Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Inkább nektek is hasonlókat
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Balinov
titán
Lehet meg 1,8"-os kulso vinyokat kapni mostansag? Nincs valakinek hasznaltan egy kisebb meretu?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Swifty
csendes tag
Nem mondtam, hogy a vásárlói bevételekből adok bármit is
Viszont komolyan fogalmazva: Aki beszáll, annak ingyen adom a tárhelyet, reklámok nélkül, max a cégem logóját kell a láblécben megjeleníteni...
És persze nem illik/szabad illegális tartalom megosztására használni...
Szóval kit érdekel?
-
Balinov
titán
válasz Swifty #13309 üzenetére
nekem igazandibol hasznalt kellene, igy nekem nem er tobbet, mint kb 3k.annyiert meg gondolom megtartod inkabb magadnak,nem?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
delikvens025
csendes tag
Lakodalmas jóestét. Valakinek kallódóban Mini Pci-e x1 es vga ja? Vagy sima pci csatis, csak valami morcosabb tipus? Persze Low-profil - os kellene, hogy a dolgot nehezitsem
[ Szerkesztve ]
+36305447214, napközben este hatig csak sms- vagy telefon.
-
MODERÁTOR
Megvan az új arckép
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
S. Szabi
őstag
Sajnos nem ismerem ezt a márkát.
Azért szeretném megpróbálni egy másik táppal, hogy kiderüljön az alaplapom sípol inkább vagy a táp, vagy mindkettő, vagy csak együtt, és olyan táppal szeretném megpróbálni, amire le is cserélném esetleg a mostanit, azért írtam a be quiet!-otAzért köszi!
-
Balinov
titán
ahozkepest, hogy 8-an jelent meg, addig alig volt info, gyorsan megcsinaltak az avatarod, meg atment a ph csekken
-
Dorien
veterán
válasz Dorien #13326 üzenetére
Na, hogy ne csak a levegőbe beszéljek: ezt a 85 oldalas tápegység tesztet anno 35 versenyző közül a Tagan TG480-U22 nyerte.
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
Speeedfire
félisten
-
Bobrooney
senior tag
Skacok, Győrben hol kapok édes hamburgerzsemlét?
-
cellpeti
nagyúr
ki hol nyomja a COD4-vel? illetve Xfire nevekre lennék kiváncsi
Tigris, tigris, csóvafény...
-
boogie84
veterán
a medálom még mindig eladó vigye vki 5K-ért!
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
okiDoki
aktív tag
Természetesen elítélem az ellenséges és gyakran sértő hangvételű kommunikációt két vagy több fórumozó között.
De a véleményetekre vagyok kíváncsi.
GTX 560 Ti vagy HD 5870 esetleg HD 6950 ???Szóval látjátok, mennyi pénzem van rá, kéne egyet vennem a héten, de melyiket...
0,0
-
MODERÁTOR
válasz cellpeti #13346 üzenetére
Ott kezdődik a gond, hogy az MW2 óta lobby rendszer van és nincsenek szerverek. Tehát ha egy:
- eltört előlapú
- eltört hátlapú
- eltört processzorlefogatójú
- eltört memória foglalattal rendelkező
- eltört ...*szerveren próbálsz játszani, igen nem lehetséges.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest