Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Jajaj ne legyen háborúúúú jajaj! Vazze mint a pisis kiscsajok . Ehhe bocsesz biztos sok embert megsértek de a faxom tele van már a sok idióta békepárti barommal. Az bezzeg jó lenne , ha az atom utáni pernye hullana az emberekre , vagy épp valamilyen biofegyver miatt fulldokolva fettrengenének a földön a tüdejüket apránként kihányva , mi !? Arról nem is beszélve - és ez az amit Irak elsőnek csinálna - hogy kőolajvezetél elzár oszt slussz passz ! He !? Erre semkisem gondol ? Ez aztán jó lenne a sok kis kényelmes dagadt seggű f@szkalapnak aki nem hajlandó gyalog menni , mi !? Arról nem is beszélve , hogy a közúti szállítás és pesze a vasúti is - ami nem villanyos és még elég sok ilyen van - szépen behóna , nna szépen lennénk itt. Meg ugyan már , titeket miért zavar az , hogy odamennek az amcsik és szétlőnek pár arab segget ? Nem Mi megyünk oda !
Nem Te deglendesz meg ! Akkor meg mit kell nyekeregni ! Nem vagyok amcsi párti és seggnyaló , de én is ezt tenném a helyükben . Mégeccer bocs akinek beletapostam a lelkivilágába és ha dúrva voltam de hát istenkém , kifejtettem a véleményem . Nnna megyek oszt megjárom az utat Mekkáig oda-vissza 5ször ,
és közben hamut hintek a fejemre és minden csalánosba belegázolok ! :)))
Aktív témák
Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- BIOS topic
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Elden Ring
- eBay
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest