- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!Köszönöm a sok hozzászólást.A probléma továbbra is fent áll.Minden egyes komolyabb játékban előjön a hiba,de nem mindig ugyan ott és azonos időközönként.Az Enemy Front nevű játéknál minden alkalommal előjön mégpedig akkor amikor a grafikai beállításokat Very High-ra rakom ekkor még nem indul újra,de mihelyt bekapcsolom a v-sync-et és rámegyek,hogy apply ekkor azonnal újraindul a gép pedig még el sem kezdtem játszani,ezt nem értem mert nem is játszás közben jön elő a hiba hanem már a grafikai beállítások menüjében.A metro Last light-ban és a Sniper elite 3 ban van,hogy 10 másodperc játék után van,hogy 10 perc után jön elő.Ja és 1,5 éves minden cucc és kb 1 hónapja jött elő ez a dolog,akkor még a Metro Last light-ot is végigvittem hiba nélkül több mint 1 éve,de most annál is előjön a hiba.Az egész az egyébként úgy kezdődött,hogy egy sima bekapcsolásnál egyből újraindult a gép és nem is adott képet.Tehát nem csak játékban csinálta ezt a gép,hanem sima gépindításkor is.És ilyenkor mikor a gép újraindult akkor nem adott képet a monitor és csak a POWER gomb nyomvatartásával tudtam kikapcsolni a gépet mert a resetre nem reagált.
-
törölt tag
Az az érdekes,hogy az Enemy Frontnál akkor indul újra amikor az Advanced optionsban mindent very highra rakok és ás amikor a v-sync-et bekapcsolom már újra is indul.Tehát nem is kezdek el játszani hanem a menüben a grafika beállításoknál újraindul.Mihelyt on-ra rakom a v-sync-t rámegyek,hogy apply és már újra is indul a gép pedig még nem is játszottam.
-
törölt tag
Sziasztok! Furcsa esetről kérném a véleményeteket korábban már volt róla szó.Szerintetek mi okozza azt,hogy a nemrég megjelent Enemy Front játék esetén már a játék menüjében újraindul a gépem mintha egy pillanatra áramszünet lenne,a pár napja megjelent Sniper Elite 3 játéknál pedig hol 20 perc hol pedig 5 perc játék után ugyan így újraindul a gép (2 hete még gép bekapcsoláskor is eljátszotta ezt).A BF4,Wolfenstein,Call of Duty Ghost,Sniper Elite V2 hiba nélkül fut.Na ez mitől lehet.Amúgy GTX770 VGA-ról van szó,CTG550-es Tápegység,i5 3470 Proci és 8gb-ram,Asus p8 Z77M alaplap.Múlt héten bevittem a szervízbe a gépet azt mondta a csávó,hogy kifújatta az egész cuccot és BIOST frissített.Haza is hoztam erre az említett két játéknál ugyan úgy csinálja.Tegnap beszéltem a szervízessel,azt mondta többször is lefuttatta a 3d mark-ot és nem indult újra a gép.Amikor meghoztam a gépet én is lefuttattam az Aida 64 stabilitástesztjét 3,5 órán keresztül és semmi hibát nem dobott a gép.Most mi a francot csináljak.A szervizes srác azt mondta ő nem ér rá órákat játszani,hogy előjöjjön a hiba.
-
törölt tag
Sziasztok! Az történt,hogy miután ugye sehogy nem tudtam kikapcsolni a gépet,se Power gomb sem pedig a Reset gomb által, ezért a tápon lévő Chieftec CTG550W-on lévő kapcsolóval áramtalanítottam a gépet.Ezután újra áram alá helyeztem a masinát és elindítottam ami azóta nem produkálja a hibát, pedig 3-szor indítottam el az eset óta a gépet.Az a helyzet,hogy a bekapcsolás pillanatától kezdve nem volt kép a monitoron,tehát lehet,hogy a windows be is töltődött, csak nem láttam semmit.Tehát az is valószínű,hogy túljutott a bioson a gép csak éppen a monitor nem mutatott képet,és mintha az állapotjelző ledje sem váltott volna olyanra mint üzem közben (nem lett kék a led hanem maradt sárga).Mi a fene lehetett ez vajon?
-
törölt tag
Sziasztok!Én is tegnap telepítettem fel az új Nvidia drivert az Asus GTX770-em-hez és ma amikor indítottam volna a gépet,nem volt kép a monitoron és a gépet nem lehetett kikapcsolni,csak a tápegység lekapcsológombjával tudtam kikapcsolni a gépet.Szerintetek köze lehet az új driverhez?
-
törölt tag
Nahhhhh....Ki karcolja meg a VGA-ját??????
-
törölt tag
válasz
Howkeddlee #23811 üzenetére
Természetesen!Mihelyt lesznek teszteredmények ide is kirakom.Talán hasznos lesz valakinek.
-
törölt tag
válasz
Howkeddlee #23809 üzenetére
Tervben van természetesen
....Viszont alapon is ütős a kicsike.
-
törölt tag
Sziasztok!Nemrég én is egy Asus GTX770 tulaj lettem.Hát mit ne mondjak meg vagyok elégedve vele...
-
törölt tag
Köszönöm szépen a válaszokat.A következő lenne még a kérdésem.Nekem egy Chiftech CTG 550-es tápegységem van,aminek ismereteim alapján elégnek kell lennie a VGA-hoz.A mostani GTX660Ti-be 2db 6 pines tápcsatalakozó van bedugva,viszont a GTX770-nek egy 8 és egy 6 pines tápcsatlakozó kell.A tápegységemen úgy van megoldva,hogy van rajt 2db 6+2 pines tápcsatalakozó íme:[link] az megfelelő lesz,ha rádugom a GTX 770-re az egyik 6 pinest (a + 2 pin szabadon marad) a VGA másik tápcsatlakozójára pedig rádugom a 6+2 pinest teljes egészében?Nem gáz az ha nem egyben van a 8 pin rádugva hanem 6+2 pin megoldással?Bocsánat kétszer ment az üzenet....
-
törölt tag
Köszönöm szépen a válaszokat.A következő lenne még a kérdésem.Nekem egy Chiftech CTG 550-es tápegységem van,aminek ismereteim alapján elégnek kell lennie a VGA-hoz.A mostani GTX660Ti-be 2db 6 pines tápcsatalakozó van bedugva,viszont a GTX770-nek egy 8 és egy 6 pines tápcsatlakozó kell.A tápegységemen úgy van megoldva,hogy van rajt 2db 6+2 pines tápcsatalakozó íme:[link] az megfelelő lesz,ha rádugom a GTX 770-re az egyik 6 pinest (a + 2 pin szabadon marad) a VGA másik tápcsatlakozójára pedig rádugom a 6+2 pinest teljes egészében?
-
törölt tag
Sziasztok!Jelenleg egy ASUS GTX660 Ti vga van a gépemben a legfrissebb driverrel.Holnap lecserélem egy ASUS GTX770-re.Az lenne a kérdésem,hogy ilyenkor mi a teendő?Telepítsem újra az egész op. rendszert (win7 64 bit ultimate)?Vagy elég csak letörölni a VGA drivert és miután beraktam az új VGA-t megint telepítsem fel ugyan azt a drivert,hogy frissebb legyen a telepítés?Vagy csak simán beteszem az új VGA-t és semmit nem kell törölnöm vagy újratelepítenem hanem a régi driverrel és a jelenlegi win7-el működni fog minden?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest