Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Mariann294 #20675 üzenetére
Én ha egyszer kifizettem akkor nyomtatok borítót, kiírom és kész, nem szenvedek a futárköltséggel, azonnal megkapom amit veszek. Amúgy meg arra írtam hogy incs értelme hogy kirakja a polcra. Mindenesetre amilyen nagy a GTA 4 úgyis ki kell írni. Olcsóság meg relatív, nekem nem ér annyit ha például használtan kapok egy dobozost 3k-ért, mintha a steam accomba regelhetem 2k-ért.
(#20676) Źşë': Tény hogy megvan a feelingje a dobozosnak is, én is szoktam úgy venni, de az ár dönt nálam minden esetben az olcsóbb a fontos, mert ha összevetjük ugyan azt kapod. A lényeg mindkét esetben ugyan az, úgyhogy ugyan azt kapod, ha úgy nézzük 3-4k-val többet fizetsz egy pár papírért, meg kis műanyagért, amit hogy ha megvetted joggal kinyomtathatod magadnak.
Végülis mind1 ti biztos idősebbek vagytok, ennél már csak súlyosabb lesz, szegény nagyim egy nokia billentyűzárat sem tud feloldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest