- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Ted-Mosby #342 üzenetére
"Csak hát tele lett a hócipőm az át sem gondolt vádaskodások miatt."
Én nem vádaskodtam, csak a fék low-ot szerettem volna vissza. Erre ti azt mondtátok, hogy mindent az én kényemre kedvemre akartam. Pedig a két állítás között nagy szakadék van.
Nem tudtam megérteni, hogy miért lett elvéve ez a segítség, és ezen az sem segített, hogy elmagyaráztátok miért, és hogyan tettétek ezt. Az helyett, hogy visszaraktátok volna, és azt mondtátok volna, hogy majd ezt még megbeszéljük. Ehelyett mindenfélét mondtatok, és én lettem a rossz. Én lettem kikiáltva mindennek.
Holott én mindvégig tiszteletben tartottam személyeteket.Nem az én hsz-emet kellett moderálni, hanem Neuro-ét. Amiből azért látszik valami.
Aztán meg csodálkoztatok, hogy ez nekem nagyon fájt, és a mai napig nem tudtam megemészteni. Aztán a "kulof" kupa időpontját választottátok, és senkivel nem beszéltetek ez ügyben. De ezt is leírtam. Ez itt diktálás, és nem két fél, vagy több fél kapcsolata.
A háborút nem én robbantottam ki, mert minden ész érvet elfogadok, és ha visszaolvasol kicsit, láthatod, hogy a segítségek megmaradásáért az első perctől szót emeltem. Csak, és kizárólag, mert logikus.
Mert a programozók beleprogramozták, mert tudták azt, hogy aki jó időket akar elérni, az idővel úgyis kikapcsolgatja azokat, vagy majdnem mindet.
Amikor Neuro kicsire vette a segítségeket, elfogadtam, bár akkor is jeleztem, hogy logikátlan.Na jó. Én itt fejezem abba, mert látom, hogy minden érvem a porba hull.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest