- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Pfiucska #155314 üzenetére
Jó az.
Én pl. fekve többet nyomok saját testsúllyal mint amibe guggolok. De nem mellben vagyok erős, hanem lábban rohadt gyenge.
Számokkal most nem égetném magam tovább.
Mentségemre szóljon, hogy nincs régóta keretem és a térdem is szar. Előtte meg csak 50-60kg-val guggoltam amit földről fel tudtam venni és le is tudtam guggolás után rakni.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Pfiucska #155314 üzenetére
Megjegyezném neked, hogy nálunk a terembe nem sok 70-80 kilós gyereknek menne 20 ismétlés 60 kilóba, szóval ne nagyon aggódjál ezen. Guggolni helyesen szinte nem is tudnak.
Technika megvan? Nagy terpesz, függőlegeshez közeli sípcsont, kellően hátrarakott rúd, gyakorlat közben fej feltartva, a plafonon bámulva az adott pontot. Láttunk már itt is pár guggolást linkelve kis terpeszben 45 foknyira bedöntött sípcsonttal
A 4 év edzésmúlt relatív, van aki edzésnek hívja azt, hogy lejár a terembe bohóckodni, meg van aki tényleg normálisan csinálja. Egyébként az átlag terembejáró emberekhez képest amit írtál az nem rossz, tény, hogy 4 év korrekt edzésmúlttal ez lehetne jobb is. Te tudod milyen keményen edzettél eddig, magadhoz kell viszonyítanod nem másokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest