Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
G@ben
addikt
Gyógyreggelt!
Rendelkezik közületek valaki Androidos telefonnal? Valószínű vennék egyet, de mivel életemben nem fogtam a kezemben, előtte kipróbálnék 1-2 számomra fontos funkciót.
-
sagesz93
addikt
Van a shop, és van a redeem.
Ezt külön kell venni.
A shopban vehetsz minden héten változó termékeket, egész ártól kezdve 100%-ig ingyen.
Csak a 100%-t nem fogod tudni pontokkal megfizetni, mert a legkisebb cuccnál is ~90000 ptz-t jelent.Aztán van a redeem.
Ez mindig máskor van, itt van az hogy ingyen elhozhatsz dolgokat, előre meghatározott pontszámért.
Régen ez havonta egyszer volt, mióta bejött a shop már van olyan hogy aki a shopból vesz az bejut egy redeemre, most meg még van egy új stuff(ultimate wallpaper), ennek is van redeem.
Egyre többször van, mostanában hetente szokott lenni a fizetős, de mondjuk ezen a héten 3 féle redeem is volt.
Igen nehéz elmagyarázni -
sagesz93
addikt
nem csak ebből áll a lockerz
van play részleg, ott videót lehet nézni, gondolom azok se ingyen vannak fennt,(meg az amcsiknak mindegyik előtt fél perc reklám) aztán ami a leglényegesebb, hogy van egy shop részleg, ahol pénzél lehet venni cuccokat(mint mondjuk amazon - ebay-en, csak itt zsírúj dolgok), és ennek az árát tudok mérsékelni pontokkal.
De 100% fele nagyon szép ptz számok jönnek ki, szóval senki se viszi le annyira, na azért gondolom abból megélnek.
A poén még az, hogy aki a lockerznek a feje, az az amazonnak is a feje...
Meg egy ilyen redeem-en, mindenből van 3 darab talán. Csak sietni kell. -
sagesz93
addikt
[link]
mai termés
na, nem kell vennek ipodot .D -
ftc
nagyúr
válasz
Balinov #41360 üzenetére
Elkezdtem irni a programom mihez elég sok számolás szükséges s szeretném kihasználni a VGA erejét a legjobban... Mérnököknek lenne segítség ez az egész... Ez az egyik projektom a 3 közül...meg megkönnyítené a diplomamunkám is
Tudom ott a matlab, de azazl se elnnék gyorsabb
-
zsigee
aktív tag
Hi.
Valakinek esetleg kék színű 0km-es munkásruha nem kell?
Méret: nadrág 54-es; kabát 48-as. Nem kantáros. Teljesen új, címke még rajta van.
Ára megegyezés szerint, lehet hardverrel is fizetni. -
Jazzos
őstag
Bedobtam ezt már ide?
-
Balinov
titán
gyogyreggelt!
Vegre Prenteeek!
ftc, mit akarsz kezdeni az ATI/AMD VGA SDK-val?
-
Dryman
őstag
válasz
zsigee #41353 üzenetére
Nálam is volt már igénytelenül retkes és dohányostól származó masina.....Asus AZN(X volt benne a lap, mikor kinyitottam a házat, szinte ragadt a bele a dohányfüstös bűztől....
Na ekkor jutottam el odáig, hogy merjek nem-et mondani, összecsuktam a házikót és vihette a gazdája ahová akarta......nincs az a pénz hogy itthon szétszedjek egy ilyet.....Nekem van jó kis LGA775 lapom, az amire a múltkor nem-et mondtál, se AGP se PCI-E foglalat, az eccerűség kedvéért se dual channel, se semmi bonyolító tényező, van a lapon 1db DDR, 1db DDR2, 1db IDE, 1db satam és egy jó kis integrált Via Unicrome 9-es VGA...
ez olyan kis aranyos kéttenyérnyi lapon van összesűrítve...valami MSI cucc különben, de ami a lényeg már nem eladó... -
Dorien
veterán
Basszus, milyen retkes gépet szervizelek most.
Belül komplett homokvár, S478 CPU venti áll, ATX tápventi áll... Nem csoda, hogy kékhalálozik a szegény kis 1.8-as Celeron. De legalább jó csendes volt! -
McKane
senior tag
ejj de rég voltam erre
most legalább olvashatok visszafeleholnap meg helyettesítés,affene...
szerk1: amugy milyen papirok kellenek egy t-mobilos előfizetéshez? nem domino,hanem számlás előfizu..
-
ftc
nagyúr
ATI VGA valakinek? fejlesztéshez kellene
-
Balinov
titán
Morgenbauer, Urak.
Tovabbra is keresnek 80-120-160-as hibatlan vinyot armegjelolessel
Jazzos, te sem tudsz mar 500-asnal kisebb meretut ujat?
-
Dryman
őstag
Sziasztok 15"-17" TFT-t keresek szinte azonnalra
Akinek lenne ilyesmi cucca az kérem ne habozzon jelentkezni nálam! -
HoRuB
csendes tag
Mi az az ajánlat Jazzos?!
-
jamba
aktív tag
Tápokat tessék: [link]
A topic-lakóknak kedvezmény jár.
-
Balinov
titán
Sracok,
valakinek 100%-os uj vagy alig hasznalt 80-120Gb-os ATA vagy SATA vinyoja nincs L-ado?
Illetve valaki nem vallalna el egy winxp re-installt, office, skype + T-s net beallitassal Abdan?
-
Dorien
veterán
-
Balinov
titán
sracok, be tudna nekem linkelni azt a youtube-os videot (kb 1 eve lattam, talan itt is linkeltuk), amikor valahol afrikaban, (vagy ausztraliaban) egy hegy tetejerol egy csoka drotkotelpalyan csak siman magat felfuggesztve lecsuszik? istnennek nem talalom...
-
stairmaster
tag
MR_Joe: Lesz kábel vagy nem?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
McKane #41301 üzenetére
Ha már mobil : mammertelefon
-
HoRuB
csendes tag
Hello Sziasztok! Notebook ,vagy netbook,magyarul hordozható számítógép érdekelne! Fehér és rózsaszín lenne a legjobb,és 30000Ft értékhatáron belül. Tud valaki ilyen gépet?
Ajándékba lesz...nem nekem,nem buzultam be hogy rózsaszín notit vegyek!
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest