Hirdetés
Aktív témák
-
Balinov
titán
most mar 13k a hatar?
Szerintem csapjatok le Romeo (gyori, szokott ide is irni) agp-s, 256mb gddr3-as 1650projara
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dorien
veterán
Wherever you go - go with all your heart.
-
Balinov
titán
válasz Rabbitf_24 #20554 üzenetére
ezek a foiskolasok, csak a mulatason jar az eszuk
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Flow
senior tag
Gyerekek, nincs valakinek elfekvőben valami projektora? 2 órára kéne kölcsönbe csütörtökön 5-7 között. Esetleg erős magyar forint ellenében...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Flow
senior tag
Beléd is!
Delarco, nem a 4-5 sor körül ültél tegnap d1-ben jeleken, (szemben a táblával) a bal oldali szektor bal oldalán?
-
Flow
senior tag
válasz Rabbitf_24 #20567 üzenetére
MENNYIII???? Van vagy 3 a 200-ból... Bezzeg a marketingnen...
-
Flow
senior tag
válasz Rabbitf_24 #20569 üzenetére
Tölteléktárgy? Aha... kedden 8as előadás, együtt a marketing és reklámszakosokkal, a követelmény UGYAN AZ , csak nekik zh is van. Érzed...
-
Rabbitf_24
addikt
nálunk ezek tölteléktárgyak voltak.... mondjuk általános menedzsmenten is u.a.ok voltak
a követelmények, mint a többi szakosoknak, 4 szer vettem fel annonem értem minek erőltetik ezeket ennyire, amikor úgyis elfelejti mindenki és
semmi hasznát se veszi senki ezen a szakon.... -
Balinov
titán
szepjoreggelt,jo napot ezen a tisztaegboltos szep reggelen! Szabin vagyuuunk!
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Balinov #20572 üzenetére
jó neked...
Lenne egy kis gond tudorok: a monitor néha jó fényerővel működik, néha pedig majdnem teljesen elsötétül. Driver újratelepítés nem hozott eredményt. Mintha hiányozna egy szín....
ha valami javaslat van, akkor ne kíméljetek, múltkor láttam, hogy nagyon kiveséztétek ezt a témát....
-
Coyot
őstag
válasz Rabbitf_24 #20573 üzenetére
Ha tft csak az marad h áthozod hozzám, és otthagyod, én nem kérek pénzt mint a szeméttelepen
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Rabbitf_24 #20575 üzenetére
nem tudom mi lehet vele, de mivel semmit nem írtál még találgatni sem tudok, tft, crt? nagy kicsi? típus? valami 5let csak születik majd
Má' nem
-
Rabbitf_24
addikt
-
Szuperboci
senior tag
Hellosztok!
Nincs valakinek eladó kék neon csöve(2 dbos)?olyan kéne amibe van hangérzékelő ,tehát basszusra villog
Béke
Music!!!
-
Coyot
őstag
Jövő héten megbeszélés van, mert egyenlőre senkinek nincs ideje a májszterek közül, szal köv héten derül ki aminek ki kell derülnie azis kiderül h kirugnak-e vagy nem, kedden menek fegyelmire
Rabbitf_24:
sajna nincs sok ötletem, rá lehet monitor konyec, esetleg topicjába less be hátha ez ilyen tipikus hiba vagy nemtom[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
ááh semmit igazából, majd ha visszajöttem leírom, érdekes sztori, és ilyeneket szónak h kizárás a vége, agyam eldobom, igaz a vezetők szerint ilyenért nem zárnak ki, de majd akkor hiszem el ha megvan a határozat... mindeki mást mond, többségben azt h nem rugnak ki hálisten, valami lesz
Má' nem
-
Coyot
őstag
nah a sztori, előre bocsjátom nem a suliból rúgnak ki csak a koleszból, amúgy inkább a suliból mennék mint a koleszból...
az ok nevetséges: illegális szobacsere
tavaly év végén lehetett foglalni szobákat egyik kollégiumi bizottság tag rendezte ezt, lett is szép nagy lista, lefoglalt a mi kis társaságunk egy közös zuhanyzós szobapárost, ez 6 embert jelent. ebből a 6-ból ketten itt voltak nyáron is így ők költöztek a koliba először, azaz gond nélkül elfoglalták a két szobát, így lakott mindegyik szobában egy ember. közben a kolbiz. elnök tudomására jutott a foglalási lista, ő meg ezt nem szereti így széttépte a papírokat, és még telerakta a felsős folyosókat elsősökkel, így a mi szobánk maradék 2 helyére is került két újonc. minket meg nem ejtettek a fejünkre, felkerestem őket, vázoltam a helyzetet, és szó nélkül beleegyeztek, hisz nekik sem jó ők is inkább a haverjaikkal lennének egy szobába. meg is dumáltuk , hogy beköltözünk a 3. szobatársammal egy helyre, uoda a folyosóra és ketten akkor cserélünk velük, így elfoglalva eredeti helyünket, és amint tudjuk hivatalosan is beadjuk a papírt még aznap. megtörtént a beköltözés, azonnal a csereszobába mentünk elsősök meg cuccoltak át a mi helyünkre, nem volt gond.
volt szóval nagy öröm meg bodottá, amíg meg nem tudtuk h nem lehet szobacsere kérelmeket beadni(aztán később kiderült h miért). gondoltuk nem gáz jövő héten azonnal leadjuk, ebben a cipőben jár a fél kollégium. persze vasárnap este jöttek szobákat ellenőrizni, mi nem voltunk az ifjak meg mondták h cseréltünk
ebből lesz a fegyelmi, illegális szobacsere vaze! a szembe szobába ráadásul
a kolbizes kolléga meg aki a folyosón lakik gondolta ír egy listát, arról hogy ki hova költözött, így egy egyszerű módon hivatalosan is el lehetne intézni a dolgot. igen lehetne...de nem! a szobacsere kérelmeket befagyasztották, mert sok van(!), kész röhej bazmeg, összebasszák a kollégiumot, és csodálkoznak, hogy senki nem akar a helyén maradni, mikor már 3 éve a megszokott társasággal van...
és a legjobb, éjjel 2 órakor is jönnek szobákat ellenőrizni, hogy ki hol van, mert az kurva fontos ám, akik széjjelbasszák a vécéket, meg kiégetik a mikrókat, használhatatlanná teszik a konyhákat, azokkal senki nem foglalkozik, de velem igen mert nem a szembe szobában alszom! mondtuk is a kedves kolbiz elnöknek, hogy már folyamatban van és haggyon aludni, mert egy kolbizes már intézkedik, amire persze ki volt akadva, mert ő erről nem tud, hát én leszarom h ők hogy oldják meg egymás közt ezeket az ügyeket, de ne engem baszogasson érte éjjel 2kor kedves szobatársam elkezdte szívni a vérét a hölgyeménynek tök jó volt köpni nyelni nem tudott
szóval kedden débe meg menek fegyelmire eljárásra, 40 hasonlóan járt emberkével együtt(természetesen van még pár ilyen ember, csak ők eccerűen be se engedték őket, vagy mondták h nem itt laknak, fene a becsületes lelkünket ilyenkor... )
ez hosszú lett
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Rabbitf_24 #20589 üzenetére
this is hángeri bazeg, hogy egy haveromat idézzem
nem fognak kirakni,túl sokan vagyunk és elég piszlicsáré az indok, ha meg mégis, fellebezek, ha meg akkor is ez lesz az ítélet rájuk borítom az asztalt
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
-
Coyot
őstag
-
G@ben
addikt
Ilyen gazságot elkövetni! Szobát cserélsz, amikor meg van tiltva?
Én egy évig illegálisan laktam bent, de szobát nem cseréltem!Egyébként röhejes, hogy mit csinálnak a kolival. Miután eljöttem, elkezdtek nagyon durván szigorítani, de ez már szánalmas.
#20588: ez is mutatja a globális felmelegedést: országunk is elsivatagosodik, a sivatagi állatok már mindenhol ott vannak.
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
senior tag
de előferdülhet hiszen én ottvagyok mindig
minden évben oda ülök jeleken (no jó volt egy év amikor nem mert akkor más teremben volt)
és oda se köszönsz? sört se hozol? nolámcsakCoyot:
te is gyüssz SAP-t tanulni? karaj. a hétfői időpontot jelöld be mert nekem csak az jó
ahogy nézem heti 6 óra lesz vagy mi[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest