- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
titta73
tag
Ami vicces, a diákos cuccal rendeltem úgy is, hogy kifizettem, meg utánvéttel is.
14:08 Megkaptam a levelet, hogy törlik a hiba miatt az összes rendelésem.
14:24 Kaptam egy levelet a GLS-től, hogy csomagot készített össze s Samsung HHP, fizetve van, csak át kell majd vennem.
Nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb....(szerk)
Látom, más is így járt. Lehet, hogy a kifizetett tételeket nem merik törölni, csak az utánvéteseket? Nemsokára kiderül. Azért a fizetett tétel miatt lehet egy fogyasztóvédelemmel megkínálom őket, kifizetett, visszaigazolt megrendelés, annyira meg nem felűnő az eltérés, hogy mondjuk egy 100e Ft-os terméket adtak volna 10 Ft-ért, csak a kedvezmény mértéke volt kb a másfélszerese. Amúgy meg a megrendelésnél írt is valami spéci samsung kedvezmény tételt, ami akár ez is lehetett. Szerintem simán megáll a fogyasztóvédelemnél...
Nyertem már napelemes céggel szemben is nemrég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB Green, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Zöld, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256/8GB Cream
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged