Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Sajnos már Neuro kitiltott a topicból is, és a szeróról is.
De nem gond. Most találtam kormányt a vaterán, és a gridbe vetem magam. Jönnek az új szervezések, a délutáni nagy gurulások.Az rfactort meg a magam kedvére egyedül fogom gyakorolni. Én élvezem, ha megyek 100 kört, és az időt figyelem.
Újra aktiválva lett, csak sajnos közben elmérgedt a viszonyunk. Én már a kezdetek óta nem akartam elfogadni, hogy miért kell elvenni azt, amit a programozók bőkezűen beleraktak.
Persze van olyan PH szerver is, ahol mindent szabad, de megértem azt is, ahol katonás szigort alkalmaznak.
Én amit a PH grid keretein belül szervezek, abba semmi megkötést nem vezetek be.
Felnőtt emberek nem mind szeretik a kötött dolgokat.Csak és kizárólag a lebonyolításhoz hozok szabályokat. De hát ízlések és pofonok.
De a megszoksz, vagy megszöksz nekem nem jön be. Meg nem értem miért kell döntéseket hozni valamilyen ügyben, vagy ha mégis, miért kell napokig harcolni, hogy bebizonyítsa az ember, hogy valaki(k) rossz döntést hoztak.
De tisztelem, és köszönöm azt a munkát, amit ebbe a játékba, és versenybe egyesek belefektettek.
Nincs bennem harag, és ha valakit megbántottam volna bocsánatot kérek.Nem azért írtam neked, mert veled akartam megbeszélni, csak mégis neked címeztem. Bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Android szakmai topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest