- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunapart
csendes tag
Szia!
Igeen. 2 és fél hónapja szedem és mostanra megszűnt a hajhullásom + a megritkult helyeken már van néhány apró babyhajszál is!
Én végül a Hajdoktorboltban vettem meg a Viviscalt az V. kerületben. Az ára itt 17ezer. De ahhoz képest szerintem nem vészes, hogy az egyik hajgyógyász (aki egy-egy teljes kezelésért százezreket gombol le!) engem nem is mert elvállalni. 60 db van egy dobozban, ami 1 vagy két hónapig elég attól függően, hogy 1 vagy 2 darabot szedsz be naponta.
Jó szerencsét Neked! -
dunapart
csendes tag
Szia-sziasztok!
Nekem hullik a hajam, de talán megtaláltam azt, ami segít! Egy barátom ajánlotta, mert neki nemcsakhogy megállt tőle a hajhullása, hanem (igaz, hogy több hónapos kúra után) elkezdett újra kinőni! Viviscal tabletta a neve, pár hete kezdtem el szedni, de azt mondta, hogy az első 2 hónapban ne számítsak látványos dolgokra. És az a jó, hogy nem hormon, nem gyógyszer, nincsenek mellékhatásai!
A barátom családja nem arról híres, hogy sok hajuk lenneŐ meg akarta előzni, hogy annyira megkopaszodjon, mint az apja. Remélem, nekem is fog segíteni. Ti tudtok más olyan szert, ami nagyon jó?
-
bandiras2
senior tag
A hajhullást csak egyvalami állítja meg igazán eredményesen: a [padló].
Persze megfelelő intézkedéssel sokáig megmaradhat a még meglévő hajunk. Erre ajánlom hogy hidegben hordjunk sapkát, mert kifagy a bozót a fejünkön, és ha már megtörtént a baj, arra az esetre nagyon szép [dobozok] vannak mindenféle méretekben. -
Dylen
senior tag
Tavasszal szedtem be két 30as dobozzal, egyiket napi 3x, másikat napi 2x, a végén már csak egyesével. Akkor hatott, abbamaradt szépen a hullás.
Egy hónapja kb megint hullani kezdett, most 90 db-osat vettem, és már csak 14 db van, de vhogy nem érzékelem a hatást.csak egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest