Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Hun'reeth

őstag

válasz Zoltán #193 üzenetére

Szomorú vagyok, hogy egy történelem szakos hallgatótól ilyen megnyilvánulásokat olvasok. Sajnos az a gyanúm, hogy túlságosan fiatal vagy és emiatt könnyen befolyásolható. Nem kell elkötelezni magad egyik oldal mellett sem se kommunistázni se fasiztázni (ami ráadásul nem=a nácizmussal) nincs értelme.
    Ismerned kell: ''Helyet a nap alatt''.
    Most ez a téma: ''Helyet az olaj felett''
    De igazából mindegyik csak kirakat amiben hinni lehet és butítani vele a népet. Az, hogy a háttérben mi/ki mozgatja a szálakat már más kérdés és sohasem egyértelmű.

• Don Vittorio

őstag

válasz Zoltán #193 üzenetére

Vicces fiú vagy. Az Orbán-kormányban több volt a volt MSZMP-s, mint a Horn- és a Medgyesi-kormányban (külön-külön).

''Miért van az, hogy a baloldaliak egyszerűen a saját szakálura eldöntik, hogy ez vagy az a politikus ha tehette volna ennek, vagy annak a pártnak a tagja lett volna...''
    1. Nem vagyok baloldali.
    2. Ha valaki önszántából ugyanazt mondja, amit valaki más 50-60 évvel korábban, akkor jogos a párhuzam, felesleges háborogni.

Másrészt nem egy, nem két embert tudok neked a Fideszből megnevezni, akik ezerrel nyomták a KISZ-t, amikor engem azért akartak kicsapni a suliból, mert széttéptem a megkérdezésem nélkül számomra kiállított igazolványt.

Aktív témák

Hirdetés