Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #62 üzenetére
A--aa!
A Shift-et folyamatosan nyomkodni kell, akkor gyorsabban fut, mintha nyomva tartod (pontosabban le kell nyomni, elengedni, lenyomni, elengedni gyorsan). Multiban eléggé kitanulja az ilyeneket az ember
És miután kifogy a szufla (tehát 10 másodperc után), onnantól a leggyorsabb ugrálva
Úgyhogy vannak itt taktikák!
(az egy másik kérdés, hogy max 2 perc alatt kiderül, melyik a legjobb, és onnantól a legkitartóbb fog nyerni (ha meg többen ugyanannyira kitartóak, akkor aki hamarabb választotta a jobb taktikát
)
Úgyhogy igazából mindenki előre elmondhatná mivel lesz, kipróbáljuk, és kihírdetjük a nyertest azonnalBTW ha San Andreasról van szó, akkor San Andreasról van szó
Ha Los Santos-ról, akkor lehet SA és GTA: V is!
-
icons
addikt
Én még nem hallottam, de ettől függetlenül elképzelhető.
A GTA Online külön pakként fog később érkezni, az lesz a játék fő multis része, de szerintem ettől még lehet az alapjátékban is multi. Akkor viszont annak a co-op lenne az értelme.
De szerintem nem lesz. GTA Online-nak külön sztorija lesz, ha jól sejtem és saját küldetések. És az ha nem is csak only multi lesz, a lényege mégis az. Úgyhogy a GTA Online-nal szerintem ki lehet élni minden eféle vágyat.
Röviden: alapjátékban talán, GTA Online nagy része pedig egy "co-op"os multis szórakozás lesz. Tehát végülis igen.
-
icons
addikt
Ha már itt van ez a jó kis topik.
Én eléggé vizuális típus vagyok, és mindegyik játékról vannak pillanatok, amik néha-néha az eszembe jutnak.
Nektek mik ezek?
VC-ről nekem amikor a Keleti sziget aljánál csónakkal ugratok, ahogy bemászok a kapu mellett a golfklubba minden fegyverrel, néha ahogy 10 tankot csíteltem egymásra az ÉNYi safehouse-ban.
SAban főleg multis momentumok, ahogy NRG900zal száguldok LV autópályáján Énak, a különböző jumpok (amik alapból benne vannak a játékban. Elképesztően sok ugrálós hely van benne, amiket NRG900zal lehet megcsinálni).
IVről pedig ahogy egy sportautóval száguldok D felé a középső szigeten levő Central Park Ki oldalán (és attól Debbre). Esetleg ahogy felülről nézem a várost (két épületre szoktam felmenni, egyikre oldalsó ablakpucolós lifttel, a másikba pedig be lehet menni a Time Square közelében, és a lenti ajtó "kijárata" a tetőn van).És még nyilván egy halom dologra tudok gondolni, de ezek azok, amik rögtön eszembe jutnak, ha a játékra gondolok
-
-
icons
addikt
Én csak szeretném üdvözölni a topik létrejöttét!
(fene se tudja, hogy ez off vagy nem az
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Stellar Blade - Hivatalosan is bejelentették a PC-s kiadás premier dátumát
- Ukrajnai háború
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- További aktív témák...
- Pavilion x360 14 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Gamer gép - GIGABYTE B760M, Intel I5 12400F, 32GB DDR4, RX 6600 8 GB, 1TB M.2 SSD, 850W GOLD
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Retro Számítógépek és alkatrészek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest