Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Hány helit fogyasztasz el 10 perc alatt ??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kiskokó
veterán
válasz
hix19980517
üzenetére
Helló.
Lehet te voltál régebben is, de nekem annó adott itt valaki egy FIX TS címet, hogy oda nyugodtan fel lehet járni dumálni. Majd megnézem mi volt a címe. Bár az az igazság én sem használom mert nincs rá ígény.
Amikor csináltuk a CM-et vagy az új Heisteknál néha jól jöhet meg úgy alapból se rossz én szívesen dumálnék pár emberrel innen csak sokszor nem aktuális mert nem tudok beszélni. -
Kiskokó
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Ezzel nincs semmi gond !! Én nem is erről beszélek.
Szimplán azt kérem (sztem többek nevében) hogy tudván van az oldalnak Crew-ja és nálunk ez nem "módi" ezért menjen máshova.
Nem akarom én senkinek megmondani hogy játszon, pláne nem ráerőltetni azt ahogy én játszom.Ennyi.
Úgy gondolom van mindenki annyira érett, hogy ezt megtudjuk nyugodtan oldani egymást közt.Ha van kedved gurulni egyet vagy valami join rám Duke Nukem.
Saabe60
Akár lőhetünk is párat, bár én erősen alsó haladónak mondanám magam benne
-
Kiskokó
veterán
Ezzel tök nincs baj, de egy eladás közben ha egy idegen hydrával a fejem felett 2 cmre megy el, én is lelövöm a picsába amikor több100ezer $ cuccról van szó... ugye tudod hogy ezzel csak magadat kamuztatod be, hogy de hát jujj te vagy a kis ártatlan, te csak repkedtél.
Igen rosszul esne, hogy ha te csak Poénból repkednél ott (amit én nem tudhatok előre).
Illetve ennek tudatában mivel rád támadnak te vissza támadsz valószínűleg szétbaszod az eladást is.
Ha utána még ki is derül hogy (bár nem vagy crew tag) itt vagy a fórumon és tudod mik az alapszabályaink mégis leállsz trolkodni velünk.... háááát....
Lehet itt jönni a "nem te kezdteddel" de egy ilyen story után biztos tőlem is csuklott volna édes anyukád már bocs.Szerintem többek nevében is jogosan kérem, hogy nyugodtan folytasd ott és azzal azt amit csak akarsz, de ha PHHU-st látsz kérlek viselkedj vagy LEFT.
Köszönöm megértésed.
Helló -
Kiskokó
veterán
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha itt jártas vagy és ismered a crew szabályzatát és szokásait...
és olyan vagy amilyen, azt csinálsz amit akarsz stb... de hogy ezek tudatában is muszáj volt pont magyarokba és pont annak a fórumnak a a crewjába belekötni ahova te is jársz... ??
szerintem totty is erre gondolt.Értem, én hogy trollkodni jársz fel, idegen publicba én is randalírozok néha stb stb...
De legalább a "saját" crew-od embereit megkímélhetnéd ettől. -
Kiskokó
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Helló
Benne vagyok, kb 1 óra múlva mondjuk de nekem már megvannak és állítólag a "prep" küldiket nem kell újra tolni csak a setupokat.Az élményért játszol ? mert akkor 100% ot adok magamnak

-
Kiskokó
veterán
válasz
Dtomka
üzenetére
Annál jófejebbül nem tudtam írni ahogy, ha te ezt kioktatásnak veszed az már a te dolgod.
Én ezt tapasztaltam bocs hogy szóltam. Elhiszem hogy nem vagy ilyen, de ez volt, gondolod hogy nem kitalálom
De amúgy meg alapból nem olyan komoly a téma hogy így reagáld le szerintem.
Felőlem hót nyugi van.
Csao -
Kiskokó
veterán
válasz
geckowize
üzenetére
Ritkán vannak ilyen szerver összeomlások amúgy de ja ezt most pont kifogtad.
Dtomka :
Abba a sessionbe csatlakoztam be ott volt Joker haverunk váltottunk is rögtön pár "kedves" szót.
Aztán csináltam ürest átjöttetek, bár nem sértődnék meg ha beköszönnél ha bejössz a sessionbe

Delikém : azóta megint nem jó! Egy 20 percet voltam fent lenyomtam egy PP-t de a végén már saving failed volt. Sehol senki így leléptem.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Heller2
üzenetére
Nem azt azért mondtam mert meghalt valaki
mert kiszállt hehe 
Még mindig szar.
Puma :
Milyen ördögöt a milyen falra?
Ebbe nincs semmi új ,hogy nem lesz.
Persze lehet várni meg lehet lesz konzolos megjelenés után bejelentik.... de egyelőre az van hogy PC re nem lesz! Az az ördög már rég ott van a falon
Szerk . ÉN most be tudtam lépni!!!!!!!!!!!!!
-
-
Kiskokó
veterán
Nem vészes amúgy. Tök könnyű az egész . Azzal van elbaszva hogy publicozni kell meg össze vissza dobál ki setupok után stb még ha Invite onlybol inditom akkor is... nem küldi lester az sms-t mindig csomószor vissza kell menni, vagy csak simán a visszatöltéskor fagyok be.
De a pláne az egészbe hogy 5perc "akcióért" 8-10Km autózás aztán vissza menni a Faszba (Facility) megint 8-10km.... amúgy meg az érdemi tartalma az egésznek majdnem hogy 0
Persze jó, meg új meg változatos de valljuk be ilyen heisteket havi szinten össze tudnának dobni kis erőfeszítésekkel is.
Na mind1Végül is igaz lehet az emelet pénzt kaptuk
Én elsőre 40%on voltam + első bónusz rá úgy kaptam 525K $. -
Kiskokó
veterán
Tegnap este Act2 1.setup a hangáros sötét setup végre dob már valami kis kihívást.
Késő is volt már este meg el lett kicsit sietve is szerintem, úgyhogy faszán bebuktuk párszor egymás után aztán inkább léptünk aludni. CM szempontjából ez mondjuk egy elég "jó" kis küldi
Armort csak a buzik használnak... de itt azé már próbálkozásonként 1-2 őt énis feltettem

-
Kiskokó
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Ááá Fríííík háá de nem úúúgyy...

Viccet félre téve.
Amikor mi kezdtük és kis szintűek voltunk, nehogy azt hidd ám hogy minden francot kihasználtunk vagy egyáltalán tudtunk róla...
Oké a Kurumás trükk az ment. De én pl összesen 3 szor vettem részt DC-zős PS finálén.
Kocsit kb életembe nem adtam el a játékban "pénzszerzési lehetőség" végett.
Az MC gyár az meg Bugolt egy időben persze az is lapátolta azért a zsét, de az már jóval később volt. akkor már Bő fél éve játszottam mikor az MC bejött.
Előtte lett meg a CM-em.Csalótól én pénzt összesen kb 120ezer $ kaphattam össz vissza. Ezt nem vették el sose a Rocckstarosak de nem is nyom sokat a latba.
Szóval max az MC bug volt ami kb 1 hétig tartott.De értem amit mondasz. De én full Legálba tolom az ipart ezért nincs több száz millám (mint hegyinek
ViCCelek!!) csak 24milla most.
Ja és azt hozzá teszem hogy én nagyon sok cuccot nem veszek meg amit tudom hogy felesleges vagy nem is jön be.
Merrys járművem is alig van.Ucil :
Az opressor kurva jó, de amióta jött az uj DLC nincs rajta fék a földön ha nyitva a szárny. Ami tulképpen nem olyan vészes csak meglepődtem mikor elösször tapasztaltam
Julis :
Semmi gond én is lépek 10 kor re
-
Kiskokó
veterán
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Na akkor ha autólopósozol akkor pikk pakk ki tudod termelni a fejlesztések árát az MC gyárakra.
Akkor azért neked már van mit a tejbe aprítani
igy tovább -
Kiskokó
veterán
A facility szerintem a Route 66 a legjobb (számomra de szerinte amúgy is )
Az Opressoron remélem rendbe teszik a féket, kinyitott szárnnyal mert az nagyon gáz úgy.
Az utolsó téma meg még mindig uuuunnnncssiiiiii...
Ne mondja már meg helyettem más hogy mit élvezek a játékban.
Hozzá állás kérdése, én veszem a supplyt minden hova (3Mc , 1 bunker, autósat , ládásat, hangárt semmit nem csinálok)
Legrosszabb esetben is heti 2-3 Millát össze szedek ezekből ha csak napi 1-2 órára is ugrok fel. (fejlesztés muszáj fullra)Nekem ritkán kell eladni, meg én is ritkábban segítek eladni, de azért jókat tudunk szórakozni általában eladáskor is, főleg ha 3 ember elad a másik 2-3 meg csak megy védeni vagy ökörködni

SZóval akinek a farmolással és a pénzhiánnyal van problémája az szépen fogja meg magát, (mert többen is írták hogy nincsenek meg a heistek se)
keressen társakat és szépen battyogjon végig a heisteken, mellesleg jó móka, jó gyakorlás és elsőre tök új, aztán ha egyszer megvolt akkor lehet Loyality-t meg Criminal mastermindot csinálni és rögtön üti a markotok alaphangon 12-14 millió!!
NE gyertek azzal hogy hóóó-húúúhááá ahhoz 4 ember kell blablabla... Amikor mi játszottunk nem volt PH-session meg ennyi PH-s csoporttag meg friend.Lehet itt jönni a farmolgatással, de azé azt elárulom, hogy az emberek nagy része aki itt van és sok pénzük van nem ma kezdték és amikor kezdtük még nem voltak CEO-MC se semmi... mi azokat a heisteket megcsináltuk legalább 5-8 szor akár szórakozásból, akár pénz miatt, akár segíteni másnak.
Emellet lehet nyomni a gyári MISSIO-kat is... azt lehet egyedül is.
Ha ismerős +10 ha crew tag még +10%ot adnak. Ha nem kurumával lehajtod vagy kicsit elszórakozol akkor 10-12 perc egy Mission és alaphangon 16-22K pénzt ad és sok RP-t
Ezeken is minden érdemes végigmenni egyszer.De ha ti csak a kanyu online bóklászás és autókázás miatt jártok fel online akkor ne csodálkozzatok ha nem tudtok több millás harci cuccokat megvenni stb.
Ezt mindenféle rossz szándék nélkül csakis JÓTANÁCS-ként mondom!
Visziszlát -
Kiskokó
veterán
válasz
doktordevil
üzenetére
Jólvan no problem, hagytam én is végül.
Nem rossz eddig, meg legalább új ez a heist.
az elsőn túl vagyok az még hardon is elég séta volt amúgy. De amúgy fasza
-
Kiskokó
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
ezen össze vissza szól zene, de még egy se jött be :S
-
Kiskokó
veterán
válasz
ProgenXL
üzenetére
Az első 6. ot csináltuk meg nem volt nagy was ist das. De majd biztos lesz nehezebb. Már csak az újdonság miatt minimum egyszer kipróbálni megéri.
De később a CM-et is lehet megint csapatni vele.
Elég jól ki van azé találva pedig nem nagyon "fantáziájú" feladatok voltak eddig, de mégis új. -
Kiskokó
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Annyiban igaz, hogy simán bejelenthetik hogy lesz GTA 6 majd 5 év múlva... amiből PCre lesz 7.
Dawe : amúgy ja kajak BMW-s az eleje.
Az új terepjaro nekem nagy csalódás 710 ezerért.Amúgy már írja is töltés közben, hogy a doomsday kapcsolódik az CM hez stb
-
Kiskokó
veterán
Van egy két jó új kocsi de nem mind1.
Az SC1 még érdekelne ha megvan valakinek esetleg, a Repülő delorean meg haláli nagy
Kicsit scifi, kicsit túlzás de amúgy nagyon nagy poén.PLATÁNAK kötelező olyan helyekre eljutsz vele ahova repülővel max esni tudsz

Heistet este 10 felé tolnám +3 emberrel ha van kedve majd valakinek.
-
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz
Gabika1991
üzenetére
Semmi kötekedés de 1 hét alatt napi 6-10 órával csak 39-es vagy ?
Akkor nagyon fefedezősbe nyomattad
-
-
Kiskokó
veterán
Lassan ideje lenne elfogadni a tényt, hogy nem mindenki azt szereti és úgy gondolkozik mint te.

Ami nem azt jelenti hogy én PL nem értek veled bizonyos esetekben. DE hogy ennek annyira kár minden áldott nap hangot adni.
Nekem minden GTA szét volt moddolva kocsikkal hogy élethű legyen, és ezt az V se fogja megúszni egyszer ha lesz elég időm rá. DE ha nem megoldható 2 eredeti példány egyszerre feltelepítése akkor bizony én is törtöt fogok felrakni.
+ akkor már magyarul ki is játszanám újra... akkor most én is hülye vagyok?
Csak elmélkedek, nem kell válaszolni.
No para semmi cink, csak féltem a billentyűzeted, hogy kora ideje előtt elkopik
-
Kiskokó
veterán
válasz
Dtomka
üzenetére
Ettől nagyob klasszik már csak a Búúm Hecsaat!!!

-
Kiskokó
veterán
válasz
creedszl
üzenetére
ÉN megértem amit mondasz, viszont buta voltál.
Egy időben én is gondoltam, hogy szórakozni letöltök trainert, sőt kocsikkal is moddolni akartam stb... meg majd magyarítás is.
De én ezt egy külön telepített offline játékban csináltam volna, igaz dupla cirka 50gb de tuti nem lesz baj online.De mivel az Online elég jól lefoglal másfél éve ezért eddig még nem jutottam el hogy megcsináljam.
-
Kiskokó
veterán
Este IRL Gta tali ? m3 bev. meki ?

-
Kiskokó
veterán
Én csak azt tudtam hogy Helit lehet kérni a kapitánytól. De persze azt csak a parta teszi hogy ne kelljen beúszni... szóval halál faszáról el kell menni akkor is a hajóig.
Igazán gyors max a heli sztem az bőven jó.
De amúgy én ott kezdek mindig és általában ha ott hagyom már vissza se megyek. -
Kiskokó
veterán
válasz
Logitech
üzenetére
Én már ezer éve így vagyok... de az a baj nem jön senki amikor én akarok csinálni valamit

Pedig adversaryk ? is jók.
Gyilokra is rámentem már hetek óta
1,41 már a KD
De mégis kicsit kezdem unni. Valamikor össze kéne beszélni egy 6-8-10 fős ilyen versenyeket. Sokan még jobb buli.heistek mondjuk nem izgatnak már annyira
A 30 napos bónusz meg 28 és oda kell figyelni hogy ne resetelődjön.. de sok sikert.Emellet kötelező a PP ha lehetséges

-
Kiskokó
veterán
válasz
anorche1
üzenetére
2,5 milláért ajándék.
Én ott spawnolok mindig és kapásból helivel tudok menni bárhova (ami nem personal vehicle tehát eltünik) de az a heli pl magába 2 milla...
Nyomom a PP-t (vip hozzá) van hogy napi 3-4-5 ahogy alakul... szerintem 1 év alatt kb 20 millát hozott már a hajós vip.
Én annó 5 milla körül vettem akcióban. -
Kiskokó
veterán
válasz
jossua
üzenetére
Vegyünk figyelmen kívül plata "jobban hoz" opcióját ami mellesleg igaz.
De azért azt is tudnotok kell, hogy az itt játszó emberek nagy része 1-2 éve kezdte (ha nem megjelenés óta) tolni online.
Na már most, ezek a termelős DLC-k kb 1 éve kezdtek el bejönni, addig csak az alapok és a heistek voltak (Heist se megjelenéstől).
Mi akik rég játszunk nekünk az elején csak a missiókból majd a Heistekből jött a pénz és az RP.Nem mondom hogy néha néha nem csinálnék meg egy heistet, de az összeset letoltam már minimum10szer a bankrabólast meg számtalanszor. Emellett a CM is megvan.
Nekem már uncsik, arról nem beszélve hogy alaphangon 1 óra őket letolni, pláne ha még valaki kezdőnek nem segítünk vagy csak elbénázzuk.
Na már most én egyhuzamban általában 1-2 órát vagyok fent max és ezer más dolgot csinálok mint sem belekezdjek egy heistbe aztán léphetek is le.SzvSz, csak megosztottam veletek ezt a nézőpontot is.
-
Kiskokó
veterán
Jól indul az este, nyomtam egy PP-t gyorsban mert restartolni akartam (akkor a PP is resetelődik)
Elugrok MC hez de még volt 3perc mondom felmegyek a helivel magasra aztán kiugrok nézelődni a tájat stb.Zuhanok nagy nyugiba vagy 1 perce, minden fasza erre rám esik a saját helim

Jó letelik a PP erre mi van ?
KI Kickeltek engem a sessionből...
Viszont azt vettem észre, hogy ha valamit csinál a játékos akkor amíg nincs vége nem rakja ki.
PP vége lett 5 sec és ki is tett.
Ez lehet akkor mikor sokáig nem tűnik el valaki.Szerk ( közbe mennék vissza mert volt 1 friendem és ez fogadott)
"you voted out of thissession, please... blabla " majd rakok be képet
-
Kiskokó
veterán
Közérdekű Közlemény!
AKINEK HAJÓRA FÁJ A FOGA MOST VEGYE MEG! 40% OFF A YACHTOKRA!
A Fullos 6,2M
-
Kiskokó
veterán
Amúgy meg úgy fél mindenki ettől a betámadástól... nem is értem.
Amióta megjelent a Bunker azóta kb 3 szor volt bunker defendem.
Az MC nél eladás után jön a defend, én kb heti 2 szer adom el a 3 gyáram ami van és így kb 2 hetente egyszer vagy 1 maximum 2 defendem.Ad 1, fogod magad Sessiont váltasz és kész!
ad 2, MC-nél egy defend maximum 10 perc de átlagban 5 perc. Lekéred a Kurumát és kész nem tudsz meghalni hogy elbukd a cuccod.
A Bunkeres betámadás szarabb ott 1, verzió.
Viszont a Bunkert nekem már támadták be úgy hogy semmibe se voltam belépve. -
Kiskokó
veterán
Ha nagyon akarnám 40 perc alatt is megoldanám 2 restartal, mert akkor lemegy a CD róla.
Az hogy az MC meg a többi Business mit hoz az meg megint szinte semmi mert csak veszem bele a supplyt, és amíg ökörködök, dumálok vagy másnak segítek addig meg termelnek a gyárak és kész.
Nem tudom mit van mindenki (akinek nincs) pénze így ráfeszülve arra hogy akinek van pénze a játékban az biztos csak úgy lehet ha napi 12 órát játszik...vagy többet.
De tény a napi 3 óra se kevés.
Most néztem az Online total Played az 55 nap - 1320 óra + és kb
2016 Májusba kezdtem el online, azaz másfél éve. Ha ezt átlagolod akkor napi 2,4 órára jön ki. -
Kiskokó
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
Általában amúgy is fent vagyok dumálni napi 3 óra az Átlag amit a játékra szánok.
6-8ig meg 10-11 ig vagyok fent általában.
Szerintem nem sok de persze nem is kevés.Ebbe jobban ne is menjünk bele mert már párszor ki lett vesézve. Van aki nem akar "dolgozni" a játékban mert az MC stb-t munkának fogja fel. Vagy van aki heti 3 órát van fent.
-
Kiskokó
veterán
PéPé-vel nem is lehet jól keresni most miért mondod!!
Tegnap 8PP-t toltam le ha nem 9-et.Kb komolyabban 200 napja tolom, napi 3 (90K) átlaggal az is minimum 18milla... egy kis mellékesnek nem rossz. Olyan mint ha lopnám a sok supplyt vétel helyett. Így heti szinten MC/Bunkerből van vagy 3 milla tiszta haszon.
-
Kiskokó
veterán
válasz
bluuzia
üzenetére
Aha bunker támadásnál mindenképp fogsz bukni anyagot, legegyszerűbb a session váltás és nincs semmi probléma.
Daweee
Nekem 8gbal is tökéletes volt, most 16gb van és semmi változás.
8-nál olyan 5-6gb- evett viszont amióta 16gb van meg se néztem még mennyit eszik azóta.
Pont tegnap néztem ram árakat... hát beszarás... meg ugye már cskk DDR4Viszont nálam se kerek valami (a rossz CPU hűtésen kívül) amióta megvan a GTX 1060 olyan FPS droppok vannak amikor 660-al sose...
-
Kiskokó
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Én azért a helyedben írnék a supportnak, hogy volt egy ilyen eset de alaptalan!
Ucillal meg ne foglalkozz... én se tudom miről beszélsz mi jófiúk vagyunk

-
Kiskokó
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Bármikor bárhogy rád húzhat bármit, pénz, god mode, tangabugyi bármi...

-
Kiskokó
veterán
válasz
üzenetére
Én nem tudom, hogy téged hogy de hogy engem a büdös életben nem lőttek ki sehonnan a Kurumából... még player se nem hogy NPC.
A kuruma TELJESEN golyóálló! Egyszerűen nem értem amit mondasz!
A BUG miatt vannak apró pontok ahol be lehet lőni de ott NPC ritkán lő be véletlen, pláne nem öl meg.Szóval neméétem'
De nekem aztán oly mind1 ki mivel közlekedik

-
-
Kiskokó
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ha alapból Publicba voltál és ezt írja ki akkor de. egyedül vagy ilyenkor egy publicba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Warships
- Filmgyűjtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- AliExpress tapasztalatok
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DDDDDDDD
???????

De amúgy meg alapból nem olyan komoly a téma hogy így reagáld le szerintem.