Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34116) Dorien válasza Dryman (#34113) üzenetére


Dorien
veterán

A Focusomnak januárban csattant neki hátulról egy 70 éves fószer az SX4-ével. Hátsó lökős törött, ajtó horpadt. A kárszakértő kiszámolt 203e Ft-ot gyorskárra, elfogadtam, kollégám meg 10k-ból helyrehozta a lökőst ragasztós purfix + gitt segítségével. Az ajtó meg jobban csukódik, mint előtte, kellett neki ez a pofon... :) Non-stop dodzsemparty van itt Győrben, nem szabad túl drága autót használni vagy pedig fullos cascót kell kötni.

A gyorskáron lehet vitatkozni, ha méltánytalanul alacsonynak ítéled meg. A biztosító sem hülye, ők sem akarják a sokszázezres márkaszervizes számlás javítást / fényezést kicsengetni, csak némelyik kárszakértő elsőként bepróbálkozik valami "lowball" ajánlattal, hátha rábólint a madár. Kolléga hasonló sztorira (Ford Escort) elsőként kapott egy 80k-s ajánlatot, amiből pár hetes vita után valami 150k lett.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.