Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggyfreesta
csendes tag
Van egy kis bajom a W718-asom magyarításával, sajna nem jön össze.
A teló rootolt, valszeg GEN3-as. A szoftver ami belemegy, az a SW_97718A_ABROAD_V013_M20_WAz NVRAM errort eltüntettem a wifiből, minden megy frankón, csak az AROMA installer nem cseréli le a fáljokat. Végigfut a folyamat látszólag hibátlanul, de nem jelenok meg utána a menüben a magyar nyelv.
A MoreLocale2-vel át tudom állítani magyarra, de a rendszeralkalmazások akkor is angolul jelennek meg.Megpróbáltam a fájlokat a SYSTEM-ből JBART-tal lefordítani, de ha így teszem fel őket, akkor se változik semmi.
Próbáltam a Systemből az általatok ferdített fájlokat belehákolni egy CWM backupba, a telefon felteszi, de utána meghal a boot képernyőnél, statikus HAIER reklám lesz belőle.
Konkrétan most értem a matekom végére. Elfogytak az ötleteim.
A következő kérdések nyitottak számomra:
1) A teló honnan tudja, hogy milyen nyelvek vannak benne?
2) Ha az AROMA lecserélte az APK.kat, akkor azt a fájlok létrehozási dátumának változásából látnom kéne, igaz?
3) A kamera autofókusza elment, ezek szerint ennek nincs köze az apk-k lecseréléséhezVan esetleg valami további ötlet, hogy mivel lehetne próbálkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Xcover 7 128/6
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest