- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
blaca83 #24045 üzenetére
Az említett VGA típusoknak mi köze a "mai" kártyákhoz ? (pl. "560 TI 448" nem mai darabok... / nem a témához tartozik.. és a 680 (ez a type legalább a témához való!) se igazán friss darab) másrészt nem értem miért rontod az Asus nézőpontját (vásárlói szemmel nézve) !?
Továbbá akik Asus alaplapot / VGA -t vettem... mind megvannak elégedve velük (ismerősi körömben és itt PH! -n is sok positive H.Sz.-t látok alaplap és VGA terén is pl.) ! (90+/10%- arányba biztosan) VGA-k is nVidia téren jobbak mint AMD terén (GPU) - mármint az AMD -s Chip-el szereltek a problémásabbak inkább, de az sem számottevő többségben... bizonyos %-ban nem megfelelő a legyártott termék minősége, de ez minden gyártónál igaz ! (100% -os tökéletes gyártás nincs / ha mégis akkor annak meg is van az ára ! /
) erről ennyit... szvsz
L
-
stickermajom
addikt
válasz
blaca83 #24045 üzenetére
Na ácsi. Nem kell mindjárt az embernek esni, azért mert nem hisz el rögtön minden adott márkát lehúzni próbáló hozzászólást
Ha olyan vészes lenne a helyzet (ráadásul elvileg 1-2 éve akkor az) valószínűleg hallottunk volna már róla máshol is, nem csak itt a PH egy eldugott kis szegletén.
Az meg, hogy neked milyen kapcsolataid vannak és hol, és nekem milyenek nincsenek (az én homokozólapátom amúgy is nagyobb!) vajmi keveset érdekel, főleg, hogy itt alapvetően VGA-król beszélünk. Meglepődnél amúgy..Gondolom a saját csapatodnak pedig nagyjából egyenlő számban van minden márkából kártyája, és nagyrészt az Asusok hibásodtak meg ezek közül
Jó lenne látni valami kimutatást ilyesmiről, hogy márkánként x kártyából mennyit kell gariztatni, de ilyen sajnos soha nem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest