Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Bubee82 #1523 üzenetére
es mindez egy ultimate nutritionos rendezvenyen ahol a Nicu adja at nekik az oklevelet?
Lotr: mer kuldod ram a ket legnagyobb allatot??maradjon valami kis esely nekem is.
amugy mivel februar vegeig fogyasztast terveztem(dieta szot direkt kerulom) ezert ketlem hogymenne barmilyen komolyabb suly husvetra foleg ha marciusban lesz...
amugy bazze lehet eloleptetnek
asszem krumplit kell sutnom, eddig csak csomagolhattam
nem am, csak az utobbi igaz
meg nem tom mit koll majd csinalni, de a nightshiftmanager intezi az ugyemet ugyhogy csak jol johetek ki belole. asszem
de nem kiabalom el.. csak most epp ennek orulok, meg hogy nem vok almos pedig egesz heten 12 orakat meloztam, es aludtam 6 orakat hozza. es akkor mindig pusztulat volt. most aludtam 3at tegnap delutan es friss vagyokduurva
jah amugy meg qrva szarul nezek ki epp szet vagyok esve izomzatra, erre ma 3szoregkerdeztek mit sportolok:d es ugy ugrattak egymast hogy mmindegyik azzal fenyegette a masikat hogy en vagyok a testore. namondom fasza. pedig most tenyleg kicsi vok. csak berurrantva van jobb kedvem edzesen. alapbol olyan a kezem mint egy gyerekmeretu buvarruha ami nincs is telisz*rva
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest