Hirdetés
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Dryman #21100 üzenetére
Termeszetesen dehogy veszem tolakodasnak, csak egy problemanak, amit meg szeretnek oldani mihamarabb.
Te beszeltel ma Veraval? O is pont azt kerdezte, raadasul epp ma delutan, hogy mit baszakodok, miert nem hivom fel oket? Nos, a valasz prozai, kiindulva abbol, hogy mit toketlenkedtek,basz*kodtak mar maganak a szolgaltatasnak a megrendelese korul is, a sajat magam altal lerohato koroket le akarom tudni, mielott felhivom oket, ha vegkepp nemjutok semmire. Se idom, se energiam, se idegzetem nincs ahoz, hogy felhivom az supportot, mondanak valamit, kiprobalom, nemjo,visszahivom oket, ujra elmagyarazom a masik indiainak a problemat,ad megint egy tippet,kiprobalom,nemjo, visszahivom oket, ujra elmagyarazom a harmadik indiainak a problemat, adnak megint egy tippet, kiprobalom...es ezt kozel vegtelen ciklusban.
Egyebkent tanacsoltak a Vista topikban, hogy mind a torrent kliensnel, mind a routerben lojem ki az UNP-t vagy miszoszt, hatha. hat raneztem a gepre,megcsinaltam ezeket, de kb ugyanugy semmi, pedig egy olyan cuccot neztem ki probanak, ahol 700+ seederre csak 10-15 leecher jut es a torrent sebesseget a tracker oldal 1.7mbyte/sec korulre irta. Kb 90kbyte/sec atlaggal jott le a 350mb koruli fajl.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
Dryman
őstag
válasz Balinov #21101 üzenetére
Nem beszéltem Verával, de nálam ez már tapasztalati alapú, 2 nap van alapból egy új dolog munkaidő után problémamegoldására, úgy hogy közben rajzfilmet nézünk a gyerkőcökkel, és szinkrontolmácsolom nekik az eseményeket, közben boltba is kell menni, meg a mesekönyvet nézegetni, thomast tologatni, alagutat építeni, közben eljön vacsoraidő, meg fürdetés, meg rendrakás, meg egyek valamit én is, aztán napi sajtó a WC-n, ahogy jó munkásemberhez illik, aztán jöhet a problamegoldás, de ne ülj sokat a PC-d előtt, mert kapsz egy hozzádvágott kispárnát azzal a szöveggel hogy, idézem: "Aludni is aszámítógépeddel akarsz?" de ezt már egy hétfejű sárkány ordítja feléd......
Tudom-tudom bizonyos feleségek humánusabbak az én kis sárkányomnál, de ez csak hónapok, évek kérdése, és utolérik szépen egymást mihamarabb.....
Nem érdemes túlfeszíteni a szálakat....de nagyon nem.... a letöltés is megvár, nem kell annyira tólni ezt az amúgy is szarráhajtott életünket..... -
Dryman
őstag
Lenne egy ilyenem eladó:
HP Pavilion hp s7610uk
a kép a méretbeni arányokat valósághűen illusztrálja,
maga a gépezet is pont így néz ki!
(csak az Intel kismatrica helyett egy Sempronos AMD-s van)paraméterek:
Asus kéttenyérnyi mini alaplap, Nvidia Nforce 430 chipset
AMD AM2 Sempron 3200+ processzor, manual szerint AM2 Athlon X2 4200-ig bővíthető.
250GB WD HDD
Pio 212D DVD író
1GB 800-as DDR2-es ram
integrált LAN, integrál kártyaolvasó
integrált Geforce 6150 VGA DSUB
Svideo kimenet, 7.1 hang
Wireless billentyűzet és egér, szintén echte HPÁra olyan 50K környéke....
Tudom-tudom nem a legerősebb masina, de itt az egyediséget és a dizájn-t kell megfizetni, no meg egy elsős kisgyermek is elbírná a kis szütyőjében...[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Eladó Sony Ericsson Z530 - 6.000Ft
Vodafone függő, új töltővel.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
Eladó Sony J70 - 3.000Ft
Kártyafüggetlen, töltővel.Wherever you go - go with all your heart.
-
Supr@
senior tag
nincs vkinek eladósorban p35-ös intel lapja? abit, gigabyte érdekel elsősorban, asus kizárt!
-
FarkasAtis
csendes tag
Kedden felszabadul egy ASUS M3A alaplapom. tudom nem a legjobb de egy honapos! garis még 11 honapig! ha valakit érdekel megoldhatjuk olcsóba.! esetleg ha valaki egy 790Fx-be(bármilyen) be tudná számítani (gondolok itt a boltosokra) hálás lennék! számla megvan róla a papirja is meg a cd is de nincs doboz! privát üzi ha érdekell valakit!
-
senior tag
Arcok!
mit merre meddig hogyan érdemes figyleni tft monitor vásárlásakor?
milyen mutatók paraméterek számítanak leginkább mi mit jelent és miért.
van erről valami leírás utikalauz stopposoknak vagy vmi?Youth hides the key to salvation
-
Coyot
őstag
válasz FarkasAtis #21114 üzenetére
uez van 36 ért vhol itt győrbe, talán saturn vagy a tököm tudja, de korrekt monitor a héten teszteltük
Má' nem
-
senior tag
photo hallban akarak venni részletre vmilyet de viszonylag jót kéne választani.
szal nem prohardveres biznisz lenne nem használt meg semmi.
csak az érdekelne hogy milyen márkákat érdemes venni. Hannsg pl miylen? LG? Acer? Asus? Samsung? Fujitsu Siemens?
19-es vagy max 22-es kell majd. szerintem wide lenne jobb de majd meglássuk.
nagoyn sok pénz nem lesz rá úgy 40K sztem a felső határ.
szerk: saturn is szóba jöhet lényeg hogy réslzetfizetés legyen mert az itt megéri.[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
-
Balinov
titán
-
Coyot
őstag
válasz DelArco #21117 üzenetére
Samsung 2043BW kell neked, nekem is ez van nemrég vettem pöpec monitor, van DVI pivot(usse használod ), meg fasza állítható káva
képe és tulajdonságai teljesen megegyeznek az összes ilyen monitornak gyakorlatilag, szóval a gari amit érdemes nézni, meg a desingt20 alatt nem vennék, az hogy 20 vagy 22 kell azt meg eldöntöd te magad, amelyik jobban tetszik, nekem pl, a kis pixeltáv jön be így only 20"
anmugy ne vegyé má részletre monitort bazzeg
Bali:
szép szép meg a betekintési szögek is xVA panelre utal, csak vjúsonic, eddig csak rossz tapasztalatom van velük, 2 ből 2 kampec fél éven belül...[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Balinov
titán
ja,megvolt a direkt kabelmodem osszekotes notival.Eredmeny: nagy nulla, ugyanugy 12-13mbit.Pestet merve 15-16.Ewwan. Go2 UPC customer support..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
azt nem tudja valaki,hogy a Monte Christo grofjanak elso megfilmesiteset mikor csinaltak? Tavaly ment is a tv-ben 2 reszletben. Valamiert Jean Gaben szereplesere emlekszem.
-
VinoRosso
veterán
Uff!
Nem tudja valaki hol lehet Győrben ezüstös hővezető pasztát kapni?
És még valami: keresek dx10-es VGA-t szombat 12:00ig a köv.:
9600 GT 20k
3870 20k
8800 GT 25k
9800 GT 26k
4850 30kjöhet gyengébb is, de az már csak bagóért ( i.e. 5-10k <=8600 GT )
-
VinoRosso
veterán
válasz DelArco #21117 üzenetére
Wide-ot 22" alatt ne vegyél.
Amit érdemes tudni:
az olcsó( i.e. nem 80k< ) alatti tft-k TN panelesek, vagyis mindenképpen lesz némi bevilágítása, azaz nem fogja teljes mértékben visszaadnia fekete színt, valamint kis betekintési szöggel rendelkezik. ( ha a mindennapos használatot vesszük akkor ez annyira nem hátrány). Válaszidőben és kontrasztban cserébe elég jók ezek, de a legtöbb hirdetésben csak a g2g értékek szerepelnek, így lassabb lehet a monitor valamivel, ezért 5ms felett ne vegyél ilyet. Van egy PixPerAn nevezetű progi, amivel lehet tesztelni a monitort, illetve az everestnek is van egy beépített monitor tesztje. Vásárlás előtt mindeképpen meg kell nézni ezek közül valamelyikkel illetve van egy dead pixel detector nevű másik kis program, amivel a pixelhibákat lehet felderíteni( a programok kezelése egyértelmű, és hordozhatóak, tehát pendrive-ról lehet tesztelni). Ahol nem engednek tesztelni ott ne vegyél. Azt a monitort vedd meg amit teszteltél. Ha olyat veszel amin van beépített hangszóró, akkor próbáld ki azt is, külön a jobbot és a balt(szotveresen állítgatva a balancot valami lejátszóból vagy driverből), hogy szól e mindegyik. Ha nincs DVI bemenet a monitoron akkor azt ne vedd meg. Nagyjából ennyi, ha jól tom az e.digitalban van most akciós HannsG221D 42 kilóért, nekem is ilyen van, meg vagyok vele elégedve, van egy hangyafasznyi utánhúzása, kicsi bevilágítása(annyira nem gáz, csak win bootoláskor látni), viszont elég jól rálátni, és eddig egyetlen subpixel hiba lett rajta, azt félévente veszem észre 1x. Ennyiért egy 22"-es megéri, viszont játéknál figyelni kell arra, hogy megfelelő VGA-t tegyél a segge alá, mert ez már 1650x1050es natív felbontású. Mivel DVI-s lehet kissebb is, de nem érdemes, mert nagy a képpontméret. HA viszont most vennékk, akkor ha jól láttam egy szórólapon szintén az E-digitalban van 52k-ért samu 226 bw, ami elég jó ár/érték arányban szintén, de ezt meg kell nézni, hogy CMO paneles e, azt a menüjéből lehet valahogy elővarázsolni, már nem emlékszem pontosan hogyan, de a milyen tft-t vegyek (vagy valami ilyesmi) topicban biztos tudni fogják rá a választ. A lényeg hogy vagy 19 4:3 vagy 22 wide, de 20 vagy 19 semmiképpen, mert túl kicsi lesz a magassága.
-
senior tag
részletre veszik mert amugy 40K részletre meg 44K-ra jön ki. értlemesebb megvenni részletre mert úgyis évekig használják majd igy megéri kicsivel többet fizetni összesen de legalbb nme egyszerre kell.
az még kérdés hogy nem DVI-s a videjókártyájuk hanem vmi ősöreg 9550-es. ahhoz lehet DVI-s monitort venni? késöbb nyilván váltanak masjd DVI-s kártyás gépre. addig meg gondolom van vmi átalakító amit adnak a monitorhoz.
VinoRosso: hát nemtom engedik e tesztelni a monitorokat az ilyen üzletekben de majd meglássuk.
de thx az infókat remélem lesz vmi jó!márkából milyet ajánlotok? Fujitsu Simens nagyon rossz? illetve LG? én HannsG-t néztem meg ASus-t ami jó lehet de samsung lenne a legjobb
-
Weaver
senior tag
válasz FarkasAtis #21114 üzenetére
van már 40 körül 24"-os is. kérdés mit tud.
VinRosso: köszi a részletes ismertetőt. ez kellett. többek közt én sem vágom a TFT-t dolgait, de most már tisztább a kép.
[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
válasz VinoRosso #21124 üzenetére
nah egy kis hozzáfűznivaló
teszteléssel teljesen egyetértek, sőőt a samsungot preferálom mivel arra mindig van 3nap pixel gari. máskérdés h a 226BW szerintem mocsok drága 52 ért, hiszen a fenn említett BenQ 37k, és uazt tudja... természetesen ezt be kell tesztelni vétel előtt.
tökmindegy milyen paneles(mármint CMO, Samsung, AUO vagy akármi), nem veszed észre a különbséget.
válaszidőben minden uj TN megegyezik, így gyakorlatilag nem lehet félrenyúlni,2 ms vagy 5 ms tökmindegy(mivel legtöbbvször gőze nem lesz mit adnak meg, mert a kedves gyártó bassza odaírni), másmilyen meg nincs is.
aztán h 20 vagy 22 es wide az meg sztem ízlés kérdése, mindenképpen el kell menni megnézni, beleképzelni az otthoni környezetben, ha nincs hely az asztalon és közelről kell bámulni a monitort, már jobb a 20 mivel könnyeben átlátható(jah és nem kell akkora vga se alá, mivel olyan kicsik a pixelek h az AA-t alig venni észre )
Weaver:
hol??[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Weaver
senior tag
pontosan.
jah azért nem 40, inkább 50, de elfelejtem h áfa is van a világon (mert nekem nincs.)
szóval:
24" Samsung 2443NW 54 510+fa 65 410
24" Acer 2416Wb LCD 5ms 400cd/m2 1000:1 16:10 DVI 57 750+fa 69 300lényeg az, h közelít, de ha jól rémlik itt vágta rá vki h a metróban látott 40 körül 24" -t.
-
Coyot
őstag
inkáb 20as sugarú nem ?
Weaver:
Samu 245B-t hozz nekem 40+20 ért, azt akkor jól leszünk , ezek is inkább 70k körül vannak amiket írtál, ráadásul dvi nélkül meg nem veszünk monitort, így a 2443 egyből ki is lőve...
jah acer vagy benq van 56k ért, csak h tényleg legyen olcsó 24es
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Flow
senior tag
válasz Weaver #21129 üzenetére
Hát végiglapoztam pár metró katalógust az elmúlt hetekből, és még az is ritka volt, hogy 22"-os 49 alatt lett volna. (szerintem te arra emlékszel)
Viszont 55 körüli 24-est el tudok képzelni valami akcióban,
mert pl ilyen is van: TFT 22" LG W2234S-BN LCD 5ms 5000:1 3 év gar: 38.990,- ....Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
senior tag
no meglett végül asszem egy iylet vesznek meg majd hétfőn: [Hannsg Hi221DP]
van rajta DVI csati is bár átalakítót nem adnak hozzá. Milyen átalakító kell hogy sima nem dvi-s videjókártyát rá tudhassak kötni? Van vkinek elfekvőben olyasmi? Vagy nincs miért nincs? Ha van meg adja el nekem olcsóért!
42K-ért annyira nem rossz szvszizé még annyit hogy ez a DVI-D meg a DVI között mi a külömbségesség? mert ezen DVI-D vagyon. hogyan van ez és miért? .
[ Szerkesztve ]
-
kjanek
tag
Eladó cuccok.
Sapphire Radeon HD 4870 512MB Bontatlan 47000
LC-Power EH-25SR External USB HDD Box 2,5" + Toshiba 40GB HDD 6000
Lenovo ThinkPad T61 Új + Táska + Port Replicator 235000
Pentium 4 2.8Ghz 1MB Cache 533MHZ FSB Socket 478 5500
Laptop Dell Latitude D810 90000
Micron MT8LSDT1664LHG-10EB1 128MB 100MHZ CL2 3000
Kingston KTM-TP390X/128 3500
Infineon HYS64V16220GDL-8-C2 128MB 100MHZ CL2 3000
Infineon HYS64V32220GDL-7.5-C2 256MB 133MHZ CL3 5000
Samsung PC2700S 512MB DDR CL2.5 4500
Dell E177FP monitor 25000Légyszíves priviben érdeklődjetek.
-
Füleske
addikt
válasz DelArco #21133 üzenetére
Dvi-d - t nem tudsz "átalakítani" , mert nem jön rajta az analóg jel csak a digitális.
Amúgy sem lehet "átalakítani" , csak ráteszik az analóg jelet is. Szóval jobb nem lesz mintha sima vga - n néznéd , mivel ugyanaz. Kb. "átalakítani" semmi értelme , hacsak nincs 2 géped , amin egyiken sincs dvi és mindkettőt arra az 1 monitorra akarod kötni. Na akkkor kell az "átalakító" , de mint mondtam ez dvi-d esetén nem is jó. -
Balinov
titán
válasz DelArco #21133 üzenetére
delacrozdmeg, monitorhoz, meg ha van rajta dvi akkor sem adnak sose, max dvi kabelt az analog melle. mivel kb 2-3 eve minden vga-n van dsub+dvi (de legtobszor csak 2x dvi) ezert a vgakhoz jar legalabb 1db dvi-dsub atalakito.
szevasztok amugy!
-
VinoRosso
veterán
válasz DelArco #21125 üzenetére
persze hogy engedik...normális helyeken. Gyakorlatilag kötelességük, ha azt mondod, hogy ki szeretnéd próbálni, ez az eladó dolga, ha azt mondja hogy nem, akkor vagy a főnökkel vagy a fogyasztóvédőkkel kell fenyegetőzni. Ez olyan mintha nem próbálhatnál fel egy ruhát mielőtt megvennéd( na jó van amit nem szoktak szokásjog alapján pl fehérneműt, pizsamát, ennek analógiájára CPU-t VGA-t se, de a monitor nem ebbe a kategóriába esik ) Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy mindenképpen tájékozódj a gariról, legyen rajta min 3 év, ezalatt ne vegyél monitort mert az valószínűleg 3 éven belül elromlik, és figyelj arra is, hogy legyen rajt 72 órás pixelgarancia, mert ha nem veszed észre a pixelhibát az üzletben, akkor otthon átböngészve a sötétben még 72 órán belül van lehetőséged felfedezni és visszavinni. Máskülönben csak ISO szabványos gar van rajt, azt meg a hajadra kentheted pixelhiba esetén. LG az jó ilyen árkategóriába, illetve Samu, HannsG sem rossz, de vigsyázni kell vele, mert van egy két selejt( ezért kell megnézni alaposan mielőtt elhozod) Fuji-t nem ajánlom annyira, Asus-t se( ez kicsit drága ahhoz képes amit tud, akkor inkább már samu) Ilyen Acer, ViewSonic és társai meg felejtősek( bár ebből is lehet jobb darabot kifogni, csak elég nagy a valószínűsége, hogy selejtes lesz). Ha esetleg ráér akkor érdemes lenne szétnézni használtban, és bepályázni egy IIyamára, mert azok elég megbízhatóak, és a legjobb teljesítményt is ezek a monitorok nyújtják.
Coyot: A CMO paneles Samuknak mocsok nagy a bevilágítása, ja és nem 226BW hanem 2243 van 53kért, am még a 226 BW sem lenne drága ennyiért, Győrben csak szarabbat kaspz mindenhol. A BenQ meg lehet tudja ugyanazt csak nem ugyanannyi ideig, de ha mind1 hogy 1 évig van monitorod vagy 5 évig akkor lehet megéri megspórolni azt a 15k-t. 20-as natívok is 1650x1050 nem az AA miatt kell VGA alá, hanem a felbontás miatt, mert egy szín(pixel) ugye 32 bit és ezt meg kell szorozni 1650x1050-nel, így alapvetően nem lenne nagy szám, de ugye a vram-ban nem csak azok a textúrák vannak, amik éppen látszanak, hanem minden töltődik, és ekkora felbontásban még képjavítók nélkül is húzós bármilyen játék dx9-ben 64 vagy 128 mega vrammal.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz Füleske #21139 üzenetére
TN panel és TN panel közt óriási különbségek vannak, még márkán belül sem mindegy, hogy a románoknál vagy a cseheknél gyártják pl a samukba a panelt. Élettartam, minőség, megbízhatóság, ezekben vannak eltérések. Dsub->DVI átalakító meg azért kell neki, mert a 95xx szériákon ha jól tudom még nem volt DVI kimenet(bár ilyen VGA-m nem volt de nem egy mai darab).
mod: természetesen a radi 9xxxre gondolok nem a GF-ra.
Füli: Az Edigitálban nem csak samura van.
[ Szerkesztve ]
-
Weaver
senior tag
minnél többet olvasok az új TFT-kről , egyre jobban az jön le, h még mindig nem érdemes / nem éri meg venni. (természetesen 22" felettiektől beszélek, mert 22" CRT-t -amiből kapsz profit használtan max 15e-ért- mi másra lenne érdemes lecserélni?)
még várok, - pedig szeretnék már egyet - hadd fejlődjenek, amúgy is min 24-est szeretnék, de inkább 26"-ost. ezek lesznek a közeljövőben elérhető áron.
-
VinoRosso
veterán
válasz Weaver #21141 üzenetére
hát ez elég szubjektív. Van akinek a CRT jön be, mivel színhelyességben betekintési szögben, kontrasztarányban messze veri a TFT-t, ami DTP-hez elengedhetetlen, a MVA/PVA/SPVA panel gyártása meg még nagyon drága, főleg ilyen méretekben, ezért sokan használnak CRT-ket. Minden másban viszont jobb a TFT, válaszidő, ergonómia, fényerő, fogyasztás, és azért ezek sem utolsó szempontok. Ha valaki napi 6-8 órát ül a gép előtt akkor mindenképp TFT-t kell használnia, ezért is cserélték le az összes munkahelyen, iskolában a monitorokat TFT-re. Átlagos felhasználáshoz ez a legjobb, és árban is megfizethető kategória már. Persze a CRT az olcsóbb, de annyival gyengébb is.
-
Füleske
addikt
válasz VinoRosso #21140 üzenetére
40 k - s 22 - es monitorokba ugyanaz az 5 ms panel van mindbe. Jobb panel - drágább ár.
Épp ezért a márka ma már mindegy. Az hogy valami "Samsung" vagy "LG" az még kb. semmit se jelent. Kifogni valami jobbat kb. tombola kategória .(elfekvő készlet olcsóbban)
A dvi - s írásom sem értetted meg , olvasd el még párszor.
A garit ezek szerint ez a bolt bevállalja maga , de a gyártók biztos hogy nem. Ergo a bolt bukja , ha pixelhibás a monitor.Tehát a GYÁRTÓK közül csak a Samu adja a 3 napos pixelgarit. -
Füleske
addikt
válasz Weaver #21141 üzenetére
Nekem 4.5 éve van tft - m , és azóta nem "remeg" előttem a világ. Hiába 100-150 Hz , látom hogy remeg. Rá se bírok már nézni a crt - kre. A legrosszabb az volt anno , hogy lekapcsoltam a (crt) monitort , lefeküdtem aludni és a sötétben tovább vibrált előttem a cucc , csukott szemmel is. Na ez felettébb idegesítő volt.
-
VinoRosso
veterán
válasz Füleske #21143 üzenetére
az nem tökmmind1 hogy ki állja , a lényeg hogy legyen nem? A vevő felé nyújtott szolgáltatás ugyanaz,garacnia az garancia, tökmind1, ki állja a sarat. Tehát létezik 72órás pixelgar a Samun kívül más monitorra is.
Ezt a 40k-s dolgot nem tudom honnét veszed, én tavasszal váltottam TFT-re akkor eléggé átrágtam magam a témán sok monitor után utánajártam, megnéztem élőben és akkor 100% hogy nem egyfajta gyártású TN panellel szerelték őket, ez tapasztalat, leteszteltem párat( mondjuk nem is tudom hogy lehetne ilyen, hogy mindegyik panelt egy gyártótól rendelik illetve egy helyen gyártják). Konkrétan a Samu 226BWről tudom, hogy márkán belül egy típus, mégis 2 különbőző gyártású panel van hozzá, és pont a CMO/AUO mizéria miatt nem ilyet vettem:Visszatérve a panelra, a pletykák nem kerülték el a 226BW-t sem. Mint kiderült, a 226BW kétféle panellel kerül forgalomba, egy saját gyártmányúval, illetve egy AUO-val, méghozzá éppen olyannal, amit a Belinea 22W Artistline-ban is láthattunk. Hogy egy adott példányban melyik panel lakozik, arra igen egyszerűen megtaláljuk a választ, a monitor hátoldalán lévő matricán, a típusjelzés mögött kell keresni a választ: ha S betűt látunk, akkor egy Samsung paneles verzióhoz van szerencsénk, ha A betűt, akkor viszont AUO-hoz.[link]
Nyilván a Samu és az LG is meghibásodhat, de nem mindegy, hogy mekkora a selejt aránya. Ennek is utánajártam akkor, LG az egyik legmegbízhatóbb, ahol hosszú távra terveznek mind ezt ajánlják, az Acer, VievSonic BenQ típusúak közt meg nagyon sok a selejtes, és azért nem mindegy, hogy melyik kupacból kell húznod egyet, amelyik 100ból 95 jó vagy amelyik 100ból 75.
-
Balinov
titán
válasz VinoRosso #21147 üzenetére
Ez lenne az VX2255WMB
-
VinoRosso
veterán
válasz Balinov #21148 üzenetére
háát pont az ilyen mindenféle giccses kiegészítőkkel ellátott monitorokat kell jól megnézni, gondoltam rákeresek gugliba a vevői reakciókra, és egyből egy ilyet dobott ki:
mod.: na ez is olyan, hogy ki kell fogni a jót belőle vagy nagyon jókat írnak vagy nagyon lesujtót
itt van ezek között még pár szerintem keresgélj [link]
én most nekiállok henkülni a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
Jazzos
őstag
válasz VinoRosso #21137 üzenetére
Ez hülyeség, nem lehet kötelezni senki semmire. Én sem kötelezhetem a vevőt arra, hogy vegyen valamit, viszont a fordítottja sem igaz. Ha én úgy gondolom, akkor nem adok semmit a vevőnek, ugyanis az, hogy megveszel valamit, az gyak. egy szerződés két szerződő fél között. Ha én úgy gondolom, hogy nekem nem érdekem neki eladni, akkor az szívem joga. Csak a közszolgáltatóknak kötelessége mindenkit kiszolgálni. Hoppá.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Android szakmai topik
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest