- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShERiFF91
tag
Sziasztok!
Nekem hasonló problémám van, nagyon halk a mikrofonom. 64 bites Windows 7-et használok, integrált hangkártyát (alaplap: ASRock 870 Extreme3 rev2.0), a mikrofon pedig egy headseten van: Thermaltake TTeSports Shock. Teamspeak-en és windowsos hangrögzítővel is próbálkoztam már, mindegyiken nagyon halkan hallatszom ezen a mikrofonon keresztül. Vezérlőpulton belül a mikrofon hangerejét 100%-ra raktam, a boost-ot viszont nullán hagytam, mert egyébként nagyon gerjed, amellett, hogy még ekkor is rettentően halk. Hangkártya szoftverében is 100%-on van a mikrofon. Újabb hangkártya drivert nem találtam (ASRock honlapjáról töltöttem le: 3/25/2011).
A headsethez nincs driver, legalábbis én nem találtam.Teljesen tanácstalan vagyok....

Van valakinek esetleg valami ötlete?Köszönettel,
Luki -
-
fps8
senior tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Próbáld állítgatni a hangkeverőt. Milyen windows-t használsz?
Xp-ben, valahogy úgy volt hogy a vezérlőpulton belül a hangkeverőnél a felvétel részét kell kiválasztani és ott tologatni a hangerőket. -
mikrosuttii
aktív tag
Sziasztok!Lenne 1 kis problémám.Van 1 fülesem,amin ugye van mikrofon is.Mikor játszok,akkor fraps-el veszem a játékot,közbe beszélek is,de alig hallatszódik,mit mondok.A világból is ki ordítozom magamat,akkor is nagyon halk.Valami ötlet?Hangkártya lehet a ludas?
Új hozzászólás Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest