Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ha a márkaszerviz adja az ajánlatot, akkor a TPMS benne van az árban, felprogramozva, ez tuti
és akkor csak cserélgetni kell a kerekeket (meg néha a TPMS-t, ha lemerült benne az elem, de általában bírnak 5-8 évet)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
nagyon ritka a 17" acélfelni, azért gondoltam
(nem azt mondom, hogy nincs, mert az Espace Mk4-nek 2002-2006 között volt pl 17" acélfelnije, de ez azért elég ritka, ellentétben a 16"-ossal, ami minden sarkon van)Qru: a Renault TPMS itthon sem drága, olyan 7500-8000 körül van darabja márkaszervizből, kinnt ennyivel drágább lenne?
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
nekem gyanús, hogy a téli az 205/55 R16 lenne acél felnin
és ott már a 280k kezd combos ajánlat lenni, még ha gyári szerelés akkor isén gyakorlatilag 10 éve csak egy szett alufelnit kérek a lízingelt cégautókhoz, és cserélgetjük rajtuk a gumit. persze 4 évnél nincsenek meg tovább, de ennyi idő alatt még nem vettem észre problémát egyetlen autónkon sem
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
rbalint88
addikt
-
harry
veterán
Ja meg egy kerdes: most par hetig (mig megjon a felni / kapok idopontot) elol felesbe van fent nyari gumi / 4 evszakos gumi (potkerek). Meret ugyanaz.
Erdemes lenne inkabb a hajtott kerekekre ugyanolyat tenni (avagy addig csereljem meg a hatsoval)?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
molnarpeter
nagyúr
[link] pl (Skodákon találkoztam vele leginkább)
Szenvedtem eleget vastagon festett csavarokkal (ami meg vékonyan van fújva, az sem marad meg ha kulcs hozzáér, de legalább szerelésben nem hátráltat), melegíteni sem lenne a legjobb anyag szempontjából, szóval ja még a Ford utángyártott csavarok egész mutatósak, amiknek nem lemez sapkájuk van, hanem krómszerű bevonatot kapnak (vagy hasonló), a lemez pár év után leesik amúgy, azért nem a legjobb a gyári. Vagy még a horganyzottak egész tűrhetőek, de azt is leszedi valamennyire a kulcs...[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Arra gondolt, hogy a szélesebb gumi a kisebb átmérőjű kátyúkon egyszerűen átsiklik, ellenben ha bekap egy nagyobbat, vagy nem pont középen megy át rajta, akkor a peresebb gumibsn / felnin sokkal nagyobb kárt tud okozni.
Az meg, hogy komfortosabb a peres gumi elég érdekes kijelentés volt -
Qru
MODERÁTOR
Pótkereket célszerű a maxra fújni amit elbír a gumi (rá van írva ez az érték). Egyrészt akkor ritkábban kell ellenőrizni a nyomást benne, másrészt mert kiengedni mindig tudsz belőle, még az út szélén is na de belefújni...
Vehetsz nyomásmérőt az tök precíz de szvsz ha az első kúton megnézed a nyomását csere után addig semmi baj nem lesz. Max ránézésre/érzésre picit engedsz ki belőle ha még nagyon magas benne a nyomás (pl mert két napja toltál bele 2.8 bar-t).
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
Ugyanilyen ecocontact volt a gyari szereles a splashen, a meret is hasonlo (165/70r14). 6-7 evesen fossa voltak repedve, pedig garazsban allt vegig az auto es telen is ott voltak tarolva a kerekek. El kell fogadni, hogy a mai abroncsok 5-6 evre vannak tervezve, utana eloregszenek. Ekkora futasra megerne inkabb negyevszakosban gondolkodnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest