Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz stickermajom #10412 üzenetére
ja, de ez semi slick gumi, azt azért figyelembe kell venni
elvileg használható vizen is, sőt jó is, ami nem mondható el a legtöbb semi slickről. -
Safranek
aktív tag
válasz stickermajom #10377 üzenetére
Nem rossz , köszönöm.
Nem ez volt , amire mondták hogy zajosabb az átlagnál?
Vagy ne válogassak?„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
nrbx
tag
válasz stickermajom #10361 üzenetére
En mult heten tettem fel a V905-ot, nekem nem tunik kifejezetten zajosnak, de lehet mas a viszonyitasi alapom. Elotte Pirelli SnowControl II volt.
-
Dany007
veterán
válasz stickermajom #10293 üzenetére
Én is ezen gondolkodtam!
Meg mondjuk ez egy 2015-ös gumi. Van róla egy német teszt, ami a Conti TS850 után 2. helyre hozta.
Szal messzemenő következtetést ő nem hinném hogy letud vonni egy kb zsírúj gumiról. Max a márka eddigi tapasztalatai alapján. De...
Mondjuk ilyen időben, hogy 10 fokok repkednek decemberben nem is csodálnám ha gyorsabban kopna. -
Kornel
veterán
válasz stickermajom #10271 üzenetére
még a suzuki is azt adta ajándék télinek az scross-okhoz (205/60 r16), azokból is elmehetett pár darab.
-
EQMontoya
veterán
válasz stickermajom #10265 üzenetére
Thx, én is azzal szemezek.
Aztán esélyes, hogy ezt a telet még kihúzom a régivel, még fel sem raktam a télit.Same rules apply!
-
veterán
válasz stickermajom #10253 üzenetére
Én meg ma délután, szintén a Lidlis állványra. holnap még leviaszolom a felnit, lekenem glicerinnel a gumit.
Azt meg tudja valaki mondani, hogy mi a fenét kell csinálni az Lidl állványhoz tartozó stiften logó lánccal? (Amit a tárcsa alá kell tenni, nem értem a lánc funkcióját.)
-
TaaT
nagyúr
válasz stickermajom #10224 üzenetére
Köszi
Mondjuk szerintem a középső mélység a mérvadó.
Give them hell Ukraine!
-
TayRol
nagyúr
válasz stickermajom #10224 üzenetére
Nyugi, jó ez így, nem lesz gond.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #10219 üzenetére
Tök jók akkor.
Heveder nem para, nekem is úgy jött Csehországból a gumim és semmi károsodást nem szenvedett tőle.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
TaaT
nagyúr
válasz stickermajom #10219 üzenetére
A mintamélységet lécci mérd meg, köszi.
Give them hell Ukraine!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #10211 üzenetére
Mielőtt kijönne egy gumi a piacra kb egy évvel előbb kezdik legyártani őket hogy legyen raktáron elég. Lehet vmi korai darab. De attól nem kell megijedni. Azért annyira nem öregszik gyorsan hogy ez gond lenne.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #10209 üzenetére
A DOT számot nézd meg (gyártási dátum) rajta azért, meg forgasd át, nem látsz-e rajta vmi sérülést (kidudorodást, szálszakadás, esetleg a futófelületen sérülést). De ha új akkor patentnak kell lennie.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #10197 üzenetére
Hát én próbáltam már teszkósat feltenni, ami a hóban totál elgémberedett ujjakkal elég nagy mutatvány. Szóval addig jó amíg csak dísznek van.
Jah és minden hajtott kerékre kell lánc, tehát 4wd esetén 2 pár lánc kell. Ezt csak plus infóként írtam.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #10194 üzenetére
Attól függ mire kell. Ha mész olyan útra ahol kell akkor ne teszkósat (mert szívás a felszerelése és az első használat után széteszi majd a rozsda) ha csak azért kell mert külföldön kötelező akkor meg a legolcsóbbat.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz stickermajom #10194 üzenetére
Aldiban láttam a múlt héten hóláncot 5-6 ezerért.
Nekem is csak dísznek van bedobva a csomagtartóba, tán még a méret se egyezik. Olyan helyre nem megyek, ahol fel kéne tenni, kizárólag az osztrák rendőrök kedvéért hordom télen magammal.
-
őstag
válasz stickermajom #9927 üzenetére
Én magamnak jobb állapotút keresnék, de ez csak a személyes véleményem. Mikor én vettem, előtte néztem kb 3 szettet, mind drágább volt, de cserébe szarabb is. Ki kell fogni. Ezt vasárnap megvettem, kifizettem, de csak hétfőn vittem el gumishoz megnézetni és minden ok volt vele és nem rozsdás, nincs lepatkázva.
-
őstag
válasz stickermajom #9925 üzenetére
Méret? Típus?
Én 4db gyári 15"-os opelt vettem nemrég 20K-ért, amik nagyon jó állapotban voltak.
-
nagyúr
válasz stickermajom #9590 üzenetére
A nagyobb sebességindexszel ellátott gumik jellemzően lágyabb keverékből készülnek, tehát jobban tapadnak és ezzel együtt jobban is kopnak.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
szőröscica
addikt
válasz stickermajom #9590 üzenetére
Igen, erősebb. De gondolom emiatt kevésbé komfortos, és esetleg zajosabb is. Én eddig mindig 240-es gumikat vettem, de erősen gondolkodom, hogy az új szett nyárim csak 210-es lesz. Úgysem tud többel menni az autóm, viszont a komfortot és halkságot tudnám értékelni.
-
belaazallat
addikt
válasz stickermajom #9498 üzenetére
Megvan.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
g4bb3r
tag
válasz stickermajom #9442 üzenetére
Hali.
Én is nézegetem a téligumikat (egyenlőre vacillálok használt v új - nem mennék sokat télen).Új esetén Firestone WH3-at ajánlották, ugyanilyen árban van Hankook Winter i*cept is. Ebből van 2 fajta de nem vágom mi a különbség..
1. Hankook Winter i*cept RS W442 195/65R15
2. Hankook Winter i*cept RS 2 W452 195/65R15A W - mit jelent? Az 1. egyébként erősített oldalfalú.
Más: a pótkerekemen lévő gumi elég öreg, érdemes pótkerékre venni valami vállalható gumit? Most egy öregecske 3mm-es profilu gumi van rajta (így vettem a kocsival együtt). Mert mi van ha nem 50km-re hanem 500km-re lukadsz ki és onnan még haza kell menni azzal a gumival..
Más: Lild-ben lesznek akciós autós cuccok pl defektjavító "szett" ez ér valamit?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #9442 üzenetére
Havon jobb a WR D3 szárazon meg nedvesen a W905 (jégen egyfomák). Melyik szempont a fontosabb neked, hol használod főként?
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest