Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sziasztok,
ez a topik azért jött létre, hogy a nagy e-roller tumultusban és kínai rendelési izgalmak közepette jusson időnk büszkélkedni az emberi erőnkkel hajtott rollerekkel is, és segíthessük az új roller vásárlása előtt állóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ans
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #223 üzenetére
Razor A5 air-t meg lehetne nézni. Előnye, hogy az alacsony fellépő, és a fújt kerekek miatt nagyon kényelmes, viacoloron sem ráz szét, a súlya is jó, könnyen összehajtható. Hátrány, hogy lassabb,mint a tömör kerekesek és az alacsony hasmagasság miatt könnyebben felakad. Pumpálni kell. Nincs kézifék, de a hátsó sárvédőféket könnyen meg lehet szokni.
Oxelo is jó, van szervíz is. A 900-as könnyen összehajtható, stabilabb, szélesebb a kormány.
A Micro rollereket is ki lehet próbálni, van hozzájuk pótalkatrész, bár kicsit drágábbak. Van kézifékes modelljük.
16/12-esek és 16/16-osak élményben jobbak mindenféle burkolaton, ezt inkább akkor ajánlanám, ha tényleg kedvet kap az illető a rollerezéshez. Nehezek (8-10 kg) és kerékpár szintű odafigyelést igényelnek, az összeszerelés is bonyolultabb. Yedoo city például nem rossz csak már drágább. Az összehajthatók pedig jóval drágábbak.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz 5-ös kezelő #223 üzenetére
Némi töprengés után belevágok a Spartan Jumbo IV. projectbe. Fújható kereket elvetettem egyelőre. Összecsukás módja nem fontos nekem. Spartan a 250/230 mm-es kerekével és kedvező árával lett nyertes nálam - sajnos kipróbálni nincs módom. Gyenge féket írnak hátránynak a véleményezők, meglátom, együtt tudok-e élni vele. Szombathelyről tervezem rendelni, nem láttam jobb áron. [link] Amíg nem látom, mennyire fog tetszeni a rollerezés, nem akarok többet költeni az első rolleremre.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest