Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #36299 üzenetére
Haha, teljesen jogos. 2018 nyara ota nem voltunk otthon, de altalaban belejovok a jobb oldalba, mire kijovok a repteri parkolobol
Koszi sracok, lehet ez a 83-as lesz a befuto, bar a cseszneki pihenohelyen a kv+cigi kombot nem szivesen hagynam ki. 20+ eves tradicio.
Amugy a 83-as meg mindig olyan szar? Latom, hogy elkezdtek tavaly a gyorsforgalmi, 36km-es szakaszt, de az 2023, vagy megkesobb, mire befejezik.
udv
B -
Dryman
őstag
veszprémi körgyűrű felújítás/átalakítás kerülője okán:
Bemész a városba az OMV után, elmész a Budapesti úton a Meki-ig, ott dupla körforgalom, az elsőben a második kijárat, majd a másodikban az első kijárat, és már rajta is vagy a Mártírok útján, ennek folytatása a Füredi út. A kereszteződés az elkerülővel itt is várakozós, de azért jobb mint magán az elkerülőn várakozni. kb 8-10 percet vártam a hétvégén és simán átmentem. -
Dryman
őstag
válasz
Bobrooney #36294 üzenetére
Nem akartam kiírni ezt a szót, megtetted helyettem.
A minap voltam vizsgálaton a kórházban, szemrevaló katonalány kísért el a kardiológiára...
hát ezzel a megfélemlítéssel nem volt bajom, sőt a terheléses vizsgálatot is modernizálhatnák, simán lecseréltem volna a bringát.....a katonalányra! -
Dryman
őstag
válasz
Bobrooney #36286 üzenetére
Valószínű hogy ez történik, csak próbáltam egy kicsit utalni a 2 hete történt esettel amikor a TEK nemkicsit túllőve a célon kivonult Kecskemétre...értem én hogy szükséges a polgárok védelme mert ormányunk nem engedheti meg magának eme migráncsáradatnál....de akkor és ott a páncélozott autónak és a bombakereső robotnak mi értelme volt? Demonstrálgatunk, hogy nekünk ilyenünk is van....
Remélem ennek a gyakorlatnak azért több értelme volt! -
Chris.G
tag
Sziasztok!
Győrben hol lehet kapni sc/apc 1m-es optikai kábelt? -
Joker88
őstag
Khmm
[kép] -
Dorien
veterán
Karitatív céllal, gyerekeknek, szegény családoknak rak össze valaki PC-ket?
Golya32 topiktárstól elhoztam 5db egeret + 6db bill-t (mind fekete, wireless, Logitech). Továbbadnám, ha valaki tudná használni ilyesmire...
Please ne üzletelés céljából keressetek, ez ajándék volt, az is legyen!Köszi
-
Weaver
senior tag
válasz
envagyok #36273 üzenetére
így már biztos, de sejtettem, hogy mi lehet a gondja. akkor talált be, amikor a retro cuccokat kezdtem hírdetni. feltételezem kellene volna neki egy, vagy akár több dolog azok közül, amiket meghírdettem, csak éppen egy nullával kevesebbért, és ezen pörgött be (meg főleg azon, hogy annyiért is elvitték, amennyit kértem értük.)
jó lenne ha jelentenéd te is, meg az öcséd is, ha látják, hogy nem egyszeri eset talán tesznek valamit.
-
Lacpac
őstag
válasz
Diák66 #36269 üzenetére
Igen, B3 van, Telenor a hálózat. E3372 stick + xiaomi router - padavan fw.
Sajnos nincs lehetőség frekit váltani, b3-ra csatlakozik, és azt kiírja, de ennyi. Nem lehet neki azt mondani, hogy b20 és meglátjuk.Nem tudom hogy a környéken hogy viselkedik a hálózat, a telenor csak adat kártya, nem telóban van. Nincs is több hely benne, privát+céges kártya mellé nem tudok egy harmadikat rakni. Pedig jó lenne :-)
Sajna csúcsidőben van hogy 3-5Mbps a letöltés.
És az a legrosszabb, hogy ennél csak rosszabbak vannak kábel/mikronet fronton.
Ez legalább megy csúcsidőben is. -
Weaver
senior tag
válasz
Dorien #36268 üzenetére
nem a hírdetéshez írja ezeket, hanem egyenes privátba. visszaírtam neki, először teljesen normálisan, arra nem reagált. eltelt pár nap, jött tőle az újabb privát. erre már nem válaszoltam, írtam a ph-nak, ők is csak annyit mondtak, hogy tiltsam le (privát üzeneteknél).
-
Diák66
őstag
válasz
Lacpac #36266 üzenetére
Gyömörén nem sok esély lesz CA-ra, csak a telenornak látok b20 mellett b3 sávot a közelben, de az se biztos, hogy elér odáig. Maximum kültéri antenna segítségével lehetne oda CA-t csiholni. (ha van egyáltalán) Kajárpéc és Győrszemere, esetleg Gyarmat.... ott működik a CA a redmin? Update: Az 5695-ös cellát Telenor esetében pirosan látni a cellmapperen, de csak alacsony pontosságúként, nem lehet biztosra mondani, hogy az ott is van. Ha igen, akkor viszont erős b3 jelnek is lennie kell.
-
Weaver
senior tag
válasz
Balinov #36264 üzenetére
nem tudom milyen szándékkal, vagy mit élvez benne, de minden hírdetésem folyamatosan kommentálja privátban. először még vicces is volt, gondoltam részeg vagy ilyesmi, de aztán csak nem hagyja abba. pl amit 4500ért hírdetek routert, az szerinte nagyon vicces, mert kb 1500öt ér, de sokszor látta már ingyen elvihetőként is. stb stb és így tovább minden hírdetésemre. nem vágom mit akar ezzel, de igen sok szabadideje lehet.
-
Weaver
senior tag
ismeri őt vmelyikötök? Z10N
[link]pár napja betalált privátban, és nem hagyja annyiban a dolgot.
-
golya32
senior tag
Jó kis retro favorit érdekel valakit
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy CAT6 vagy 7 vagy19-es LTE routere?
Kölcsönkérném egy próbára, letétben otthagynám nála az árát.
A lakhelyünkön nincs normális net szolgáltatás, és a mobilnet nem acélos csúcsidőben CAT4-es eszközzel. Nem szeretnék potyára kiadni 30-40K-t azért hogy rájöjjek nem is jobb.
Ha meg rájövök hogy jobb, akkor meg már boldogan.Köszi!
Üdv:
L. -
Balinov
titán
Srácok, otthon 40 körül milyen új 22-24es monitorok mennek.?
Úgy néz ki, augusztusban kell majd egy,kb 1 hétre, home office miatt, de valami épkézláb, mert utána Anyum kapná meg az ezereves 17es helyett
-
-
Dryman
őstag
-
golya32
senior tag
2 db kocsmába vagy fagyizni járó montenbike érdekelhet valakit?
foglalkozossak.
sörért vihető. -
golya32
senior tag
Van [ilyenem] sörért vihető
-
-
Chris.G
tag
Sziasztok!
Győrben és környékén a Telekom és a Vidanet melyik alvállalkozó brigádokkal csináltatja meg a hálózatfejlesztési, bekötési munkákat? -
golya32
senior tag
Van 5db billentyűzetem és 5db egerem meg egy csomó stick, kell valakinek, vagy kukázzam?
Nem tudom hogy működnek-e, a selejtezendő cuccok között vannak. -
golya32
senior tag
Gyerekbiciklik érdekelnek valakit? [ez az] , esetleg csere is jöhet.
-
Diák66
őstag
válasz
erdey_a #36234 üzenetére
Köszi, de kína nem játszik....tudom, ismerem a véleményed, alább olvastam. Végül találtam neten egy jónak tűnő optikust, megpróbálom azt. Legutóbb ott javíttattam az amúgy Ofotértes szemüvegem, mert az ofotért csak azt tudta tanácsolni, hogy vegyek náluk másikat. Egy pár szár kellett volna, csak Budapesten voltak hajlandóak javítani, két hetes határidővel és a szemüveg árának a feléért. Az üzletbe természetesen nem rendelhető a szár, mert amúgy magam is átcseréltem volna. Két hét szemüveg nélkül meg...... amúgy is a lencséikből már elegem van, nagyon hamar karcosodnak. Érdekes, ahol Hoya lencsét alkalmaznak (már ha azt...) az hamar karcosodik. Most mást tervezek kipróbálni.
-
erdey_a
addikt
válasz
Diák66 #36229 üzenetére
nézésd meg a szemed bárhol és csináltass szemüveget ott, ahol töredékébe kerül, mint a klasszikus üzletekben.
ajánlanám Kínát, mert bevált, de ugye onnan most az áfa mizéria miatt amúgy is kérdéses.
ami még lényegesen olcsóbb mint máshol és tapasztalat is van vele, az az opti24.hu -
Joker88
őstag
válasz
ladopapa72 #36213 üzenetére
Köszönet a reakciókért, végül nekem is a Dunacenteres megoldás jött be..
A Puskás utcában, lévő bútorbolt választéka nekem eléggé csalódás volt,valahogy nem volt az igazi kínálat (régebben ott vettünk bútort, akkor két szinten volt, ma márcsak a felső szinten van az üzlet,alul meg talál Unix)
De a Duancenteres bolt,felülmúlta a várakozásaimat, igaz,talán egy kicsit drágább az előbb említett bolthoz képest (bár nemtudom a tulaj ugyanaz a cég/ember .. )
És poén,hogy ami én vettem 5 évvel ezelőtt komplett hálószoba bútort 150.000 - ért, az ma 185-200.000 Ft -
Győrben vagy környékén van ajánlott felni tisztító / javító?
Golf II-m felnijét szeretném kicsit feljavítani, sok rárohadt kosztól, esetleg kis polír. -
Diák66
őstag
Győrben hol érdemes új szemveget csináltatni? (Ofotért Visionexpress kivételével). Olyan optikus lenne jó, aki ért is hozzá és nem csak gyorstalpalón vett részt szemüvegeladásból. Köszi.
-
-
tserrof77
őstag
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #36222 üzenetére
Köszi, Laci, hotel, panzió, nem játszós, Airbnbn a járható út, mert valszeg a 3 hetbol 1et dolgozom kell majd meg olyan keco is kéne, ahová szülők és 1-2 baráti is be tud ugrani kényelmesen. És persze a covid miatt, na nem (túlságosan) magunkat féltem, mind a ketten tulvagyunk a második Pfizer után, inkább a nyugdíjas nagyszülők miatt nem foraziroznam az Abda Sziget ingazast.
Nameg azt sem szeretnénk, hogy a Patrikot vinnék mindenhova szomszedolni, mint a véres kardot
Airbnbn láttunk revfaluban fullos kecokat ilyen napi 15k/éjszaka áron, az kb meg belefer
-
Dryman
őstag
válasz
Dryman #36221 üzenetére
Persze egy albérlet is simán vállalható az adott időszakra, és itt is könnyebb dolgod van, ugyanis a szabad albérletek száma továbbra is magas, mert nem jöttek vissza az egyetemisták a városba... így van albérlet, de azért készülj fel, mert átrendeződött a piac... valószínű hogy az olcsóbbak már foglaltak, de egy 120+ rezsis albi csak belefér a költségvetésbe, amikor egy Lipóti fürdőt sem uszol meg napi 20 ezer alatt!
Egyetemi kollégium is bejátszhat, vagy ez: [link] -
Dryman
őstag
válasz
Balinov #36219 üzenetére
Viszonylag rövid időre keresel minőségi megoldást a hotel árnál alacsonyabban.... Múlt év nyarán a szüleimnek kerestem hasonló megoldást, de a városban a covid miatt az olcsóbb kisebb hotelek zárva voltak, a nagyobbak meg üzleti látogatási engedéllyel méregdrágák. Panziós megoldásban is gondolkodtam, aztán ez is alig volt elérhető a zárás okán. Szenti panzió, Nádor panzió, Boleró a házgyárnál stb... neked talán már könnyebb lesz mert kinyitottak.... Végül rábeszéltem a szüleimet hogy több időre jöjjenek, és kössük össze a kellemest a hasznossal és apám horgásszenvedélye miatt a felújított Ásványrárói Horgásztanya lett a befutó szálláshely, olcsóbban mint a győri megoldások.
-
Joker88
őstag
Melyik bútorboltot ajánlanátok a városban? Elsőkörben ágy kellene, nem a 'teljes méretű franciaágy 180*200 ' hanem kissebb .
-
sladka_pani
senior tag
-
homerhamm
addikt
Nem tudom, egyszer Nagyszentjánosban felszállt egy néni a vonatra Győr fele, és neki sem volt tájszólása, de ezen a Győr-Ménfőcsanak-Győrújbarát-Koroncó-Nyúl "vonalon" szoktam hallani.
De mikor nézem a YT-n a győri tv-t akkor sem szoktam, a városiak azok nyílván nem beszélik, de ezen a "vonalon" kívül máshol is beszélnek-e így? Nagyon szeretem hallgatni a gyünnit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Witcher topik
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest