Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fubenalvo
csendes tag
A mount kérdésről anno Gyu is írt egy pár sort:
"...Aki csak napi 5 percet játszik ugyanúgy kihozhatja belőle a maximumot, mint aki 12 órát – a közlekedési rendszere a lehető legjobb, amit eddig láttam – 20-as szinten sem hiányzott a mount, az AH pedig – egy szóval a “legjobb”, amit ilyen játékokban tapasztaltam.”3 béta hétvégével és két stress teszttel a hátam mögött ugyanezt tudom elmondani, pedig L2-ben egyszerűen el se tudtam képzelni a játékot egy értelmes stryder nélkül, az örök álom pedig mindig is egy saját wyvern volt.
A lényeg, hogy a térképen eszméletlen mennyiségű waypoint van. Ennek használatával még a hátasoknál is gyorsabban lehet mozogni. Persze, ha a térkép egyik sarkából a másikba akarunk ugrani, akkor érdemes igénybe venni egy közelebbi asura kaput, mert ezzel sokat lehet spórolni. (Emellett természetesen az ostrom alatt álló helyekre nem lehet ugrani waypointtal. Ameddig ott folyik az event, az le van tiltva. )
Nem tudom hányan próbáltátok már a játékot, de tényleg egy pillanatig nem hiányzott semmiféle hátas jószág. Akinek pedig a gyűjtögetés hiányzik, az gyűjthet miniket és a későbbiekben esélyes, hogy bekerül az első részből már ismert zaishen menagerie szerű hely is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Windows 10
- One mobilszolgáltatások
- Hálózatokról alaposan
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest