Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz aelod #133888 üzenetére
Pedig csak a tukor szamit, meg a meroszalag! De szerintem ezt pontosan tudod, hiszen alltal szinpadon! A birok leszarjak, mennyivel edzel, vagy mennyit mutat a merleg nyelve (kiveve a sulykorlatos kategoriakat).
A hasznalt sulyokrol meg annyit, hogy edzhetsz ugy, hogy eleted maximumat teljesited a tukorben meg ugy nezel ki, mint egy teliszart buvarruha (sarkitva persze) Aztan edzhetsz ugy is, hogy messze elmaradsz a legjobb, legnagyobb sulyoktol amt valaha is hasznaltal, megis eleted formajat hozod a szinpadon
A sulyok regisztralasa persze ok, egy idoszakon beluli fejlodest reprezentalja, meg ugye ad viszonyitasi alapot. De kozel sem biztos, hogy akkor nyered eleted versenyet amikor a legbikabb vagy (kiveve az eroemelest, de most nem errol van szo)
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Egy hetig nem voltam. Vot valami? Semmi? Csepelen esik mar a ho? Molnar Peti nyert?
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Dreadloord #134080 üzenetére
Pedig vannak olyan emberek, akik mar annyira beleelik magukat a sajat hazugsagaikba, hogy talan meg egy muszert is siman at tudnanak b@szni. Teljesen oszinten mondjak
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz Zola007 #134546 üzenetére
En kiskoromban a Szelidi-tonal voltam edzotaborban amikor meg ITF Taekwon-doztam, aztan par napra ra elokerultek a WTF-esek is nem messze tolunk! Voltak kuzdelmek is meg minden, ahogy illik, de a legemlekezetesebb az volt amikor egyik este egyutt mentunk el egy kicsit bulizni.
Persze ezek berugtak... Jo buli voltA játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Zola007 #134717 üzenetére
Na akkor en is
37 vagyok, asszony iden tolti a 33-at. Van ket 2ev3honapos kisfiunk.
Az asszonnyal 2011 ota vagyunk egyutt, de sokkal regebb ota edzek. 20-30eves korom kozott volt ket tartosabb kapcsolatom is (3,5 ev es 4 ev) de akkoriban leszartam mit gondolnak, csak toltam mint az allat, volt amikor az edzes es a kaja korult forgott kb az eletem
- Mindig is jol toleralta a felesegem az edzest es az ezzel jaro dolgokat. Fozott nekem minden nap egy raklap rizst, osszevagta es megsutotte a csirket, az uborkat stb.
2014-ben hazasodtunk ossze es az eskuvo elott eljart velem edzeni is, raadasul kovette a dietat Persze az eskuvore hoztam szinte az addigi legjobb formamat, ami kurvara nem latszodott az oltonyomben
Viszont elotte a legenybucsun azert sikerult eleg surun ledobni a textilt2015-ben kikoltoztunk ide Madridba es megszuletett a ket kicsi fiunk, azota egy kicsit visszabb vettem ami a testkompoziciomon is meglatszik. Jovore mennek a skacok Iskolaba (igen tudom, de itt 3eves kortol iskolaba jarnak a gyerekek, legalabbis igy hivjak) es akkor hivatalosan is el leszek engedve tobbet edzeni, ugyhogy akkor majd belecsapok ismet a lecsoba kemenyen
Amugy a kisebbik (4perccel) fiamnak rettenet genetikaja van, ezt mar most latom
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #134745 üzenetére
Lokhettel volna melle akkor egy oltonyos (frakk? ) kepet is az eskuvorol, vagy valami
Amugy gartulalok
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest