- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PI3525
tag
De mégis
van az a parancs : availablevidmem ennek milyen érték lenne az optimális, hogy a textúrák normálissan betöltsenek???
-
PI3525
tag
-
PI3525
tag
GX 2 -es a karim csak még nem írtam át
megvan még a gtx is
othonról belinkelem neked mert most dolgozom és a youtube sajna le van tiltva
amugy a videó 2008.decemberi és akkor még semmi patch nem volt látszik is a menüjén de délután belinkelem. És amugy a videóba tök jól megy a gyereknek lehet hogy vista jobb lenne??
-
PI3525
tag
Szia! Látom te nagyon ott vagy a gta 4 témában
remélem tudsz nekem segíteni. Szóval az lenne vele a problémám , hogy nem igazán akar normálissan futni a game ja meg szerintem a commandline.txt fájlba nem megfelelően írtam be a paramétereket mert a texturák lassan töltenek be meg a játék sem megy olyan sebességgel ahogyan kéne. Szóval a gépem. Q6600@3 Ghz , 4gb Geil Ultra , 9800 GX2 Windows 7 na meg a legfrissebb driverek meg az 1.04 -es patch. Ami a lényeg , hogy a youtube-on van egy ugyanilyen konfoggal készített video és ott maxon megy a game teljessen folyamatossan
komolyan szétvág az ideg. Kérek mindenkit , hogy segítsen vmivel ha tud, pld adjon vmi paramétert amit a commandline-ba lehet írni vagy mi lehet?? op rendszer nem ok? lehet vista jobb lenne, mert azért ez a video kari nem olyan szar sztem. Előre is köszönöm a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest