- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
aelod #187554 üzenetére
Ott is heti 3 nap edzés. Edzésenként 5-5 gyakorlat, 2 fő csoportra.
A kevesebb, nagyobb súllyal valahogy jobban éreztem.
@bandoleroo: én már annak örülök, hogy elkezdte. Én nem tudtam rávenni, hogy rájöjjön velem. Mivel online a dolog, így kapott sok videót is, ahol tényleg jól bemutatják a gyakorlatot. Ha végigcsinálja ezt a pár hetet...talán elkapja a lendületet. Ebben bízok. Sokaknak kell egy ilyen mankó. Hiába sok egyéb okosság is elérhető a neten.
Bevallom nekem is jól jött itt egy tanács. Sokat kardióztam és piramis jelleggel emeltem utána a súlyokat. Azóta váltottam és sok pihenő + rövid bemelegítés után munkasúlyokkal sokkal jobban érzem a fejlődést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR