- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Aktív témák
-
Hege
tag
Hi All!
A szobában nem nagyon tudok hova pakolni, mert zsufolt :) Koli rulez!
Azért gondolkodom másik hűtőben, mert úgy érzem, hogy már vannak a Coolink 111-nél újabb, kiforrottabb konstrukciók.Persze egy átlag user-nek most is elég lenne, de én vagyok olyan hülye, hogy tuningolok :) Tudom, hogy csak pár fokot nyerek egy másik hűtővel de úgy érzem pont erre a pár fokra van szükségem. A gúla alakú bordáknak nagyobb a hőleadó felülete és a nagyobb ventik alacsonyabb fordulaton is megfelelően hűtenek. Pl. egy 2200+ (Palomino) -ra mit raknátok?
Jah, most jut eszembe. Haverom vett egy 2000+ XP-t. Olyan dobozosat. Amihez az AMD csomagol AMD recommended hűtőt. Boot előtt a biosban már 60-61 C fok a proci. A borda rendesen égési sérüléseket okozott mikor megnéztem milyen meleg :) A gép ugy fagy mint a kisangyal :) Most egy picit csalódtam az AMD-ben!
Üdv.:Hege
Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest