Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boati
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,hátha valaki.Van egy Hikvision ds 2cd -2032-es kamerám.Ami egy héttel ezelőttig csodásan működött.Aztán egyszer csak jött a Telekom és lecserélte a modememet(nagyobb sebesség miatt)és ettől kezdve behalt a távoli elérés.Azóta már megtudtam hogy a D-link-es modemmel nem is lehet megoldani a távoli elérést,ezt ma le is cserélték egy olyanra amivel elvileg megoldható lenne.A nagyobb baj most már az, hogy én kis butus, a nagy hiba keresésben reseteltem a kamerát amit most már a belső hálózatomon sem tudok elérni.A kamera a sötétre reagál infra ki-be.és ennyi.A resetelést sok fórumon leírtak alapján végeztem ,de nem akarja az igazat.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest