Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Boglya
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #1599 üzenetére
1kiló pulykamellben 300gr fehérje van, az még egy 150 kilós embernek is elég egy napra (legalábbis azt olvastam h testépítéshez napi 1,7gr/testsúlykiló kell) és akkor más fehérjetartalmú kaját még nem evett. Az a baj h nekem erre már pénzem sincs, naponta 1500 forintot kiadni csak húsra. Elhiszem h így biztosabb a siker, ha befejeztem az egyetemet és lesz normális melóm akkor talán kipróbálom.
-
BÁ Nutrition
addikt
en ma pl 1,1 kilo pulykamellet fogok megenni es kb 250 gr ch-t de az is lehet hogy 300at mert lehet nem art neki egy kis tartelek energia. tegnap deltol ugyanis egy gram kajat nem ettem ma reggelig
na jo reggel 4 korul felkeltem inni egy kis proteint
mindez azert volt mert csutortokon 4 penteken meg 3 orat aludtam, de most kicsit bepotoltam ezzel a 21el
a hasamon durvan meglatszik az eredmenye. mar 6 likkal odabb be tom csatolni az ovemet mint amikor elkezdtem ok hogy ment le izom is, latom en is. de a hasam lassan a volt nincs kategoria lesz. plane februar vegere...
pedig a regiek emlekezhetnek meg mekkora belem volt tavaly marcius kornyeken 133 kilosan
de azert meg ne ijedjetek nem leszek egy Janesz. meg semmi ufosag
csak sima marslako
feoleg miota megtalaltam ezt a 7 euros pulykamellet
csak legyen idom megenni
mert jovo heten megint gazos lesz a szitu ugyanis vegig tulora.
de lenyeg hogy szepen haladok az uton szerintem. -
Boxer001
veterán
válasz
GodHeart #1597 üzenetére
Full izomba érdekes lenne...
Majd kiderül, hogy hogyan fognak alakulni az izom-zsír-víz arányok.
Bizakodom azért, mert én még sosem ettem pl annyi fehérjét, illetve ch-t egy nap, hogy az tömegelős lenne...tehát én úgy veszem, hogy csak most fogom kezdeni.
Persze a kezdéshez még egy nagyon fontos tényező nincs meg, úgy hogy sajna kivárok.
Azt már anno tapasztaltam, hogy pl úgymond lábazáshoz nem ettem elég ch-t ill fehérjét sem. Legalább is annak tudom be, hogy nem jött az erő, megtorpantam. Szóval bizakodás megvan, ha anno napi fél kg túróval + hozzá szőlőcukor, ill. 6-8 szenya max, vagy amit anyum főzött, és így is volt erőm mellben, karban, vállban...akkor ha rágyúrok a kajára, úgy érzem még van jövőm.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #1591 üzenetére
Én úgy kb 20-25 kg-ot akarok majd felszedni 9-10 hónap alatt.
Fő a cél meghatározás.
-
Boglya
senior tag
válasz
God Vazzeg #1591 üzenetére
Én tanácsot várok, mert azt hittem ez így jó
. Óriási hízókúrába nem akarok kezdeni, 3 éve ott kezdődött a dolog h egy hájpacni voltam és fogyózás céljából kezdtem el tornázni, majd kondizni. Éppen ezért túl gyors ütemű hízókúrába nem merek kezdeni, lassan akarom emelni a súlyom az meg megy ennyi kajálással. Kúra mellett persze fel akarok szedni 8 kilót kb, de abból nagyobb eséllyel lesz inkább izom, mintha csak simán tömegelnék.
-
Norbo03
őstag
Mi az a gliokin? Azt tom h a rizs az naon jó ch forrás mert h naon jól feltölti az izom gliokin kamráit. DE mi az a glokin?
-
God Vazzeg
veterán
Nekünk amúgy full mindegy, de el kell döntened, hogy önigazolást vársz, vagy jótanácsot..
Ha ettől a táplálkozástól te hízol, akkor még nagyon az elején jársz mindennek, és ajánlom, hogy ne becsüld alá ennek a fontosságát
Ezt csak azért mondom, hogy ha megtorpan a fejlődésed, vagy nem vagy elégedett az ütemével (ami a heti 1 kilóval nem rossz!), akkor a kaja jusson eszedbe először, ne az ilyen-olyan qrák
-
GodHeart
senior tag
de rohadttul fáj a fejem...
-
Boglya
senior tag
Jól van, legyen igazatok, szarul kajálok. Igaz h amit leírtam abban vagy 120gr fehérje van(+60gr a fehérjekészítményben) és az utóbbi 2 héten sikerült 2-3 kilót híznom, tehát azért valamire csak megyek vele. Minősége szerintem jó, mennyiséget meg nehezen tudnátok megítélni. Több étkezés beiktatására meg még szombaton sincs időm, hétköznap csak rosszabb lehet a helyzet.
-
-
LOTR
addikt
válasz
Manitou #1577 üzenetére
én már nem is szólok semmit
igazából engem nem érdekel ki mit eszik, csak sok jót senki ne várjon ilyen-olyan étrenddel, szerintem az a másfél év amennyi ideje csinálom elég volt ahhoz, hogy rájöjjek, itt bizony több, mint 50%-ban a kajáláson múlik minden
amúgy meg, az a virsli a sága sajtli vagy füstli volt
ha tojás meg nem megy le, kell bele rakni rizst esetleg mellé ketchup vagy valami savanyúság, pufirizs -
Boglya
senior tag
Nem tom mi a gond az étrendemmel. Reggel 2 tojás+sonka szinte csak fehérje, ebéd párolt zöldségek + 90%ban húsból készült fasírt az is nagyrészt fehérje, krumpleepüré+kacsacomb szénhidrát+fehérje, barnarizs+fasírt szénhidrát+fehérje. Csak azért írom ezt, mert ennél fehérjedúsabb kajálást nehezen tudok elképzelni, nem tudom te mit szoktál enni, emellett még 3*25g fehérjekészítményt is nyomtam.
Nah jó, azért nem biztos h minden cég belenyomja az összes hulladékot a virslijébe.
-
LOTR
addikt
már ne haragudj, de amit leírtál, az egy teljesen átlagos ember kajája, semmi köze a testépítőkoszthoz, ha már ezt sem tudod megenni, akkor mi lesz ha majd egy kicsit komolyabban veszed?
igen, ha már túl jó kedvem nincs, legalább Boxi helyett tudjak már beszólni valakinek
virsli? persze hogy van benne fehérje, legalább 2-3g-nyi
párszor már volt szó virsliről, de leírom még egyszer a saját tapasztalatom, legalábbis amióta a közelébe sem megyek
állítólag 50% pulykahúsból készült virsliben halszálkát találtam!!!, a csomagolásán nem volt feltüntetve, hogy ilyesmi cucc lehet benne, na ezek után egyél virslit, mint úgymond ''hús'' -
Boglya
senior tag
Bazz nálam kajaügyileg egyre rosszabb a helyzet. A tojástól hányingerem van, reggel fél órámba telt a 2 tojásból készült ham and eggs-t lenyomni. Az hagyján h mindig vissza akart jönni, de nyálam se termelődött, így kénytelen voltam minden falatot plusszszal hígítani, ennek az egyvelegnek pedig nem semmi íze van
. Szerencsére a fasírttal meg a kacsacombbal el tudtam bánni, bár az esti fasírthoz barnarizs volt, ami szintén egyre nehezebben csúszik.
Szerk.: télleg a virsliben van némi fehérje? elvileg vmi kis hús is van a cuccban, talán...
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #1555 üzenetére
Ja azt nálunk is nézte a család
Kérdés: ----> Ugye te nem ilyet szedtél
Kiváncsi lettem volna melyik tápkegről volt amúgy szó
Valami fehér dobozt ott mutogatott a srác, csak pont a lényeg nem látszott. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Manitou #1554 üzenetére
Ezé nem hízok én ünnepekkor, mert ugyanúgy 4000 kalóriát eszem, mint a hétköznapokon
Ja, tegnap meg valami futó srácot tiltottak el dopping vétség miatt, az meg aszonta hogy metilteszto volt a táplálékkiegjébenBaszki, a sok szülő meg ráront a gyerekére, hogy látod, téged is átvernek, hagyd abba azonnal a fehérjét...
Igazi Istenbarmai az ilyenek!
-
Manitou
veterán
válasz
Andrew_ #1553 üzenetére
Gondolom a fogyókúrás kajálásra gondoltak.
De erre a 4000 kalória 3napi kajának felel megre én is felfigyeltem
Ez a kalóriás dolog meg nem teljesen fedi úgyse az igazságot, mert ugye nem mindegy hogy egy fél kiló zsírból viszel be x kalóriát, vagy x dkg húsból+ valami köretből ugyanennyit.
VV Anikó: Ja meg én már kipróbáltam mindenféle diétát, káposztaleves -
Andrew_
csendes tag
Ez a TV hülye.A krókuszban azt mondták, hogy napi 1000 kalória körül kell kajálni.Ezért van a sok anorexiás
-
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #1546 üzenetére
Ne célozgassá köts...
-
realist
őstag
tud valaki a belvárosban (preferáltan oktogon környéke) olyan termet ajánlani ami olcsó és van benne futópad?
kösz a válaszokat! -
Boxer001
veterán
Nagyjából azt írta emlékeim szerint, hogy a gyúrás nem egészséges, vagy valami ilyesmi, de nem írt csúnyát.
Ja meg nagyon sok szmájlit rakott a tartalmas mondandójához.
De az adatlapján a teljes neve zsír volt.F@szom F@sz
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
A francba, már ki is dobták péló kollégát.
Lehet Pély Barna volt.
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
a legelső hozzászólásod moderálva és pont itt??
-
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
Köszönöm Őmalacságának és Őröfiségének a bókokat!
Osszátok be ki melyik. -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #1534 üzenetére
Amióta nincs fehérjeturmix, nem sok szél jön belőlem.
Úgy hogy még az se vagyok.
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #1529 üzenetére
meg el koll intezni hogy a Bubbee nehogy idejohessen, mert meg a fonokom lenne egy torpe
Bubi csak had menjen, nem kell ide ungarisébe. Majd leülsz egy székbe, ha vele beszélsz, és akkor talán egy vonalban lesz a fejetek. Csak valami lilliputi szék legyen, esetleg hokedli.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #1529 üzenetére
Jó neked, használd ki a helyzeted.
Bubi csak had menjen, nem kell ide ungarisébe.
Majd leülsz egy székbe, ha vele beszélsz, és akkor talán egy vonalban lesz a fejetek.
Csak valami lilliputi szék legyen, esetleg hokedli.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Boxer001 #1527 üzenetére
jah lehet nem volt egyertelmu.
vmi 3 euroval tobb orankent. amugy tenyleg tok mindegy micsinalok ebben a gyarban.. mert nem az a lenyeg elsosorban. jah meg jott egy masik info a szomszedos ceg logisztikaval foglalkozik, es allitolag ott kereshetnek 800at is hetente. na az mar tenyleg tetszene. meg lenne tuti kulfoldi gyakorlatom is. elvileg most is a raktarozos reszlegen vagyok mar, vagyis a packing areaban. csak meg igen az alja munka.. rovid tavon az oke, de 10 evet azert nem szivesen csinalnam. persze ha otthon sincs jobb akkor minek mennek haza nyomorogni a futesszamlaval.. meg a geforce 8800gtx sli is sokat fogyaszthat am
ugyhogy semmi ertelme
de meg cska most jottem ugyhogy kuss van, meg el koll intezni hogy a Bubbee nehogy idejohessen, mert meg a fonokom lenne egy torpe
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #1526 üzenetére
Nem mindegy mit csinálsz ott? A légyeg, hogy jól tejelnek. Én a padlót is fényezném annyiért egész nap.
Ja persze...kicsi vagy.
Gyúrjatok rohadjatok meg helyettem is.
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Bubee82 #1523 üzenetére
es mindez egy ultimate nutritionos rendezvenyen ahol a Nicu adja at nekik az oklevelet?
Lotr: mer kuldod ram a ket legnagyobb allatot??maradjon valami kis esely nekem is.
amugy mivel februar vegeig fogyasztast terveztem(dieta szot direkt kerulom) ezert ketlem hogymenne barmilyen komolyabb suly husvetra foleg ha marciusban lesz...
amugy bazze lehet eloleptetnek
asszem krumplit kell sutnom, eddig csak csomagolhattam
nem am, csak az utobbi igaz
meg nem tom mit koll majd csinalni, de a nightshiftmanager intezi az ugyemet ugyhogy csak jol johetek ki belole. asszem
de nem kiabalom el.. csak most epp ennek orulok, meg hogy nem vok almos pedig egesz heten 12 orakat meloztam, es aludtam 6 orakat hozza. es akkor mindig pusztulat volt. most aludtam 3at tegnap delutan es friss vagyokduurva
jah amugy meg qrva szarul nezek ki epp szet vagyok esve izomzatra, erre ma 3szoregkerdeztek mit sportolok:d es ugy ugrattak egymast hogy mmindegyik azzal fenyegette a masikat hogy en vagyok a testore. namondom fasza. pedig most tenyleg kicsi vok. csak berurrantva van jobb kedvem edzesen. alapbol olyan a kezem mint egy gyerekmeretu buvarruha ami nincs is telisz*rva
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
Nah írok már én is adatokat.
Eddig a mellemre jött fel 1 cm 99-->100cm ez nem vlmi sok de legalább jött fel.
A bicepszem pedig 2cm-el nőtt 36-->38cm.
Nem tom h ez mennyire jó eredméynek az én időm alatt(már mint h 3 hónapja járok edzeni ebből kb 1,5-2 hónap volt a diéta
), de legalább látom h fejlődök.
-
Bubee82
őstag
Az Év Sport-Étrendkiegészítő Készítménye 2006
1. Scitec: G-Kick
2. Scitec: HMB Capsules
3. Scitec: HMB Ultra Powder
Az Év Testépítő Étrendkiegészítő Készítménye 2006
1. Scitec: Tribu-X
2. BSN: NO-Xplode
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
Nem mindegy hogyan nyújt az ember fia. Azért ismétlem már magam itt 100adszor, mert tudom h milyen fasza fejjel lefelé lógva nyújtani. Ha karral lógsz az olyan mintha nem csinálnál semmit. És nem egyszer kell nyújtani, hanem mindennap, esetleg naponta többször.
Én csak jót akarok, de nem hallgat rám senki. Én csináltam és tapasztalatból mondom. -
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #1519 üzenetére
Becsípődéskor tudtommal két adott csigolya közé szorul be egy bizonyos ideg. Namármost a gerinc nyújtásával a csigolyák közötti rés visszaáll az eredeti helyére, ezáltal ''kieresztve'' a becsípődött ideget. Nem vok orvos, se gyógytornász, szal nem kell rám hallgatni.
Volt becsípődésem, tudom milyen. Akkor nem edzettem még, nem foglalkoztam abszolút se testépítéssel se semmivel, de ha tudtam volna megcsináltam volna.
Teccikérteni? -
GodHeart
senior tag
válasz
God Vazzeg #1493 üzenetére
Megmeg köszi szépen!
Amit tettem azóta, hogy hazajöttem és van ilyen elektromosmelegítőpárna, nah végig az van a derekam köré csavarva, plusz az a MagneB6, gondolom B vitamint takar, nah itthon meg volt B6 meg B1 vitamin mindegyikből ettem. Plusz próbálok nem mozogni.. holnapra muszáj rendbejönnöm... de már most sokkal jobb!
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #1500 üzenetére
hát ha kinyomod húsvétig a 2százat akkor talán megbocsátok, különben küldöm Boxit, meg GodHeartot (
) rendezzenek el, de úgy igazán
-
Boglya
senior tag
A mákosbejgliben mennyi a fehérje
? Azt tömöm most 2 pofára
.
-
Bubee82
őstag
-
brazilok
csendes tag
Aminomsavat jó szedni gyúrás után? Mert mondta az edző h az is jó lenne. Volt ott az árlistán vlmi Ultra... aminomsav 2950-ért asszem 125 szem-e. Ez jó lenne?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
JagdPanther #1501 üzenetére
Szerintem bármit ami nem zabpehely
Én még sose ettem zabpelyhet, lehet ezért nem vagyok izmos?
-
Boxer001
veterán
válasz
JagdPanther #1504 üzenetére
Én nem vagyok ilyen hardcore...zabpelyhet már lehet egy éve nem láttam, meg én nem szoktam ilyesmiket vízzel meginni. Szeretem a jó ízeket, az meg úgy gusztustalan.
Ha én lennék te, egy darabig nem is ennék olyat.
Esetleg belekeverni fehérjeturmixba?
God VazzegHuhh, nem vagyok egyedül.
Igaz én azért ettem már elég soxor.
[Szerkesztve] -
brazilok
csendes tag
válasz
JagdPanther #1501 üzenetére
Szia
Én nem nagyon tudom de a bátyám gyúr és ö tójást eszik éjel nappal.
Ö márcsak tudja.
[Szerkesztve] -
JagdPanther
aktív tag
mit egyek reggelire ha már kib@szottul undorodom a zabpehelytől?
Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest