Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19001) helkis válasza Stema (#18999) üzenetére


helkis
addikt

egyelőre csak HD-anyag lejátszásáról ill LCD-tv-re való átviteléről volt szó, dekódolásról csak te írtál, de az egy másik történet, oda rakhatsz fürtözött Teslákat is.. :D

hd4850? linkelj légyszi, nem emlékszem mit írtam, egy 7900GT-t hirdetek zalmannal.. ;)
nem mondok forrást, de PH-s bazárosoknál sokkal olcsóbb mint ipon-nál, a gari helye viszont pest valszeg, mérlegelned kell, hogy megéri-e a dolgot...

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

(#19002) helkis válasza Stema (#19000) üzenetére


helkis
addikt

ezzel múltkor jól megszívtam, gyerekekről akartunk előhivatni képeket 100db körül, neten utánanéztem, 29huf/db 10*15-os kép, partnercég van itt Veszprémben, mondom fain, bemegyek, erre a csaj: akkor 45huf! :F mondom neten 29huf, hogy van-ez? erre azt a választ kaptam, ha ott feltöltöm akkor annyi, de ha bejövök így több, aztán kihívta a főnököt, és tett ajánlatot 35huf-ra! :D meglepődtem hogy így megy ez, vagyis aki nincs képben azt lehúzzák.. ha már ott voltam elfogadtam, de a legegyszerübb feltolteni, majd elmenni érte.. ;)

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

(#19003) Stema válasza helkis (#18906) üzenetére


Stema
tag

HD4850 - 33k hmm..?

-itt írtad. Egyébként meg iponnál 34.3k, míg itt (ph-n) mondjuk legjobb esetben is 33.5k, és nekem számla is kéne, vagy adásvételi róla, meg ha gariztatás ilyesmi, akkor mégiscsak inkább Győr. Talán Jazzos mond majd valami szép árat, bár tegnap voltam benn és 40 közeli összeget mondott az a faszi a HD4850-re, de hátha lehet valamit okosba.

Egyébként meg ha valami pl egy x264 codec-el van kódolva (HD anyag), akkor azt dekódolni is kell, mint ahogy az xvid-et is például.

Flow kollega írta:
Rátapintottál nagyjából a lényegre. Adott egy hd tv, (nem full), és a notimról akarok nézni 720p-s filmeket rajta. (1080p-vel néha nem birkózik meg a c2d...)

Erre a részre reagáltam. Úgy gondolom hogy ezek a filmek a torrent oldalakról lekapott HD-s cuccok, tehát valszeg mkv konténerben vannak és x264 kódolásúak, így a codec-nek kell dekódolnia, amihez procierő kell, maga a kép megjelenítése már nem egy nagy cucc.

Nekem az aláírásomban lévő gép + tv van összekötve az edigital-nál vett ednem dvi>hdmi kábellel (előtte dsub-al). Ha hd ready tv, sejtem 1366x768-as panel, ilyenkor szokott lenni 1360x768-as beállítás a videókártyánál, azt kell beállítani, tv-k fele tudja is natívan megjeleníteni 1:1 (nincs méretezés, hanem pixelpontos), bár ilyenkor pl. a samsung kikapcsolja a dinamikus háttérvilágítást, szóval lehet próbálkozni a hd felbontásokkal (1920x1080 v. 1280x720) és bár ezek elmosotabbak lesznek, filmnél aligha észrevehető, viszont a színeket nagyon nehéz így szépre belőni, samsungon pl. lehetetlen így normális bőrszínt kihozni a túlkontrasztosítás és túlszínezés miatt

KÉPELŐHÍVÁS:
fias párkányi a patio mögötti utcában (baross út mellett, ahol lángosozni is lehet), ott is van előhívás, nagyon jó minőség, és mikor utoljára hivattam elég korrekt ár volt, már nem tudom, de érdemes benézni, mert ők nem csak ezzel is foglalkoznak, hanem ilyen téren nagyonis otthon vannak.

bocsi, h újoncként ilyen hosszú voltam :)

[ Szerkesztve ]

(#19004) helkis válasza Stema (#19003) üzenetére


helkis
addikt

most néztem ipont, igaz asus hd4850 de 40k..

[link] szvsz WMP alatt nem kell dekódolni a videót, ha a videóleképzésre alkalmas vga-van a gépben, elég ha be van pipálva a DXVA.. ;) tehát ha x264-el van kódolva, akkor úgy tudom elképzelni, hogy a codec elvégzi a dolgát, de azt nem a procin teszi, hanem a vga-n, ha erre alkalmas..
én ezt használom (K-lite packkal), ahogy IE-re épülő avant browsert is szeretem.. ;)

már lelkes újonc vagy! nem számít ki milyen rangban van, csak az értelmes a vita! ;)

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

(#19005) Stema válasza helkis (#19004) üzenetére


Stema
tag

http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r485_512h_b_hd4850_512mb_pcie/27138
itt van 34.3k-ért, kell a fenének az asus :) Egyébként akkor gondolom nincs neked olcsóért :(

Figy, tök8 hogy mivel játszod le, mivel benne van a fájlban kódolva, ezért kell dekódolni. A Codec valóban elvégzi a dolgát, ezért ajánlottam hogy próbálja ki azokat, amiket írtam. Az egész videólejátszás menete: fájl > konténer codec-je (pl. avi vagy matroska) > audio és videó dekódolás > videófelületre renderelés
Ha nem tömörítetlen a videó, a fájlolvasás és kódolt anyag kiolvasása elhanyagolható. Amit te mondasz az a videófelületre renderelés, pl. directshow, ez is elhanyagolható napjainkban, valóban a vga végzi (és elég fatális hiba ha ki van kapcsolva, de úgysincs, sztem alapból nem találsz ilyet sehol :)). Audio dekódolás se egy nagy visziszdasz, viszont HD videónál a NAGYON szűk keresztmetszet a videó dekódolása. És azt a proci végzi, néhány esettől eltekintve. Lényegtelen, hogy milyen lejátszót használsz windows-ban szinte kivétel nélkül directshow codec-et fognak használni, tehát ugyanaz az egész, csak a keret és a plusz-szolgáltatás a más. Az hogy hardware-es gyorsítást használsz, amit írtál, az valóban fontos, csak éppen nem említésre méltó mert alap dolog, onnantól meg hogy használod, igazából se prociból, se vga-ból nem fog sokat enni, viszont a "a codec elvégzi a dolgát" az könnyen tud közel 100%-os procihasználatot csinálni, tehát hogy "WMP alatt nem kell dekódolni a videót" az egyáltalán nem igaz, ezért nem mind1 milyen codec-et használsz.

Lényeg az, hogy a videó szaggathat azért mert magas a bitráta és a vinyó nem bír lépést tartani, szaggathat azért, mert a videókártya nem bírja megjeleníteni (nincs hw-es gyorsítás), ezt írtad te. De ezek ritkák, előbbi azért mert neten nem terjesztenek feleslegesen nagyméretű videót, utóbbit meg azért, mert alapbeállításként hw gyorsítás alap. Viszont 1 magos procin te nem hiszem hogy fullhd-s videót le tudnál játszani, akár bekapcsolod a dxva-t, akár nem, mert a codec nem bírja dekódolni. tölts le egy videót, állítsd be a dxva-t egy 1 magos gépen és nézd feladatkezelőben a procihasználatot :)

ajánlom figyelmedbe a www.doom9.org-ot. utóbbi időben átment picit a jogvédelem elenni szélmalomharcba, de lényegében egy vérbeli videócodec központú oldal, főleg a fórumai.

Egyébként az ilyen pack-okat nem érdemes használni, ha viszonylag normálisabb procija van az embernek 2,5-3ghz-es core2, akkor bőven elég ffdshow tryout-xxl és egy ac3filter (utóbbit is tudja dekódolni az ffdshow, de az ac3filter a sztereót ügyesen dobja szét 5.1-be)

(#19006) arn


arn
félisten

van ket dolog:
wd 320g sata vinyo 8000
8800gt 512 kartya 23000

mindketto kisker garos.

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

(#19007) helkis válasza Stema (#19005) üzenetére


helkis
addikt

amit írtam saját elképzelés volt (nem nagyon vágom ezeket a konténereket, stb.. saját tapasztalataimat próbáltam megfogalmazni, a DXVA alapból ki van kapcsolva a WMP-ben, célszerű bekapcsolni), hogy is műkszik a dolog, de találtam tényeket a megfelő topicból: [link]

+ MS WMV HD gépigény:

Minimum Configuration
(to play 720p video)
# Windows XP
# Windows Media Player 9 Series
# 2.4 GHz processor or equivalent
# 384 MB of RAM
# 64 MB video card
# 1024 x 768 screen resolution
# 16-bit sound card
# Speakers

Optimum Configuration
(to play 1080p video with 5.1 surround sound)
# Windows XP
# Windows Media Player 10
# DirectX 9.0
# 3.0 GHz processor or equivalent
# 512 MB of RAM
# 128 MB video card
# 1920 x 1440 screen resolution
# 24-bit 96 kHz multichannel sound card
# 5.1 surround sound speaker system

+ a CoreAVC-t tényleg sokan ajánlgatják, valszeg tudja is amit kell.. :R
aki nem akar pipálgatni, annak meg célszerű egy erős 3Ghz közeli kétmagos procit beszereznie. ;)

[ Szerkesztve ]

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

(#19008) Stema válasza helkis (#19007) üzenetére


Stema
tag

Amiket írtál valóban igaz, viszont itt a konténer és a codec is Windows Media Video, és a gépigénye itt is megintcsak a codecnek van. wmv videók lejátszásához a coreavc nem jó, nem azt dekódolja, de ugyanúgy codec (a wmv codecje) dekódolja a videókat, és hogy ezt realtime tudja csinálni, ilyen configok kellenek.

A dxva kikapcsolt állapotában valóban szaggatnak a videók (nem feltétlen, cpu-s rgb módban se rossz, csak a képméretezés ronda, és van esélye, hogy szaggat), csak hogy ez annyira alap dolog, mint régi gépeken benyomni a turbo gombot :)

Egyébként az általad linkelt hozzászólásról annyit, hogy nem tud dekódolni h264 videót egyik kártya se, csupán vannak olyan codec-ek, amik a dekódoláshoz a kártya nyújtotta számolási képességeket is felhasználják, és ehhez nyújt a videókártya programozhatósági felületet.

[ Szerkesztve ]

(#19009) helkis válasza Stema (#19008) üzenetére


helkis
addikt

látod hogy nem alap, mert mindenki azt hiszi hogy alap.. ;)

találtam egy pöppet brutális videót, amivel lehet hardware-t tesztelni, sajan nem tudok torrentezni, de aki tud az szedje le ezt a demo-t:

Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.mkv

itt van belőle néhány kép: [link], [link] ;)

élménybeszámolókat várok, esetleg valahogy kölcsönkérném majd.. ;)

szerk: közben én is megtalátam egy külföldi fórumon, hogy ezek tényelg nem hardware-es dekódolós vga-k, csak hardware-gyorsításos delódolós-ok.. marketing Rulez! :DDD

[ Szerkesztve ]

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

(#19010) Stema válasza helkis (#19009) üzenetére


Stema
tag

Én hdbits-ről szedtem az Apocalyto-t, 1080p, 3 dvd :) Az képminőségre etalon. Etalon még a david attinborough-os planet earth is, csak az a gáz, hogy néha az is 40mbit-es, ami őrültség, így ahhoz tényleg kell gép, de 2magos 3ghz-es vason megy ffdshow-val olyan 80%-os cpu használat mellett (mind2 mag). Látom veszprémi vagy, de ha jársz Győrben, gondolod tudok neked kiírni hd filmet, van egy 50-60 szinkronos, meg 20-30, amihez még nem fűztem szinkront, így a vinyómon csücsül :D

Apocalypto sample kép

[ Szerkesztve ]

(#19011) Stema


Stema
tag

itt van jól:
Apocalypto sample kép

egyébként a coreavc a kis procihasználata miatt jó, de ha olyan videókártyád van, ami a h264 dekódolást segíti, akkor lehet érdemes feltenni a powerdvd-t, azzal települ egy codec, ami tényleg használja a videókártyát, és jó minőségű, mert sajna a coreavc, sokat behibázik (kockázódás), és a szinei se az igaziak. ffdshow minőségben überf@sz@, ha meg elég erős a proci innentől kezdve nem kérdés, mert lehet vele méreteztetni (pl. kijelző natívjára), élesíteni, zajt hozzáadni (részletgazdagabbnak tűnjön a kép)

[ Szerkesztve ]

(#19012) helkis válasza Stema (#19010) üzenetére


helkis
addikt

ja Vp. régebben Győrben húztam az igát.. ;)
szoktam járni arra, nemrég voltam is, szóval most pár hétig bizti nem megyek, de kiváncsi lennék pár ilyen fullos videóra! ;)
a link nem megy, szvsz töltsd le majd rakd fel valahova.. ;)

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

(#19013) Thunder78 válasza helkis (#18997) üzenetére


Thunder78
senior tag

Nem szokott érdekelni, hogy oldották meg :)
Működik és ez a lényeg :))

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#19014) Flow válasza Stema (#19011) üzenetére


Flow
senior tag

Már ez a csávó is a brokernetet reklámozta :DDD .

Köszönöm mindenkinek a helpet, elolvasok mindent, amit írtatok + beszerzek egy ilyen átalakítót amint lesz időm. :R

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#19015) Dryman


Dryman
aktív tag

Na ja én vigignyálaztam a beszélgetéseteket, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha kérdésem lesz a támával kapcsolatban, akkor itt helyben is van valaki aki nem volt lusta utánajárni ezeknek a HDTV-s nagyfelbontású dolgoknak....
Codec ide vagy oda, ha eljutok odáig hogy HDTV meg erős masina, majd jelentkezem tanácsért! :R

Flow-nak!
nekem van egy DVI HDMI átalakítóm, ez egy olyan cucc mint a DVI DSUB átalakítok, azaz egy egybeöntött "kocka", de rajta van hogy ATI Radeon, így valszeg nem lesz jó a noti Geforce-ára....

(#19016) Flow válasza Dryman (#19015) üzenetére


Flow
senior tag

Tehát ehez csak hdmi hdmi kábel kéne? Úgyis ki akartad próbálni a digi vevőt, nem?

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#19017) Stema válasza Dryman (#19015) üzenetére


Stema
tag

Simán jó lesz az geforce-hoz is, ez nem olyan mint a dvi->dsub, mert szabvány minden tűje a dvi-nak és a hdmi-nek is, így az átalakítás csak 1 módszerrel történhet, persze ha ilyen átalakítód van, még mindig kell egy sima hdmi kábel :)

(#19018) Flow


Flow
senior tag

Na itt van egy kis összefoglaló ezekről a dolgokról. Bár nem teljesen tiszta nekem egy rész, ezért idézek:

Így jelenleg a teljes kapacitású HDMI változat potenciális sávszélességének (5 GB/sec) csupán a felét használja ki a jelenlegi HDMI. MAgyarul 2,5GB/sec mehet most nagyjából. Ez több, mint 300 gigabyte másodpercenként???

A másik irányban azonban a DVI csatlakozón átvitt információból csak a HDMI jel egy része képezhető (a HDMI bővebb átviteli lehetőségei miatt, melyre a DVI önmagában nem képes). Mivel szerintem a dvi határait sem értük még el, ez a mondat valahogy sántít nekem. Erősítsetek meg, de hiába kisebb a dvi keresztmetszete, ha simán átmegy rajta a jel, semmilyen minőségromlás nem léphet fel, nem?

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#19019) Stema válasza Flow (#19018) üzenetére


Stema
tag

a 300gb/sec neked hogy jött ki a 2.5-ből? :) ott van, hogy 2.5gb/sec, egyébként a dvi nem visz át audiójelet, meg vannak egyéb kiegészítő meta-adatok úgytom hdmi-nél, tehát multimédiát visz át, míg a dvi csak videójelet, ilyenekre céloz, nem sávszélre. Nem lesz gond a vékony kábellel, ha arra van, akkor jó arra. Minőségromlásról meg digitálisnál beszélni fura, mert adatvesztéssel jár a gyenge jel, tehát kockázódás, képkimaradás, akadás, ilyesmi.

(#19020) jack982


jack982
aktív tag

ha már hdtv téma: van egy felesleges HDMI kábelem, ha kell valakinek ott vannak elérhetőségeim adatlapon.

(#19021) Stema


Stema
tag

Kérlek ne nézzetek hülyének, de hol állítom be a profilomat itt ph-n? jobb oldalt fenti beállítások csak az iylen fórumrendezgetésről szólnak, de mailcímem is változott, meg aláírást se tudom változtatni.

(#19022) G@ben válasza Stema (#19021) üzenetére


G@ben
addikt

Felső fekete sáv, adataim.

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#19023) Coyot válasza Stema (#19021) üzenetére


Coyot
őstag

jáááááj papa, lessé a fejed fölé:DDD ottan fenn h adataim ;)

Má' nem

(#19024) Flow válasza Stema (#19021) üzenetére


Flow
senior tag

Felül van olyan pont, hogy adataim.

Persze, hülyeséget írtam, az 300Megabyte/sec.

[ Szerkesztve ]

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#19025) Coyot válasza Flow (#19024) üzenetére


Coyot
őstag

2,5 gigabit/sec = 312,5 megbájt/sec
ezzel mi is a baj? jah leesett, csak sok lett itt a hsz hirtelen :D

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#19026) Flow válasza Coyot (#19025) üzenetére


Flow
senior tag

Még jó. hogy szólt, nem stimmel. Csak nem az, amit ő mondott. :D

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#19027) helkis válasza Flow (#19018) üzenetére


helkis
addikt

irodában van egy projector, svideóval nem sikerült szép képet faragnom rá, de amint DVI-ra raktam, tűéles lett az egész (1280x1024-ben van), messziről is olvashatók a betük, stb.. szerintem itt is ez lesz a megoldás.. a HDMI-lehet gyorsabb, de a DVI átvitelisebességének-is bőven elégnek kell lennie.. itt még okozhat problémát az hogy milyen reviziós HDMI-is van a TV-ben.. ;) [link]

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

(#19028) Szuperboci


Szuperboci
senior tag

Valakinek egy Counter-Stirke:Source account? :K
Priviben lehet érdeklődni ;)

[ Szerkesztve ]

Music!!!

(#19029) cortez25


cortez25
aktív tag

üdv!

mennyit kóstál ma egy 7600 GT? 1,5 éves...

Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.

(#19030) helkis válasza cortez25 (#19029) üzenetére


helkis
addikt

hi, ennek függvényében nem sokat.. ;)

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

(#19031) #35685120


#35685120
törölt tag

Dell Axim X51v PDA eladó.

# Processzor: Intel XScale PXA270 624 MHz
# Memória: 256 MB ROM / 64 MB RAM
# Kijelző: 3,7" színes, transzflektív TFT, 480 x 640pixel felbontás, 16 bit színmélység
# Akkumulátor: 1100mAh Lithium-Ion, cserélhető
# Méretek: 119 x 73 x 16,9 mm
# Súly: 175 gramm
# Audio: 3,5 mm sztereó hangkimenet, monó hangszóró, mikrofon
# Bővíthetőség: Compact Flash Type I-II, SD/MMC, SDIO kompatibilis
# Digitális fényképezőgép: -
# Bluetooth: +
# Infravörös port: +
# WLAN: +
# Mobiltelefon funkciók: -
# Beépített GPS: -


Ár: 27.000 Ft

(#19032) Flow válasza #35685120 (#19031) üzenetére


Flow
senior tag

HAli! Milyen oprendszer van rajta? Van hozzá tartó/autós töltő/egyéb tartozék?

[ Szerkesztve ]

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#19033) #35685120 válasza Flow (#19032) üzenetére


#35685120
törölt tag

Operációs rendszer: Microsoft Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Premium Edition,

Autós tartó azt hiszem van (nem tartozék az tuti, ha van akkor 8ezer ft-os notebookgyoros), töltőt nem tudom.. Ennyiért a gép ajándék... 40-50 alatt sehol nem kapható.

LACI

(#19034) DelArco válasza #35685120 (#19031) üzenetére


DelArco
aktív tag

bakker ez mocsokjó vétel!
ehh hogy épp most nincs pénzem. vagyis van de inkább nyaralni megyek belöle.
majd ha még késöbb meglesz akkor megveszm. bár inkább remélem hogy eladod gyorsan. ennyiért nagyon megéri.

Youth hides the key to salvation

(#19035) #35685120 válasza DelArco (#19034) üzenetére


#35685120
törölt tag

Jah ez nem is alkuképes ár... Sürgős... :R

(#19036) Flow válasza #35685120 (#19035) üzenetére


Flow
senior tag

Tényleg csábító, mivel pont lenne egy bt-s gps-em, amivel frankó lenne... Telefon képernyőjén mégsem üt annyira a térkép :D .

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#19037) DelArco válasza #35685120 (#19035) üzenetére


DelArco
aktív tag

hát elég durva lenne ha ebből még alkudni akarna vki :)
40 alatt ilyet még sosem láttam
majd eccer énis veszek egy ilyet kár hogy most nincs pénzem :( :))

Youth hides the key to salvation

(#19038) Flow


Flow
senior tag

Muhahaha ;] :W :))

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#19039) Dryman válasza Flow (#19038) üzenetére


Dryman
aktív tag

Nekem anno tétova tevém volt, amit 6 év után elvitt a kaszás, de valahogy soha sem hiányzott...:)

(#19040) Flow válasza Dryman (#19039) üzenetére


Flow
senior tag

Ó, azom volt nekem is. Régi szép modem idők. :D Ez csak úgy poénból. "ilyen is van" (sajnos ;] )

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#19041) Dryman válasza Flow (#19040) üzenetére


Dryman
aktív tag

Durva!
És hogyan kell gondozni, virtuálisan rugdosni kell hogy sírjon, vagy nem adsz neki enni, és azért lesz depressziós mert túl sokat látogatod?:)
Hibernálnod kéne ugy 100 évig, hogy utódaink is láthassák eme elbaszott divatirányzat tündöklését!
Van a rocker meg a punk, meg az alternatív nem is tudom mit szeretek izé, most meg jött hozzá ez a fekete dögvész....én személyszerint megvetem ezeket, ez egy hülye hobort, némi zenei aláfestéssel megtámogatva.....

(#19042) Flow válasza Dryman (#19041) üzenetére


Flow
senior tag

"most meg jött hozzá ez a fekete dögvész...." :DDD

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#19043) #35685120 válasza Flow (#19036) üzenetére


#35685120
törölt tag

Akkor ezt a pda-t neked találták ki... :R Nemsokára megmondom az autós tartót... :R De 90% hogy van hozzá...

(#19044) #35685120 válasza Flow (#19036) üzenetére


#35685120
törölt tag

Van hozzá autós tartó minőségi (7k-s cucc notebookgyorbe)... Autós töltő ilyen 2k körül van hozzá, de az nincs hozzá... [Itt monduk 3k]

[ Szerkesztve ]

(#19045) #35685120


#35685120
törölt tag

Nincs valakinek elfekvőben AT tápja házzal együtt? Sürgősen kéne 1...

(#19046) Stema válasza #35685120 (#19045) üzenetére


Stema
tag

ment PÜ

[ Szerkesztve ]

(#19047) #35685120 válasza Stema (#19046) üzenetére


#35685120
törölt tag

:R

(#19048) #35685120


#35685120
törölt tag

Mi ez a hatalmas csend?

(#19049) Jazzos válasza #35685120 (#19048) üzenetére


Jazzos
tag

Szar az idő, mindenki túlélésre játszik csak. :DDD

(#19050) #35685120 válasza Jazzos (#19049) üzenetére


#35685120
törölt tag

Hát ez tényleg így van...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.