Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Sidaries
üzenetére
kicsit OFF
hmm... kicsit furcsa amiket mondasz. Én úgy emlékszem, volt már egy ''ember'' (???), aki a világ minden gondját-baját a zsidókkal hozta összefüggésbe, és módszeresen dolgozott számuk radikális csökkentésén... Azt hiszem, tudod, hogy kiről is van szó.
Ha (mint írtad) semmi bajod a zsidókkal, akkor nem értem ezt az egészet. Te is bennük látod a bűnbakokat? Az ''egyik ismerősöm'' kezdetű sztorikra pedig nem szokás(om) alapozni, az információ erőteljes torzulása miatt - ez körülbelül azt jelenti, hogy amit írtál _nem hiszem_! Nem tartom magam naivnak, de ez a túlzott összeesküvés-elmélet, amit megosztottál velünk, nekem kicsit sok. ''Nincs semmi bajom a zsidókkal, de...'' kezdetű mondatokhoz hasonló miatt már olvashattunk egy kisebb vitát ennek a topicnak a keretein belül. (Ott nem a zsidókról volt szó ofcoz.)
''Bush-t a zsidók, Gore-t az arabok támogatták. Ezzel, hogy a zsidó tábor elintézte, hogy az arabok legyenek a világ bűnbakjai, megerősítették saját pozíciójukat.'' A jó ég áldjon meg, a zsidók vagy az arabok mászkálnak a testükre erősített bombákkal és ölnek/nyomorítanak meg előszeretettel ártatlan civileket?! Az arabok gyűlölik az USÁt - ez tény. Miért? Talán a vallásukban keresendő az ok... Az iszlám erőszakos, mentes minden toleranciától és a hívőket kőkorszaki állapotokban tartja... Akik mindeközben csak azt hallják, hogy ''és az USA így, az USA úgy, blablabla...''. Közben a saját vallásuknak (illetve vallási vezetőiknek) köszönhetik a nyomorukat...
kicsit ON
A készülő háborúról mindent elmondtak már előttem a hozzám hasonló ellenzők. Ha minden igaz, lesz mód arra, hogy kifejezzétek ellenérzéseteket: valamelyik híradóban hallottam fél füllel, hogy valamikor a jövő hét vége felé lesz egy béketüntetés (ha a rendőrség nem izmozik). El lehet jönni, lehet demonstrálni. Talán nem hiába...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Battlefield 6
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest