- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Derail Valley
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Ed3r_X_ #165966 üzenetére
Na látod erről van itt szó...
Előd 45 kilóról indult és 65 kilósan állt színpadra és onnan a feje tetejére állt itt minden mindenkit lenéz most lekezelően, de ezt nem csak ő teszi, hanem hanem azok is akiknek van valami sikere akár kokszal akár kreatinnal vagy akármivel érte el. Próbáltam itt segíteni de Előd mindenben megcáfol mindenben belém köt csak az a jó amit ő mond.
Még hogy én nem edzettem és kardióztam?
Minden nap 3-4 órákat edzettem és minden áldott nap kardióztam na most tedd idd ide Előd munkáját és az enyimét melyikünknek van benne nagyobb? Mutass egy olyat az országban aki fogyott 136 kilót és ilyen formára hozta...
patex1983 Pontosan tudom mit kell tennem a testemmel ,most ezt az időszakot tolom.
Ha nem lenne ez a sok idióta nő.
Ha nem lenne egy aljas családom.
Ha nem lenne egy lebénult édesanyám aki nekem kell ápolnom amit a saját testvére okozott hamis váddal hogy elvegye édesapámtól örökölt részét.
Ha nem lett volna a korábbi karban levő trombózisom. STB.STB.STB..Már rég edzenék! De itt nem egy két napra tervez az ember hanem több évre csak úgy van értelme elkezdeni. És erre írtam,hogy agyban dől el most ez nálam ott kell rendet raknom de nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mini PC
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen videókártyát?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest