- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Sajnos már Neuro kitiltott a topicból is, és a szeróról is.
De nem gond. Most találtam kormányt a vaterán, és a gridbe vetem magam. Jönnek az új szervezések, a délutáni nagy gurulások.Az rfactort meg a magam kedvére egyedül fogom gyakorolni. Én élvezem, ha megyek 100 kört, és az időt figyelem.
Újra aktiválva lett, csak sajnos közben elmérgedt a viszonyunk. Én már a kezdetek óta nem akartam elfogadni, hogy miért kell elvenni azt, amit a programozók bőkezűen beleraktak.
Persze van olyan PH szerver is, ahol mindent szabad, de megértem azt is, ahol katonás szigort alkalmaznak.
Én amit a PH grid keretein belül szervezek, abba semmi megkötést nem vezetek be.
Felnőtt emberek nem mind szeretik a kötött dolgokat.Csak és kizárólag a lebonyolításhoz hozok szabályokat. De hát ízlések és pofonok.
De a megszoksz, vagy megszöksz nekem nem jön be. Meg nem értem miért kell döntéseket hozni valamilyen ügyben, vagy ha mégis, miért kell napokig harcolni, hogy bebizonyítsa az ember, hogy valaki(k) rossz döntést hoztak.
De tisztelem, és köszönöm azt a munkát, amit ebbe a játékba, és versenybe egyesek belefektettek.
Nincs bennem harag, és ha valakit megbántottam volna bocsánatot kérek.Nem azért írtam neked, mert veled akartam megbeszélni, csak mégis neked címeztem. Bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest