Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Blood 2? Inkább az 1, nem? A 2 sztem elég összecsapott gyagya marhaság volt. Abból az időszakból a Shogo Mobile Armor Divison meg a Half-Life a 2 legjobb stuff.
Alpha Prime-ot kipróbáltam. Úgy indult, hogy játszhatatlanul gyors volt, és a mozikban a szereplők egymás szavába vágtak meg félúton abbahagyták a szövegelést. Sietett a gép
Aztán persze rájöttem hogy a legutóbbi win-telepítéskor elfelejtettem felkészülni a dual core-ra, és képtelen volt rendesen kezelni a játékokat... 1 hónap alatt meg csak olyan stuffokkal nyomultam amihez épp elég volt a gépem, ezért nem látszott hogy gond lenne.
Na amúgy az Alpha Prime sztem elég rossz választás. Csak az első 3 pályával nyomultam, de a harc, ami 1 fps-ben fontos, és a legnehezebb jól kivitelezni, pont ellentéte a Halo-nak: 1-2 pisztolyos ürge meg géppisztolyos droid, futkároznak össze-vissza, lősz és fekszenek egy hatalmasat. Semmi dinamika, vagy érdemben rombolható terep, nyögvenyelős az egész: Halo-val összevetve elég ratyi. A grafika se rossz de a Doom3 nagyobbat ütött. A sztori viszont jónak igérkezik, csak hát a pályák primitívek, meg unalmas a harc. Sivár az egész. Halo2 rulez!!! Ma végre kipróbálom. De előtte megpróbálom az emuval futtatni életem első ps2-es játékát.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- EPOX EP-4PLAI SOCKET 478 RETRO ALAPLAP
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán persze rájöttem hogy a legutóbbi win-telepítéskor elfelejtettem felkészülni a dual core-ra, és képtelen volt rendesen kezelni a játékokat... 1 hónap alatt meg csak olyan stuffokkal nyomultam amihez épp elég volt a gépem, ezért nem látszott hogy gond lenne.