Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Szomorú vagyok, hogy egy történelem szakos hallgatótól ilyen megnyilvánulásokat olvasok. Sajnos az a gyanúm, hogy túlságosan fiatal vagy és emiatt könnyen befolyásolható. Nem kell elkötelezni magad egyik oldal mellett sem se kommunistázni se fasiztázni (ami ráadásul nem=a nácizmussal) nincs értelme.
Ismerned kell: ''Helyet a nap alatt''.
Most ez a téma: ''Helyet az olaj felett''
De igazából mindegyik csak kirakat amiben hinni lehet és butítani vele a népet. Az, hogy a háttérben mi/ki mozgatja a szálakat már más kérdés és sohasem egyértelmű. -
Don Vittorio
őstag
Vicces fiú vagy. Az Orbán-kormányban több volt a volt MSZMP-s, mint a Horn- és a Medgyesi-kormányban (külön-külön).
''Miért van az, hogy a baloldaliak egyszerűen a saját szakálura eldöntik, hogy ez vagy az a politikus ha tehette volna ennek, vagy annak a pártnak a tagja lett volna...''
1. Nem vagyok baloldali.
2. Ha valaki önszántából ugyanazt mondja, amit valaki más 50-60 évvel korábban, akkor jogos a párhuzam, felesleges háborogni.
Másrészt nem egy, nem két embert tudok neked a Fideszből megnevezni, akik ezerrel nyomták a KISZ-t, amikor engem azért akartak kicsapni a suliból, mert széttéptem a megkérdezésem nélkül számomra kiállított igazolványt.
Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest