Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Gondolkodtam, hogy van-e értelme egyáltalán ide írnom, de végül úgy döntöttem leírom a mondandómat.
Mit is mondjak a ma olvasott hozzászólások kapcsán. Sajnálatos.
Sejtettem, de csak remélni tudtam, hogy nem lesz kálvária a játék körül amit elsősorban Ted-nek köszönhetünk, mármint az alapötletet.
Legalábbis én biztosan, mert mint többször említettem a Grid-et szeretem, de néha-néha már nagyon unom úgyhogy örömmel fogadtam a kezdeményezést.Talán vannak akik olvasták és emlékszenek még a szavaimra: "ez nem a Grid"
Ekkor bizony a jelenleg egyesek által "vitatott" játék nyújtotta segítségekre gondoltam.Miért?
Anno többször nekiestem az rFactor valamely módjának, de eddig minden esetben pár nap próbálkozás után rájöttem, hogy részemről ez bizony kemény dió.
Segítségek bekapcsolása nélkül szinte vezethetetlen, de ha bekapcsolom őket akkor semmi adrenalin.
Elsőként billentyűzetes időmben teszteltem, nyilván kitalálható, hamar uninstall lett a vége.
Másodjára már bizakodva egy noname (Grid-ben is használt) kontrollerrel vágtam neki, kisebb nagyobb sikerrel, de végül ugyanarra a sorsra jutott a játék pár napon belül.
Most, hogy végre van egy használt kormányom jobban tetszik a dolog, de ez nem jelenti azt hogy nekem vagy a "kormányosoknak" milyen könnyű a dolg(om)unk.
Nyilvánvaló hogy csakis ezzel a beviteli eszközzel lehet az elvárásoknak megfelelő játszhatósági élményt elérni egy szimulátor játék kapcsán, mert ezért alkották meg.
Na, de ettől nem lesz valaki jobb a másiknál, mert ha valaki már olvasott a témában vagy valaha is kipróbált ilyen jellegű játékot akkor olvashatta vagy tapasztalhatta hogy
"segítségek csak hátráltatnak" vagy valami hasonló megfogalmazásban.
Itt lép életbe a szimulátoros játék "valódi" lényege az Autó beállítása.Mint a topikban olvasható volt én majdnem kijelentettem hogy épp emiatt nagy valószínűséggel nem fogok indulni a bajnokságban.
Persze a jókedv, móka kacagás végett semmiképp nem szerettem volna kimaradni.
Tudtam, hogy sehol nem leszek, ha kikapcsolom a segítségeket, mert egy jó beállítás számomra napokba is telhet, egyszer a hozzá nemértésem okán, másodszor ha felbukkan egy olyan játékos aki már rég ilyen jellegű versenyeken vesz részt vagy épp a futamok kezdési időpontja végett.Hozzáteszem nem sokat mentem a játékkal, mert a kikapcsolt segítségekkel próbáltam összehozni a lehető legjobb beállítást ami egyelőre még messzinek tűnik és szinte sírok ha egy általam jó köridő után felnézek a honlap / legjobb köridők táblára.
Ezért nem is linkelgettem, közöltem a segítség beállításaimat vagy épp nem erőltettem hogy nekem mi lenne jó ha váltózna,stb. mert segítségekkel nem fogok részt venni a bajnokságban, mert annak nem látom értelmét.
, de itt térnék vissza a mondandóm elejére "köszönet Ted-nek....."
,mert ismét van egy játék ami ha van időm játszani akkor meghozza a kívánt adrenalint és a velejáró dühöngést a beállítások hiányossága vagy akár egyetlenegy rossz kanyarív megválasztása által el nem ért újabb tízed, század miatt.Szóval csak annyit akartam írni, hogy remélem mihamarabb megoldódnak a kérdések és jókat gurulunk, lehetőleg minél többen ill. a jelentkezők komoly csatákban folytatott bajnoki futamokat futhatnak!
Persze ebben a játékban, mint bármelyik másikban lehetnek nézeteltérések, koccanások, de könyörgöm még szinte el sem kezdődött az élvezet, de máris gondok adódtak.
Erre van egy bevált recept: "beszéljétek meg"
, mert akkor lesz igazán jó a játék ha sokan vagyunk és nem két ember körözget a pályán.
Itt emelném ki N€T0X|N tagtárs felajánlását szerver ügyben, mert nem sok topik büszkélkedhet az oldalon amelynek (pláne non-stop) szerverre lenne.
(talán csak a nagy sikerű TDU-s topiknak van)
Aki pedig nem képes arra sem hogy közölje az elképzeléseit a játék kapcsán azt csak sajnálni tudom.
pl.: lehet, sőt tuti hogy érthetően van megfogalmazva a szabályzat, de én mégis megkérdem azt ami nekem nem egyértelmű
Engem (egyelőre) továbbra sem érint a téma (segítségek off miatt) és kivárásra játszok. Messze van még a vb kezdési időpontja addig figyelem a topikot és gyakorlok ill. ha majd úgy vélem utolsó előtti pillanatban, jelentkezni fogok.Addig is itt a tegnapi legjobb köridőm videója amiben tudom hogy van sok-sok hiba, de talán lesz olyan is köztetek aki észreveszi hogy nem minden a kormány, mert azért ugye ismerjük egymás "vezetési képességeit" ha már valamihez hasonlítani akarjuk egymás idejét. (Tudom nem a leggyorsabb kör számít)
Beállításaim:
és a videó:
(L:/dl/upc/2010-12/29/160523_xtn7cjanqo94ksyf_vagolap01_5.jpg)
(/L)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Marathon (2025)
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- HP OMEN 15 // Ryzen 7 5800H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Komplett PC eladó (R5 3600, 4x8GB, 3060Ti)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest