-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
Tenken #62068 üzenetére
Gripad-et használok, de most rendeltem egy ilyet, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Az első linken látható amúgy jobban bejött, mint a kesztyű. Először kicsit furcsa volt, de ezzel egyáltalán nem töri a kezemet. Keményedés sem igazán van rajta, nem úgy, mint előtte kesztyűvel.
Viszont egy kesztyű valszeg' jobban bírja, mint egy ilyen zselés/szivacsos cucc. -
Gergosz2
veterán
válasz
Tenken #62068 üzenetére
Nekem egy ilyen van. Mát jópár éve vettem van vagy van vagy 6 éve de még bírja. Igaz van pár lyuk rajta meg meg kicsit megkopott de még mindig bírja. Kesztyűt régebben használtam többször manapság már csak húzódzkodáshoz szoktam néha. Jobb puszta kézzel. Persze csuklószorítót szoktam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest