Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Apámnak 43 éves kora körül kezdődött csak. Most, 3 év elteltével még mindig nem vészes a helyzet, de szerintem 50 fölött már láthatóan kevesebb haja lesz a feje tetején. Szerintem ez még nem vészes, mondhatni normális. Ha nekem is ilyenkor kezdődik, az még beleférne. De azért harmincegypár évesen még nem kéne.
Így is ismerek olyan 30 körüli férfiakat, akiknek már több centi átmérőjű kopasz folt van a feje tetején, vagy nagyon megemelkedett a homlokuk. Ezek az emberek szerintem még 40 éves koruk előtt kuglifejűek lesznek. Aztán vagy jól áll nekik, vagy nem.
A kopaszsággal nekem speciel pont az a bajom, hogy szerintem sokaknak agresszív betörőkinézete lesz tőle. A hajkorona milyensége (vagy éppen hiánya) rettentően befolyásolja a viselője megítélését, kisugárzását.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest