Hirdetés

Aktív témák

• z0d1AK

nagyúr

válasz 7 #3 üzenetére

igen, ez általában így van, de pl amit linkeltem, ott én ugyan nem hoztam zavarba szerintem sem Laraxiort, sem <NewL> fórumtársat sem, bár ha tévedek, javítsatok ki. De egyébként tényleg semmi értelme, h itt gyilkolják egymást a fórumon...

americanidiot: látom, jó hangulatban vagy:)) a topic témája, vagy a diós bejgli hozzta ki ezt belőled? :P
    PazsitZ: a kis konfliktus abból indult ki, h hírdettem egy 8cm-es sharkoon silent eagle ventit itt a ph!-n, elég sok ideig. egy idő után laraxior jelentkezett, érdeklődött iránta. msnen ledumáltuk, még engedtem is az árból, ha jól emlékszem, linkelgettem, fotót csináltam. személyes átadás lett volna, kérdeztem, h merre jó neki, pláza, nagytemplom, stb(könnyen elérhető debreceni helyek), erre rávágja, h ő az x u. y szám alatt lakik, oda kellene vinni...
    egye fene, barátnőmmel elsétáltunk, barnítottuk magunkat a nyári melegben, aztán mikor lejött, adnám át, erre mondja, ha neki 12Cm-es kell, nem 8-as, aztán végül nem lett semmi sem az üzletből, szal potyára jártam házhoz. később linkeltem is a hírdetést, de ő csak azzal volt, h én 12cm-est hírdettem, és én voltam a "bűnös"
    és önirónai-szerü lett volna :DDD

Aktív témák