- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Okos Otthon kezdőknek
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
Hirdetés
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Már másfél éve szedem a JutaVit porcerősítőjét és én kevesebb fájdalmat érzek (porckorong sérvem van de MÉG nincs kiszakadva) magyarán nem fáj a derekam.
De egy gyógytornász segítségét akár annyi időre, hogy a személyre szabott gyakorlatokat begyakoroljátok jó lehet pl. az ízület körüli izmok, szalagok erősítésével stb.Amit te linkeltél drágább cuccok a JutaVit-es jóval olcsóbb de mint írtam egy fél éves kúrának már érezhető hatásának kell lennie ahogy aleod írta - és ahogy én is - csökkenő fájdalom.
Igazán nem sokat vesztesz, főleg ha az olcsóbb táplálékkiegészítőt választod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD