Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
anyone
csendes tag
-
Gh0sT
addikt
Hát, mi itthon ''chatelésre'' a BorgChat nevű programot használjuk. Ha meg beszélgetni is akarunk, akkor Teamspeak.
-
crab
senior tag
ha xp-t használsz akkor csak beírod a futtatáshoz, hogy winchat.
ha komolyabbat akarsz akkor netmeeting ahogy már mondták is, xp alatt ezt úgy indíthatod mint a winchat-et, csak conf.exe paranccsal.:) -
S.J.M.
senior tag
Hi! Neked a Net Meeting kell windóz alaptartozék lehet vele mindent, meg amit akarsz :DDD
-
bbchris
senior tag
Hálózati üzenetküldő illetve vagy video vagy telefonprogram kellene
-
Pentax
tag
Amugy meg a legyegyszerübb megoldás: írásra megosztott mappa és txt küldése bele,olcsóbbb tippem nincs :U
-
bbchris
senior tag
Azt látom hogy vannak IP címek , nekem konkrét programok kellenének amik működnek hálózaton .
-
bbchris
senior tag
Engem fifejezetten a hálózati csevegő érdekelne . Két gép . Realtek hálókártya KOAX (lesz ebből majd UTP is ) tehát nincs szerver csak sima koax . Ennyi . Erre érdekelne csevegő vagy video átvitel vagy telefon program bármi ami hálózatra jó .
-
bbchris
senior tag
Hálózati csevegő programot keresek amivel két gép közt lehet üzenetet küldeni , de érdekelne két gép közt a video átvitel és a telefonálás , ha lehetséges ilyen , várom tanácsokat . A lantalkot tudom de állandóan lejár .
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest