- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
aesir
veterán
-
tildy
nagyúr
Nekem is hullik, mondjuk nekem eleve rengeteg van, hatalmas varkocs.
Észrevettem, ha hosszú a hajam, akkor több hullik.Abszolute nem foltokban, hanem igy mindenutt, kb ahol kedve van.
Egy fesulkodesnel kijon legalabb 30-40 szal.. -
Dr.Momo
tag
''-a hajszál maga halott anyag, semmilyen módon nem veszi észre a szervezet, ha levágod őket.''
Ebben tévedsz... A hajad is te vagy, hozzád tartozik, hordozza a génjeidet. Lehet, hogy testileg nem hat (illetve nem érzed), ha levágod, de teljesen más lelki állapotba kerülsz egy hajvágás után. -
Yaye
őstag
''Ha 1-2 hónapig borotválod erősödnek a hajhagymák.''
Miért is tennék?Ez téveszme, a hajszál maga halott anyag, semmilyen módon nem veszi észre a szervezeted ha levágod őket.
''És a csajoddal is új perspektívák nyilnak, mikor a frissen borotvált fejbúbodat nekinyomod a puncijának. Jól fog szórakozni.''
Csak vigyázz mert rádtapad és nem bírod leszedni -
hunt3r
csendes tag
nekem is anno eszmeletlenul zsirosodott, meg korpasodott :/
elmentem borgyogyaszhoz, adott ilyen pattanas elleni gyogyszert, ami szaritotta boromet is. igy megszunt a zsirosodas, hajamat 1 evig borotvaltam
igy rendbejott fejborom teljesen (szep sima lett, semmi seb, vagy lerakodas) es most eros, alig zsirosodo, suru hajam novekszik. mondjuk elotte is suru volt meg minden, csak nagyon viszketett izzadsagtol, stb. de borgyogyasz sokat tud segiteni. -
aesir
veterán
A régi amalgámos fogtömések is okoznak hajhullást. Ki kell cseréltetni fehértömésre és megszűnik.
-
rup1u5
nagyúr
Szabira gondolsz vagy a fejre úgy általában?
Nem viccből javasoltam. Ha 1-2 hónapig borotválod erősödnek a hajhagymák. Közbe lehet mindenféle kenceficével még rásegíteni. Egy darabig én is borotváltam de nem ezért. És a csajoddal is új perspektívák nyilnak, mikor a frissen borotvált fejbúbodat nekinyomod a puncijának. Jól fog szórakozni.
Egyébként meg vannak jókis fejfedők amikkel dizájnossá és egyedivé teheted a csupasz fejed. Csak kreatívan. Szerintem meg amit a természet eldöntött az ellen kár kűzdeni. Ha már úgyis a génjeiben van valakinek. Sok pénzért venni mindenféle csodaszert meg csak átmeneti megoldás. -
Shy
tag
25 éves vagyok és erősen hullik nekem is a hajam, én VELFORM nevezetű hajnövesztővel kenegetem ez kb 1 hónap után megállította a hullást de nőni nagyon lassan akar. Pár napot-hetet kihagytam a kenceficéből ugyanis napi 2x kell kenni és ugyanúgy hullik mint előtte...
Hozzátenném faternak baromi sűrű haja van...
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Nh Shevits #27 üzenetére
Igazad van, nagyapám 80 évesen halt meg, félig volt ősz. Apám 60 éves, nem hullik a haja, és nem is őszül. Nekem 35 évesen alig van ősz hajszálam, és nem is hullik. Pedig fiatalabb koromban a zuhany alól kiszállva télen motorra ültem, úgyhogy ráfagyott a víz a fejemre. Azt mondták, 30 éves koromra megkopaszodom. Hát nem így lett. Genetika, ezt örököltem. Hurrá, nem kopaszodom! de lesz cukorbajom, infarktusom, meg agyvérzésem. (Főleg hogy 1 kg vagyok! A fürdőszobamérleg csak 125kg-ig mér, azon felül még egy kilóval megy. A 125 ugye már 0) A genetikánkat nem mi választjuk.
-
Dr.Momo
tag
A hajhullás gyakran a vitaminhiány miatt alakul ki. Szerintem próbálj meg egészségesebben táplálkozni (sok zöldség gyümölcs) illetve érdemes lenne elkezdened egy pár hetes tisztítókúrát tartani (frissen facsart gyümölcslék, gyógyfüvekből teák = utánna kell nézni, mit ajánlanak a szakkönyvek, most pontosan nem jut eszembe, talán a csalán tea, hogy felfrissítsd a vérellátást a fejedben, illetve vegetáriánus étrend).
-
Nh Shevits
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #28 üzenetére
Akkor a kép amit betettél magadnak nem takarja a valóságot... Jó neked.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Zoli bácsi #25 üzenetére
Mint fentebb írtam, nálunk az asszony haja hullott ki....
-
Nh Shevits
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #25 üzenetére
Gondolom neked nem olyan faterod van hogy Kojak megirigyelné, továbbá nem olyan bátyád hogy néhány haj már csak hírmondónak maradt a fején, továbbá a rokonságban a haj mint olyan elég ismeretlen fogalom a férfiak körében.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Nh Shevits #23 üzenetére
Ne szarj be! Én 17-25 évesen rámásztam a barátnőimre naponta volt hogy 5x. De legalább 2x. Most 30 fölött is megvan a napi 2, átlagba. Aztán annyi a hajam, hogy nem győzöm nyiratni
-
arpi6k
addikt
válasz
Nh Shevits #23 üzenetére
Olyanok lesztek a mint a faterotok. TELJESEN!
-
Nh Shevits
csendes tag
Tehát minél többet kúr az ember és minél jobban csinálja annál jobban hullik a haja?? Jézus innentől kezdve a faszom se fogom verni, nem hogy egy nőre nézzek! Na jó éj mindenkinek, csak tudattam bátyóval hogy a hajhullás bizony elkerülhetetlen szóval még pár év és egymás fején látjuk a másikat.
-
bali79
tag
Amikor nekem hullott hajam kb. két-háromnaponta mostam samponnal, de mindig kényelmetlenül éreztem magam, gyakran viszketett a fejem, a hajam száraz, töredezett volt
(de tényleg). Aztán átálltam arra, hogy nem samponnal mosom, hanem csak vízzel minden este jól átmosom. Nem tudom, hogy ettől vagy mástól, de elmúlt. Sampont csak nagyon ritkán használok (1/hónap kb, hajvágás után
).
Szerintem drága kenőcsökkel meg vitaminnal nem sokra mész, ha rendesen eszel, akkor ezek elméletileg megvannak.
A Mi Termékünk már bizonyított, használjon Ön is Csapvizet(TM) -
Zoli bácsi
őstag
Az asszonynak szülés után kezdett hullani a haja. Sok mindent kipróbált, végülis egy valami állította meg. A gyerek miatt nekiálltunk háztól tejet hordani. Persze többet hoztunk, a többi az asszonyé lett. Na, ekkor látványosan abbamaradt a hajhullása. Egyébként örökletes dolog a hajhullás, és a genetika ellen nincs mit csinálni.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Maximum szepsegtapasz lehet, de mar tobb orvos kollega is megerositette, h a kopaszodas es a szexualis teljesitmeny kozott egyenes aranyossag all fenn.
Az ok hormonalis, a reszleteket viszont mar elfelejtettem, a konkluzio eleg volt. -
DarkFater
tag
válasz
DarkFater #14 üzenetére
Jut eszembe!
Varga fél hajszesz. Én próbáltam, de iszonyúan viszketett tőle a fejem és a szagát sem bírtam.
Ugyanakkor sokan dícsérték, hogy használ és cca 2 hónap után látható eredménye van. Ugyanakkor nekem gyanús, hogy mind nő volt és lehet, hogy az a hajszesz inkább az ő biológiai folyamataikhoz passzol jobban.
Viszont az is tény, hogy anyám is kipróbálta és télleg sűrűbb lett a haja. -
Yaye
őstag
20 év fölött a haj hullik, ritkul, vékonyodik, ez már csak így van. Egy ősi igazság szerint a hajhullást egyetlen dolog állítja meg: a padló. De ez szvsz azért nem egészen igaz, mert a hajhullásnak legalább három oka lehet. 1. Természetes hajcsere. Naponta átlagosan kb 100 hajszálad hullik el végelgyengülésben. Ezek helyett a hajhagymák rögtön elkezdenek újat növeszteni. 2. Vannak olyan vitaminok meg ilyen-olyan anyagok amik az egészséges bőrhöz-szőrhöz szükségesek (nézz utána a neten), ha ezekből számottevő hiány mutatkozik, akkor hullik (az év egyes szakaszaiban ennek nagyobb a valószínűsége), de ezek pótlásával van esély a megállítására. Gyógyszertárban lehet kapni direkt az egészséges hajnövekedéshez szükséges vitaminokat tartalmazó kapszulákat (pl Revalid). Állítólag segít az is ha mechanikus úton (kefével, masszírozással) rendszeresen serkenti az ember a fejbőr vérellátását. 3. Az öröklött hajlamokat azonban nem tudod kiütni, ha apád is már kugli volt harminc évesen akkor kár is erőlködnöd
4. lehet hogy valamilyen bőr-, vagy más betegség tünete a hullás, ezért erős hullás esetén mindenképp érdemes bőrgyógyásznál kezdeni.
Végső megoldás, ha már kezd nagyon cikivé válni a dolog, a nagyon rövid tüskehaj, az félig már kopasz emberkéket is szalonképessé varázsol. -
DarkFater
tag
Azért ez gáz.
Utóbbi 1-2 évben nekem is megindult jobban és mostmár szép magas homlokom van.
Múltkorában a margit híd budai hídfőnél ott az OTP fiók mellet az utcán láttam olyan világítós utcai hírdetőtábla szerűségen hírdette magát egy hajklinika.
Ha megér annyit sétálj el oda.... -
rup1u5
nagyúr
Esetleg próbáld meg borotválni egy darabig a fejed.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat en ha jol tevedek fel evig csinaltam normalisan es nalam ugy 5-6 evre hejre kapta oleg szepen, az elso nehany het veszejjes, mert nalam a lerakodasok felmarasaval kezdtek, hat frissen esett ho volt a rajtam minden, de utanna egesz szepen eltunt, de mostanaban ujr akezdte /korpasodas/, tan el kene megitn menni...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Egyszer mar sikerult ogencsak vissszafogni vele ahajhullasomat, de keszulj horrorisztikus kocsegekre, de nekme segitett Bővebben: link
udv
neduddki -
busman
veterán
Örökletes, ráb@sztál!
(Bocs nem hagyhattam ki)
Túl sok hormon! -
Drizzt
nagyúr
Kopaszodás, vagy hullás?
Foltokban, vgy mindenütt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest