- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stema
tag
Szevasztok, sajnos eléggé átvágttak hardveraprón, vettem egy lézernyomtatót "jutányos" áron, 200+ pozitív visszajelzés 1-2 negatív. Nem továbbítja a papírt, begyűrődik, és a szalag hengeréhez beragadt az egyik nyomtatási próbálkozásnál egy szilikon szalag ami valamiképp része a nyomtatónak, mert a felső papírtovábbítón is ez a a "tissot" kifejezés áll. Tudtok valami jó javítót ajánlani? Nem szeretném bukni a pénzt amit kiadtam rá, főleg h tonereket is vettem hozzá, mert üresen árulta..
-
Stema
tag
válasz
Speeedfire #9038 üzenetére
a finoman íráshoz melyik BB kód tartozik? Samsung?
-
Stema
tag
válasz
LackoMester #9035 üzenetére
Te ha keresnél vinyót a gépedbe nem írnád le hogy mekkora legyen, milyen csatlakozójú meg h ne legyen szar?
a márkát csak azért írtam mert azokkal az a tapasztalatom h halkak. és naná hogy olcsót keresek
-
Stema
tag
Kéne valami winchester, 80gb-tól, minél olcsóbb, 100%-os hd sentineles sata-s vinyó. Elsősorban samsung érdekelne.
Priviben írjatok légyszi
-
Stema
tag
válasz
sladka_pani #6944 üzenetére
Jazzos, igen, már itt csücsül mellettem, sorry, csak találtam olyat, ahol adtak pixelgarit és be is kalibrálták (és ezekkel együtt olcsóbb volt eléggé)
Dell U2412M lett. Nekem is tetszenek a 27esek, de jelenleg megfizethetetlen és túl aprók is a pixelek. Főleg fejlesztésre lesz, néha családról fényképek rawfeldolgozásához. az 1200-as pixelmagasság nagy döntő erő volt. 2006/2007 környékén vettem a samsungot 88k-ért, hát igen, csökkent az ára, remélem azért ennyiért elmegyA felbontás miatt kell nagyobb h elférjek rendesen
Nekem egy 30"-os TN tökéletes lenne 100k-s áron ilyen 2560as felbontással, de olyan nem van, nem lesz
Következő majd egy oled lesz
-
Stema
tag
válasz
sladka_pani #6939 üzenetére
Eladó Samsung 223BW 22" monitor
vegyétek, vigyétek
-
Stema
tag
válasz
cellpeti #5975 üzenetére
Én is csak 1x fáztam rá, pendrive-ot rendeltem és az volt fake. Nem állítom, hogy nem fog működni, de abban biztos lehetsz, hogy nem eredeti sandisk, mert neki ilyen nincs. Nekem van eredeti sandisk-em ebay-ről, az eladót elmentettem, megkeresem, ha érdekel.
Nincs valakinek kölcsönbe 1155-ös procija a hétvégén (nem hétvégére)? Vettem egy gépet iponból (ház, táp, lap, ram, dvd), és hardverapro-ról egy procit. Nekem vga nem kell, nem játszom, és nem is htpc-t építek. Amint felrakom az intel hd graphics driver-t, a gép fagy 3 pont valamelyikén (windows logo után, welcome után, leállításkor a shutting down után). Minden esetben fekete képernyő, ha hagyom 5 perc után újraindul, de akár hagyom újraindulni, akár én csinálom, köv induláskor írja, hogy valami gebasz volt, toljak repair-t. Ha leszedem csökkentett módban a drivert, vígan működik, akármennyi restartot is tolok. Próbáltam intel oldaláról 2 féle drivert, asus oldaláról a legfrissebbet, az alaplapi cd-ről telepíteni, bios-ban az igpu-val kapcsolatos dolgokat állítani, de sehogysem jártam sikerrel. Memtest-et azért futtatok a biztonság kedvéért délután. Asus p8h61-m evo rev3.0 lap, g530 proci.
-
Stema
tag
válasz
Balinov #5608 üzenetére
Szerintem simán. COD4-et nem tudom mekkora, de én systemnek szoktam adni 65 gigát, és azon rajta van a win7 hp x64, office 2010, vs2010, sql server 2008r2, meg app-ok. ps cs5 és lightroom portable-ként van vagy 500mb, az nem sokat dob rajta. 60gb-os ssd-n viszont 57'000MB hely van kb, szóval elég szűkös, de ha mást nem akarsz rá szerintem mehet, csak ha fel akar tenni frissítéseket, vagy hibernálni akarsz, helyreállítás, akkor már nem.
-
Stema
tag
Van valakinek microSIM vágója? működőképes dolog az? Esetleg este elugorhatnék valakihez h egy SIM-et megtérítsünk?
-
Stema
tag
Nem kell azt telerakni, 1L-t meg pikk-pakk felforral az ember, nem is kell teljesen forrjon és tűzforró legyen. Energiát mindegyik eszik és közel ugyanannyit sztem.
De a műanyagoktól én nem tartanék. Mégiscsak gyógysegédeszköz, ezek azért be vannak vizsgálva.
Ha tényleg beruháztok ilyenbe, átmeneti megoldásnak sztem megteszi ha gyakran kell, akkor úgyis gondolom ilyen arcszauna lesz a vége. nl cafén sztem több tippet kapsz mint ph!-n -
Stema
tag
válasz
Balinov #5547 üzenetére
Én nikont használok arra hogy jó legyen az expóm
Canonosok nemtom mit
Egyébként rá kell bízni magad kicsit egy tükörreflexesnél az automatára. Vagy középresúlyozás/spot és neked tudni, hogy milyen világos területre irányítod a kép közepét. Raw-ból 1-2 stop-ot vissza tudsz hozni, ha úgy van és felrelőtte (én mindig raw-ban lövök, nevetséges ára van a memóriakártyáknak már).
-
Stema
tag
válasz
Balinov #5544 üzenetére
én azt gondoltam, hogy manuális géppel akarsz lőni és az érdekelne, hogy milyen expót kell beállítani adott szitukban
dslr-t szinte mindig "A" módban használunk, és f8-11 az igen kevés fény :S photozone.de-n nézd meg az objektívjeid tesztjét, ott megtudod milyen fókusztávnál, milyen rekesznél milyen a felbontása, de ez a 2 obi elég éles, nem lesz vele gondod szélesre nyitva sem.
18mm az igazából 27mm, mivel 1.5-ös a szorzója egy aps-c fényképezőnek, ezzel kell számolni a reciprokot, tehát 1/27-nél gyorsabb kell. A VR magabiztosan 2 stop-ot segít, tehát 1/7 sec-nél kell gyorsabb. Ha a témád mozog, akkor a reciprokszabály teljesen felejtős, mert ott a téma határozza meg (téma sebessége, svenkelés sebessége, van-e vaku), nem a fókusztáv h mennyire fog bemozdulni.
ISO100-at ne nagyon használj, mert a dinamikai tartományból veszítesz 1 stop-ot, de ha nincsenek nagyon highlightok, akkor a tisztább árnyékrészek érdekében megteheted (highlight visszanézésben meglátod úgyis, h égett-e be valami)
-
Stema
tag
válasz
Speeedfire #5313 üzenetére
Nem látom az alapárat. laptop ram-ot beszámít vajon, jazzosnál garis
-
Stema
tag
válasz
Speeedfire #5311 üzenetére
És ha a bőnyálhoz hozok saját alapanyagot, akkor olcsóbb?
-
Stema
tag
Ismét az eladó cuccaim, picit szűkült, picit bővült
Jazzosnál vásárolt, novemberig garis 4GB DDR3 1333MHz laptop ram
Seagate Momentus XT 500GB (2.5", 7200rpm, 32MB Cache, Hibrid (4GB SSD), 2.5évig még garanciális) winchester
ASUS U36SD i5-2410m, 4gb ddr3 ram, 500gb, 1.66kg, 19mm, 6-10 óra akku, 1.5 évig még PnR (ingyen viszik-hozzák) garanciális laptopWii Remote Plus és Wireless Nunchuk-ok
PCI-os kis botantennás 54MBit-es WiFi kártya
-
Stema
tag
-
Stema
tag
válasz
stairmaster #4448 üzenetére
Hát nekem egyszer volt ilyen egy maxtor vinyóval, de az még 40 gigás volt. Akkor elvileg a vezérlőchip egyszercsak elkezdett melegedni. Zacsiban beleraktam mélyhűtőbe fél napra, aztán elővéve gépbe berak (egy törülközőn), aztán ilyenkor felismerte és pár órát lehetett használni. 2 részletben sikerült mentenem róla az adatokat. Ha nem sürgősek róla a cuccok, előbb próbáld meg h pihenteted 1-2 napot, utána is működött nekem, csak rövidebb ideig, mint a hűtős témánál. Felelősséget nem vállalok, mert a nyákra lecsapódó pára tuti nem tesz jót neki, de az adatokon kívül úgyis kuka. Ha meg ultrafontos adatok, a saturn-ban van adatmentés (kürt kft-s).
-
Stema
tag
Van egy kb 1.5-2 éves Jazzosnál vásárolt 1TB-os samsung f3-as vinyóm (hd103sj). 18k-ért megszámolom (30/944-3269). Hd sentinelt érdeklődő esetén nézek (úgy emlékszem 100%-os, csak most laptopom van), szintén akkor megkeresem a garipapírját is, mert elvileg még élnie kell
-
Stema
tag
Eladó néhány wii controller (mind fekete, van eredeti wiimote plus, 2 eredeti nunchuk, utángyártott nunchuk)
érdeklődni priviben vagy telón, thx!
-
Stema
tag
Elromlott egy Gigabyte P31-es lap, és ahelyett kéne valami. Van valakinek használtan hasonló? Értsd: S775, DDR2
-
Stema
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest