- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #27058 üzenetére
Na közben megoldódott viszont most meg az a gond, hogy iszonyat darabos a játék. Az fps szám nem esik le 40 alá viszont olyan mintha így menne a játék aztán egyszer csak paff így ugrik egyet. Aztán megint 1-2 sec és megint ugrik. Ezen lehet valamit segíteni?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Üdv! Olyan gondom lenne a játékkal, hogy nem tudok bejelentkezni a live profilba. Hiába csinálom már a harmadikat folyamatosan azt írja, hogy nem tud csatlakozni lehet hogy nem megfelelő a régió. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
rup1u5 #25681 üzenetére
Azért mert ráfizetés nélkül tudom megoldani, hogy teljesen új garanciális alkatrészeim legyenek teljesítmény visszaesés nélkül. Emellett pedig a későbbi fejleszthetőség fejleszthetőség is benne van a dologban ami a 775-nél már egyáltalán nem játszik. Ha most quadot vennék az a legjobb esetben is 15k+ ráfizetés. A platformváltás pedig egyáltalán nem kerül pénzembe.
Ja és félre ne értsetek. Nem a játék miatt lesz a platformváltás. Azt már csak megkérdeztem, hogy esetlegesen majd mire számíthatok.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali! Mennyiben lesz érzékelhető változás egy E8400 után egy Phenom X2 B55 @ X4-vel a játékot illetően? Most már egyre jobban úgy érzem, hogy meg kellene venni.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali! Kétszer próbáltam eddig a játékot a virágbolti verzióval. Akkor borzalmas csalódást okozott (kb öt percet élt) plusz sok helyen csak azt hallani, hogy bughalmaz. Másrészt viszont mostanság sok pozitív véleménybe is belefutottam. Mivel egyáltalán nem vagyok képben a játékot illetően így olyan kérdésem lenne, hogyha megvásárolom a szoftvert és felteszem a különbőző javításokat és egyéb dolgokat akkor mire számíthatok a konfigomat is figyelembe véve?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali!
Ezzel 1024ben vagy 1280 ban ki lehet majd húzatni maxon a game-t?
E8400
4GB GEIL BLACK DRAGON 800 mhz
HIS 4850IceQ 1GBKöszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest