Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Sidaries
üzenetére
kicsit OFF
hmm... kicsit furcsa amiket mondasz. Én úgy emlékszem, volt már egy ''ember'' (???), aki a világ minden gondját-baját a zsidókkal hozta összefüggésbe, és módszeresen dolgozott számuk radikális csökkentésén... Azt hiszem, tudod, hogy kiről is van szó.
Ha (mint írtad) semmi bajod a zsidókkal, akkor nem értem ezt az egészet. Te is bennük látod a bűnbakokat? Az ''egyik ismerősöm'' kezdetű sztorikra pedig nem szokás(om) alapozni, az információ erőteljes torzulása miatt - ez körülbelül azt jelenti, hogy amit írtál _nem hiszem_! Nem tartom magam naivnak, de ez a túlzott összeesküvés-elmélet, amit megosztottál velünk, nekem kicsit sok. ''Nincs semmi bajom a zsidókkal, de...'' kezdetű mondatokhoz hasonló miatt már olvashattunk egy kisebb vitát ennek a topicnak a keretein belül. (Ott nem a zsidókról volt szó ofcoz.)
''Bush-t a zsidók, Gore-t az arabok támogatták. Ezzel, hogy a zsidó tábor elintézte, hogy az arabok legyenek a világ bűnbakjai, megerősítették saját pozíciójukat.'' A jó ég áldjon meg, a zsidók vagy az arabok mászkálnak a testükre erősített bombákkal és ölnek/nyomorítanak meg előszeretettel ártatlan civileket?! Az arabok gyűlölik az USÁt - ez tény. Miért? Talán a vallásukban keresendő az ok... Az iszlám erőszakos, mentes minden toleranciától és a hívőket kőkorszaki állapotokban tartja... Akik mindeközben csak azt hallják, hogy ''és az USA így, az USA úgy, blablabla...''. Közben a saját vallásuknak (illetve vallási vezetőiknek) köszönhetik a nyomorukat...
kicsit ON
A készülő háborúról mindent elmondtak már előttem a hozzám hasonló ellenzők. Ha minden igaz, lesz mód arra, hogy kifejezzétek ellenérzéseteket: valamelyik híradóban hallottam fél füllel, hogy valamikor a jövő hét vége felé lesz egy béketüntetés (ha a rendőrség nem izmozik). El lehet jönni, lehet demonstrálni. Talán nem hiába...
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest