- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
hunoxo #69037 üzenetére
Még mindig arról beszélek, hogy csinálj heti 6 edzést teljes erőbedobással, úgy hogy készülj ki fizikailag és mentálisan is, és ezt folyamatosan. Ha te nem fogsz kiégni, és emiatt abbahagyni, akkor lehet, hogy az én felfogásommal van a probléma. Én túlzásnak tartom akkor is, főleg, hogy nem ebből élnek meg az emberek itt a topikban. Aki meg ebből él, az jóval többet edz amúgy is. Szerintem hagyni kell pihenni az izmokat és a központi idegrendszeredet még akkor is, ha azt mondják, hogy az izmok meggyógyulnak 72 óra alatt, és te is úgy érzed, hogy tudnál megint menni. A jóból is megárt a sok, ugye.
Jártam anno kempo edzésre, nagyon kemény, de az másfajta mozgás. Elfáradni ott sem nehéz, de szerintem könnyebben kipihenhető, mint a gyurma. És itt főleg a mentális részre gondolok. Nekem is rúgták szét úgy a lábamat, hogy három napig csoszogva jártam...
Woodslave: Nem életszerű, ahogy írják felettem is. Túl sok időt elvesz, és nagyon megkérdőjelezhető, hogy megéri-e ennyit áldozni erre a hobbira.
Rivaul: Te valamit félreértesz. Itt nem arról van szó, hogy szétszedem a testemet heti 6 edzésre, hanem arról, hogy duplán leedzed az egész tested 1 héten belül. Mindent, még egyszer. A kettő között azért elég nagy különbség van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest