Kellemes meglepetés a képminőség ,még így is hogy ennyire olcsó kamera.
Egyetlen gond van,hogy az óra amit a képre tesz az nem jól jár. Gondolom nem az nvr teszi a képre ,mert annak az órája jól jár (téli/nyári is beállítva). Nem találok olyan beállítást ,hogy a kamera vagy az nvr órája legyen a képen.Illetve ha így van ahogy gondolom, nem értem miért veszi át az nvr rendszer idejét?
Mi a legegyszerűbb mód ennek a beállítására?
(Update: Ma hajnali óra állítás után már oké, de így csak a véletlen műve
)
-
John1994
csendes tag
1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)? 2 kültéri
2. Később lesz-e bővítve? Nem!
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe? Ha SD kártya nem támogatott, akkor igen.
4. Mekkora területet szeretnél figyelni (milyen messze van a kerítés és az utcafront)? Egy 20x20 méteres részt szeretnék lefedni. Egy menne a ház sarkára, ami hosszában látná az utcafronti kerìtést és az udvart, garázst, a másik pedig a garázsra kerülne, mely szemből látná az utcafronti kerítést és az udvart, házat. A 2 kamera fedné egymát.
leszenek-e "okos" funkciók (arc/személy/gépjármű felismerés)? Nem kell
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (eu raktárból, plusz költség nélkül)? Igen
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra? Szándékosan nem írok árat, de nem szeretnék budget kategóriást vásárolni. Ár érték arányban legyen jó.
Kiegészítő kérdések, nem kötelező válaszolni:
8. Kell-e színes éjjeli kép (drágítja a kamerát és köztéri világítás ajánlott)? > nem kell.
9. SD kártya foglalat kell? Fent említett rögzítős kèrdésre adott válasz.Flottás korlátlan internetem van egy 4G képes Huawei routerben, ami 60-70Mbit/s letöltési és 40-50Mbit/s feltöltèsi segességet tud stabilan. Ezt igazából csak a tv használja, ha éppen nézzük.
Kis faluban lakunk, az utcában 3 helyen van wifi, szóval nincs szennyezettség.Kiépítési lehetőség:
Áramot helyben midkettő kamerának tudok adni, viszont a rendszert csak wifin, azt is növelővel, vagy garázs-ház közötti lègkàbellel tudom megoldani. A router a ház központi, nagy lègterű helyiségében van. A padláson tudnám elvinni a kábeleket a kamerákhoz, de ugye ehhez már furkálni kell. Viszont ha egy kábel felvitele elég, onnan már nem probléma a légkábelezés sem. De a Wifis megoldás lenne a legjobb( nem mindenáron)Ezek alapján milyen rendszert, összetevőket ajánlanátok? Lehetőleg telefonos, tabletes távoli eléréssel, applikációval, magyar felülettel.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest