- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #198029 üzenetére
Nekem azt eddig csak az edzés végefelé sikerült eddig meghúznom. Az elején 1-2 alkalommal a vállamat... Legjobb dolog fekvenyomás előtt. De tudod.... Ami nem öl meg...
Amúgy megkóstoltam a stillmass mix vegan fehérjét, mivel ostrovit úgy néz ki egyelőre leállt a vegan blend gyártással, így lehet idővel kell alternatíva.
Ennek az oldódása, mint egy normális iso, de az íze... Undorító... Bár lehet tisn-nek bejönne, mert baromira hajaz a természetes (vagy mi a neve) protein a co vonalra. Ez talán egy fokkal kevésbé xar, de így is ihatatlan kategória számomra. Még ki kell találnom hogy fogom ezt letolni...A nutrend is megjött ma reggel, edzés előtt ezért abból kevertem egy epreset. Baromi édes, de egyébként az aroma finom, szóval több vízzel vagy ízesítetlennel hígítva szerintem jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elden Ring
- PayPal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával