Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
vlcsko82
senior tag
Hy all
Valaki küldjön nekem egy progi linkét amivel Win7 alatt tudom frissíteni a Gigabyte Geforce 8600GT BIOS-át
vagy egyáltalán megéri frissíteni
-
Daler
tag
Eladó alkatrészek: [link].
-
Fricó
aktív tag
ELADÓ EREDETI MÁRKÁS PARFÜMÖK GYŐRBEN BOLTI ÁR ALATT!!
A HONLAPOMON FENT VAN AZ AKCIÓS ÁRLISTA [link]
-
Dryman
őstag
-
Jazzos
őstag
Tudja valaki hogy lehet nem egyesével privit törölni? Kéne úgy 1500-at
-
zsigee
aktív tag
válasz
Weaver #42884 üzenetére
1. Az oldal nálam is tetű lassú, hetek óta...
2. A lap alap beállítása 1333 MHz. A lényeg, az 1333 Mhz szabvány órajel (4*333), így szépen fut szinkronban a cpuval. Az 1600 nem szabvány. DDR2-nél az 1066 MHz volt hasonló, alapon mindig 800on látták a lapok.
Tehát minden rendben van vele, ha a ramod címkéje 1600as, akkor biztosan az is, csak a biosban rá kell állítani.
890es lap, UP neki! -
Weaver
senior tag
nyugtassatok meg, h főleg így estefelé nálatok is szinte használhatatlanra lassul az oldal !?
-
Weaver
senior tag
GA-890GPA-UD3H alaplapba tettem 2 x 2gb kingston hiperx 1600 mhz-s kitet. ha a biosban auto -n hagyom a memó beállításokat 1333 mhz-nek ismeri fel. manual lehet állítani a szorzót , és át lehet tenni 1600-ra. de a kérdés az, miért 1333-nak látja? a memó tuti 1600-os, rá is van írva.
-
zsigee
aktív tag
Minimum 80gb-os hdd kerestetik. Nem fix, nem saját célra, ajánlatokat kérnék.
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #42876 üzenetére
Nálam a 10 - es van úgy hogy 10-15 napig se frissít. Amióta megjelent ilyen.
Most keresem az alternatívákat. AVG , Avast , Pctools nem jött be. Comodo régen gyökér volt , most majd azt próbálom meg. -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #42872 üzenetére
2 win7 re-installal elobb en is a 10es free avirat hasznaltam, de azt tapasztaltam, hogy eleg erezhetoen fogja a gepet. azota atnyergeltem az Avast-ra
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #42870 üzenetére
nekem sokat szorakozott agepen...foleg a 10-s...azota javitottak?
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #42868 üzenetére
Na en se tudtam valasztani...maradtam ingyenesnel...kasperskyn gondolkoztam...de megint bugos
-
Balinov
titán
válasz
Dorien #42860 üzenetére
Cottage chese itt is van, sima turo az viszont nincs, max lengyel boltba. Az a baj vele, hogy ize semmi, inkabb light (vagy sima
) mozarella.
Tejbol is a feher vizet iszom, azt is csak KV-ba. Cukrot nem ettem mar vagy 2honapja. Ami meg jo az ilyen 0% actimel probiotikus joghurt, amitol jobb az emesztesem. Krumplit nehaneha, rizst csak akkor, ha sushi-t csinalok otthon. Hus az megy, jo kis ir marhabol tatarbeefsteak....nyamm...uditobol, energiaitalbol is a kaloriaszegeny megy, mondjuk amugy se vagyok nagy udito fan, regebben is csak metaxahoz/konyakhoz ittam kolat kiseronek, mondjuk a kiserot inkabb csak mertekkel.
ami viszont bejon az a M&S diabetikus gyomber...59cent es kurva finom.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #42850 üzenetére
Értem
, akkor ez nem ok
-
liquidmoon
aktív tag
Vennék Start The Party PS3 Move játékot! - ajánlatot priviben vagy telefonon kérek!
Eladó bontatlan, zsír új MS arc fehér laser egér. - ha érdekel, privi vagy tel! -
ftc
nagyúr
Linksys WRT54GL valakinek?
-
Dorien
veterán
válasz
Balinov #42831 üzenetére
Pizza Salami 350g - 225Ft - Lidl
Képet nem találtam róla.De neked inkább a Paleolit táplálkozást javaslom erősen, hogy a cukrod helyreálljon. Nem mellesleg ezzel nagyon hatékonyan lehet fogyni is, csak meg kell szokni. Annyira hardcore módon szerintem nem kell betartani a szabályait, de fő étkezési iránynak nagyon jó. A lényeg: sok hús, hal, zöldség, gyümölcs, olajos magvak. Ami kerülendő: cukor, liszt, kenyér, tészta, gabonafélék, krumpli, tej és tejtermékek.
Nekem nagyon bevált: nincs gyomorégésem, puffadásom, nem zsírosodom, sokkal jobb a közérzetem, több energiám van, jobb a bőröm, stb.
Csak egy baráti javaslat.
-
Balinov
titán
gyogyreggelt a zUraknak
masnal is be szokott lassulni a PH estenkent? utobbi 1 hetbe egyszeruen katasztrofalis.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #42852 üzenetére
Detto, csak én mach5-öt használok... minden mással szétkaszabolom az arcom...
Más: eladó cuccaim:
Radeon 9000/128MB DVI+TVO AGP - 1,5K
Crucial Radeon X1950GT 256MB VIVO - 8,5k
Zotac 8400GS 256MB - 5k
MSI K9nu-neo + x2 5000+ + 2x1GB DDR2 800 - 23,5k
Logitech M205 Wless egér - 2k
DVI-VGA általalakíttó 0,5k / dbVki?
-
McKane
senior tag
melyik a jobb elektromos borotva? a körkéses,vagy a rezgőskéses?
holnap ugyis meyek Győrbe, gondoltam benézek a fukarba, vagy valahova máshova,ahol lehet ilyeneket kapni...már unom,hogy valahol mindig elvágom magam a "sima" borotvával..
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #42847 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #42813 üzenetére
-
sagesz93
addikt
válasz
Balinov #42844 üzenetére
igen, nekem is ilyesmi jön be, csak épp nem detektál, vagyis azt írja hogy detektál, 1-2percet vártam és semmi.
így még a biosba se tudok belépni hogy kinyomjam, ezért jön a clear cmos.(#42846): hát én is, de mivel ott nem tudok továbbmenni, mert ott áll örökké, ezért muszáj tolnom clear cmos-t.
-
sagesz93
addikt
valaki segíthetne az ahci móddal kapcsolatban, ha bekapcsolom az alaplapon, akkor bejön valami ahcival kapcsolatos cucc, és ott keresnie kéne a vinyót meg az írót, de megáll annál a portnál, amibe be vannak dugva a cuccok.
Na ez miért? -
McKane
senior tag
válasz
sagesz93 #42834 üzenetére
1000 forint körül volt. ez volt a legolcsóbb
remélem,majd akkor ébreszt,amire be lesz állítva
tesco-s cucctól minden kitelik
egyszer az volt a legnagyobb "durranásuk" mikor még koleszos voltam,kirándulásra vettünk tescos energiaitalt. Koleszos voltunk,az ár számított
És nem a szokásos zöld lötty volt,hanem rózsaszín
de az íze nem volt szokatlan
azóta sem tudom mit ittunk,de nem lehetett lefogni minket akkor -
ftc
nagyúr
ÖÖÖ Asus X51L-hez mennyibe fajhat egy aksi?
-
sagesz93
addikt
válasz
Speeedfire #42835 üzenetére
Hát azért fsp volt, nem értem ez hogy történhetett meg.
Na mindegy, most már jó legalább. -
sagesz93
addikt
kösz joe a felajánlást, de bazzeg, most megjött a 400W-s fsp, és jó a cucc...
hát beszarok, sose gondoltam volna hogy x16 slotban a táp miatt nem megy....
pedig így van mert összevissza terhelem és megy... a win7 teszt is 7.3, ami jó.
szóval érdekes.. -
Balinov
titán
Dorien,
mi annak az Aldis/Lidl-os pizzanak, amit isteniteni szoktal? Esetleg legkozelebb ha tudnal egy kepet feltenni, hogy hogy nez ki a cimkeje, megkoszonnem
-
zsilinko
csendes tag
2010.11.14-én éjszaka Győr-Ménfőcsanakon a Muskátli panzióban eltűnt fekete IBM Thinkpad laptopom.
A számítógép már régi, így az értéke nem sok, viszont számomra nagyon fontos anyagok vannak rajta.
Magas áron visszavásárolnám, aki tud róla valamit, az kérem keressen!Bene Zsolt
003620/219-01-52
zsoltbene@gmail.com -
Jazzos
őstag
válasz
Füleske #42818 üzenetére
Ez de gyenge. Gondolom valami szoclib nyamvadék csinálta, akit nem zavart hogy a kedveltjei 8 év (plusz még sok) alatt szétlopták az országot. Valahonnan ezt a pénzt vissza kell termelni sajnos, és minő nagy meglepetés, ezek mi leszünk, magyar emberek. Sajnos ez van. Lehet rinyálni, meg lehet elfogadni és dolgozni
Azt bírom legjobban, amikor azt mondják: ezt is az emberekkel lesz megfizettetve. Hát mégis, kikkel még? Kutyákkal, macskákkal, szekrényekkel? Vagy segítsen nekünk valami afrikai törzs? Ezt mi szoptuk be, a mi zsebünkre ment ez a sok év. A kérdés hogy a fejekben változik-e valami, vagy marad a folyamatosan nagy magyar sírás-rívás. -
Jhony5
csendes tag
Jó estét !
Dec 3 Egyetem Kis csillag Puf
Valaki??? -
-
Dorien
veterán
-
Füleske
addikt
-
Fricó
aktív tag
ELADÓ EREDETI MÁRKÁS PARFÜMÖK GYŐRBEN BOLTI ÁR ALATT!!
A HONLAPOMON FENT VAN AZ AKCIÓS ÁRLISTA [link]
-
cellpeti
nagyúr
-
sagesz93
addikt
válasz
sagesz93 #42812 üzenetére
jaja, ez itt tuti vga gebasz, mert most másik táp is van a gépben, többet tud leadni 12v-on, win7-nél ugyanúgy kifagy, xp-nél bejön minden(most is erről írok), viszont ha bemegyek az nvidia cuccába és az előnézetes valamire megyek(mikor 3d-be forog az nvidia logó), akkor bizony úgy megfagy a rendszer hogy csak na.
-
Speeedfire
félisten
Rendelkezik valaki itt Győrben konnektorba dugható teljesítmény mérővel? Pár napra szeretném csak igénybe venni, egy doboz sörrel/csokival honorálni is tudnám.
-
Dorien
veterán
-
Jazzos
őstag
Nah egye fene. Régóta vagyok már a szakmában... segítek. Itt van alul a szemléltető gif (a kutya az alaplap, a macska a videókártya). Remélem ez segít:
-
zsigee
aktív tag
válasz
sagesz93 #42804 üzenetére
Xp-s és w7-es dolgokat félre értettem, bocs.
A kép amit beillesztettél utoljára ati kártyán láttam xp alatt. Alaplap csere, majd egy normális w7 ultimate x86 telepítve. Sajnos a vga vezérlő képtelen volt ellátni megfelelő energiával a kártyát, és bár működött, csak küszködött.
Előtte pedig egy másik gépben csak a biost kellett belőni normálisan, mert a "kis manók" elállították, majd xp prof. sp3, és nem a legúljabb driver! Azóta is kifogástalanul megy.
Szerintem esélyes, hogy akár bármi lehet a hibája... -
sagesz93
addikt
beleapplikáltam a másik gépbe a karit, itt nem fagy ki, viszont gondoltam ráeresztem a teljesítménytesztet, és közbe kb. 5-6x elment a kép, majd visszajött, jött közbe egy ilyen üzenet:
akkor itt vga hiba van 100%?
egyébként a teszt vége olyan lett hogy az aero-ra adott 5,9-t, a 3d-s teljesítményre meg 2,0-t(!!)
felettébb érdekes. -
Speeedfire
félisten
-
sagesz93
addikt
válasz
Dorien #42801 üzenetére
neem, persze, ki tudom próbálni, írtam is hogy ki fogom, csak necces a táp, de holnap belerakom, nem furmarkozni akarok, szóval nem hiszem hogy baj lesz belőle, és jön a 2600xt is, azt meg megnézem a lapban, hátha ott a gond.
csak azt nem tudom megérteni, hogy hogy van ez az x4-x16, x4-be akárhogy megterhelem semmi baja, x16-ba meg el se tudok jutni addig hogy terheljem.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest