Hirdetés

Aktív témák

• Szőrös 

veterán

Jajaj ne legyen háborúúúú jajaj! Vazze mint a pisis kiscsajok . Ehhe bocsesz biztos sok embert megsértek de a faxom tele van már a sok idióta békepárti barommal. Az bezzeg jó lenne , ha az atom utáni pernye hullana az emberekre , vagy épp valamilyen biofegyver miatt fulldokolva fettrengenének a földön a tüdejüket apránként kihányva , mi !? Arról nem is beszélve - és ez az amit Irak elsőnek csinálna - hogy kőolajvezetél elzár oszt slussz passz ! He !? Erre semkisem gondol ? Ez aztán jó lenne a sok kis kényelmes dagadt seggű f@szkalapnak aki nem hajlandó gyalog menni , mi !? Arról nem is beszélve , hogy a közúti szállítás és pesze a vasúti is - ami nem villanyos és még elég sok ilyen van - szépen behóna , nna szépen lennénk itt. Meg ugyan már , titeket miért zavar az , hogy odamennek az amcsik és szétlőnek pár arab segget ? Nem Mi megyünk oda !
    Nem Te deglendesz meg ! Akkor meg mit kell nyekeregni ! Nem vagyok amcsi párti és seggnyaló , de én is ezt tenném a helyükben . Mégeccer bocs akinek beletapostam a lelkivilágába és ha dúrva voltam de hát istenkém , kifejtettem a véleményem . Nnna megyek oszt megjárom az utat Mekkáig oda-vissza 5ször ,
    és közben hamut hintek a fejemre és minden csalánosba belegázolok ! :)))

Aktív témák

Hirdetés