Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Sziasztok,
ez a topik azért jött létre, hogy a nagy e-roller tumultusban és kínai rendelési izgalmak közepette jusson időnk büszkélkedni az emberi erőnkkel hajtott rollerekkel is, és segíthessük az új roller vásárlása előtt állóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Geo19870322 #418 üzenetére
Ő is ott használta, csak mondjuk simán ment a macskakő szerű úton is, meg átment minden buckán ahol én mondjuk le szoktam szállni a rollerről, oké hogy én 2x annyi vagyok súlyban viszont tőlem gyanítom ekkora mértékű ütéseket nem kapott a kerék.
Csak érdekességképpen írom le, hiába vettem tök drága csapágyakat, nagyon gyorsan megdöglöttek.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Geo19870322 #416 üzenetére
Rugózás nélküli Spartan-t próbáltam, az csak sima felületen volt élvezhető. Decathlonost meg csak az üzletben, nincs nagy tapasztalatom. Aldis előnye, h akcióban tizenezerért megvehető, és nem buksz rajta sokat, ha megunod v nem válik be. Ha gond van vele, szó nélkül visszaadják a pénzed nagy valószínűséggel. Ha megkedveled a rollerezést, jöhet a komolyabb, drágább roller. Sztem.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Geo19870322 #416 üzenetére
Igazándiból a terepviszonyok fontosak a döntésben (szerintem). Feleségem 50kg mégis elég gyorsan szétverte a csapágyakat. Mondjuk ő ment tökön-babon vele.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Geo19870322 #414 üzenetére
Ha jól látom, nincs rugózása. Nekem az pl. sokat számít, a sok járda- és úthiba miatt. Bár én amatőr rolleres vagyok, és ritkán használom, eddig bevált a filléres Aldi-s, bírja a 80 kilóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Amatőr csillagászat
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külpolitika
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...