- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Ed3r_X_ #165966 üzenetére
Na látod erről van itt szó...
Előd 45 kilóról indult és 65 kilósan állt színpadra és onnan a feje tetejére állt itt minden mindenkit lenéz most lekezelően, de ezt nem csak ő teszi, hanem hanem azok is akiknek van valami sikere akár kokszal akár kreatinnal vagy akármivel érte el. Próbáltam itt segíteni de Előd mindenben megcáfol mindenben belém köt csak az a jó amit ő mond.
Még hogy én nem edzettem és kardióztam?
Minden nap 3-4 órákat edzettem és minden áldott nap kardióztam na most tedd idd ide Előd munkáját és az enyimét melyikünknek van benne nagyobb? Mutass egy olyat az országban aki fogyott 136 kilót és ilyen formára hozta...
patex1983 Pontosan tudom mit kell tennem a testemmel ,most ezt az időszakot tolom.
Ha nem lenne ez a sok idióta nő.
Ha nem lenne egy aljas családom.
Ha nem lenne egy lebénult édesanyám aki nekem kell ápolnom amit a saját testvére okozott hamis váddal hogy elvegye édesapámtól örökölt részét.
Ha nem lett volna a korábbi karban levő trombózisom. STB.STB.STB..Már rég edzenék! De itt nem egy két napra tervez az ember hanem több évre csak úgy van értelme elkezdeni. És erre írtam,hogy agyban dől el most ez nálam ott kell rendet raknom de nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bestbuy játékok
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Update 04.10. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest