- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére

nagyjabaol ez lehet, mert az osszes CM autos jatek ilyen szinttel kezd.
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
kormánnyal mentem/megyek
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
en ugy erzem igen. miota kiprobaltam a race on jatekot, erzem a jelentos kulonbseget.
ettol fuggetlenul szeretheto volt a grid1 mindig ezt mondom, de irrealis. spaban (leirtam mar) 2:00volt a szint, minden mas jatekban 2:3X... fekezni alig kellett, csusztatni, motorfekkel siman lehetett kozlekedni. jo pelda erre pl eppen spa a 8-9-10 es kanyarok.
-
Steady74
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
igen, nem annyira csuszkalos, de az auto jellegehez kepest irrealis dolgokat kellett muvelni vele.
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nagyjából ilyen:
teligáz(rajtnál), gáz-gáz-gázevétel kanyar előtt, pici fék- befordítom az orrát-visszavált- gáz-csúsztat-csúsztat, teligáz.pont olyan mint az 1-ben volt.
-
Steady74
addikt
erről van szó uram, nem fikázni kell, élvezni ami van! Asszonnyal is ez a helyzet

Zyl amúgy el van tévedve szimulátorilag, valahogy az rF olyan mint bikának a vörös posztó. Mondhatom én neki, hogy nézzen meg más autós játékot, mert a g1 és a g1 fizikája közelében sincs annak, amit érezni kellene, de ha megszokod, jó az.
X63: gyere race on ligába, jó a társaság, remek a játék, csak magyarok, szuper a játék, szar grafikával!!
-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
az egesz jatekot elbasztak ha a azt nezed h barmelyik autos jatekban turaautoval Spa 2:30 alatt nem futhato, 1ben meg 2:00 volt a szint amit at kellett torni.
ahogy olvasom. eleg sokat fikazod a jatekot meg a steam-et. lehet is, de felesleges. 1is legalabb ilyen szar volt mint ez de megis szeretheto. ez is alacsony szinvonalu, de szeretheto, ha akarod.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
próbáld rendszergazdaként indítani, vagy esetleg menjen az afterburner, hogy monitorozd a vga-d, lehet azzal van valami
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
mem rendben van

-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Zyl ezen feleslegen porognod... tudom szar ugy de ez van GFWL miatt nekem is kellett ujra vennem jatekot. raadasul a win bszta el a live-ot, es azon kivul h nem tudnak segiteni, nem mondtak semmit.
mindegyik keretrendszernek megvan az elonye, hatranya, ha nem tetszik, nem hasznalod. viszont igy a grid2t is bukod...
-
Steady74
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak, illetve azzal megfejelve, hogy az autó nagyon sokszor a feje tetejére áll pl Okutama pályán, akár akkor is, ha 50nel padkát fogsz. Az AI elképesztően agresszív, tol, lök, viszont őket kiforgatni alig lehet.
Ha van szeró majd szólj, lehet megyek majd.
-
Steady74
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
HD6990+3960X+ 16GB RAM+SSD... es 1920X1200ban eppen eleg, ha minden ultra. amerikai forumokon irjak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest